søndag 25. april 2010

Bloggkjør. Og personlig kunst.

I går kveld ble det for mye for meg. Jeg holdt på i timesvis. Ble helt gåen. Men kunne gjerne ha fortsatt lenger.

For sånn er det noen ganger med denne blogginga - du starter et sted, så klikker du deg videre dit, så dit, og Der ja! Aj, sjekk der! Hmm, interessant! Jøss! Wow! Må ha! Eller kanskje ikke...Seriøst?!!! Flotte greier! Lurt skrevet! Godt tips! Hehehe, kule bilder! Naaa, så skjønn kjole,da....

Klikk, klikk, klikk, og så havner du på kjøret. På bloggkjøret. Igjen.

I går satt jeg jo med de skoa som jeg skreiv om i forrige innlegg. Fascinerende saker. Tenk å ha sko med gullungene. Svigermor bak på hælen. Rosa lisser. En limerick på siden.

Den skorunden startet vel egentlig inne på bloggen cakies, som skrev om bloggen mummysam. Og mummysam hadde blant annet laget sitt eget stoff som du igjen kunne få laget sko av. Og når jeg klikket for å se nærmere på de skoa, havnet jeg da inne på zazzle.

Tilbake til mummysam - hun viste seg å være en meget kreativ dame. En av hennes kule kunstgreier er at hun kan lage ditt eget spesialbestilte bilde - der hun tegner dagen din!

Jeg har lånt bildet fra butikken hennes inne på etsy.

Hvordan er det med deg? Havner du ofte på bloggkjøret? Klikker du deg fra blogg til blogg. Til blogg. Til blogg?

Ha en klikkende dag, med eller uten blogging!

23 kommentarer:

 1. He, he ,
  - jepp det gjør jeg!
  Ha en fin søndag,
  klem Hege.

  SvarSlett
 2. Ja det er grusomt. Eg må snart ut i den virkelige verden og få meg eit liv! ;)

  SvarSlett
 3. Haha, aldri! ;o)

  Jeg har hatt sånne runder der jeg har valgt å gå inn på en blogg, bestemt meg for å gå inn på feks den tredje favorittbloggen til den bloggeren, og den tredje til den bloggeren igjen osv... Da kan man holde på en stund! :o)

  Den virkelige verden, hva er det?

  SvarSlett
 4. Kjenner meg igjen, helt klart. Det med de skoene må jeg bare sjekke :)

  SvarSlett
 5. Hei. Er en helt fersking som også øver meg litt. Er lett å bli hekta. Lyver litt for meg selv om hvor lenge jeg egentlig sitter foran skjermen og myser. Er stort sett imponert over hvor mange kreative, interessante og morsomme sider som finnes. Hadde store fødselsvansker i forhold til mine egne sider. Fant stadig på 10 gode grunner for ikke å sette meg ned å konstruere noe som så brukbart ut. Måtte begynne helt fra skrætsj. Det eneste jeg kunne var å sende mail og bruke nettbank. Kanskje noen har lyst til å se hvordan det ser ut? Ta en titt innom: web.me.com/bilderommet. Hilsen Elisabeth

  SvarSlett
 6. Ja, jeg begynner å se tegnene nå.. Spesielt når du nevnte det så så jeg at jeg er.. blogg-avhengig. Så pinlig. Har vært en tur i Oslo i helga og tok meg selv i å sitte på toget og tenke på bloggen min. DA trenger man en blogg-fri helg sier jeg bare!! Og det har vært litt deilig. (Men plutselig så satt jeg her igjen, hadde plutselig litt Mann-og-barn-fri).

  SvarSlett
 7. JA! Men det er litt periodevis. Imponert over strukturen til Heidi over her som velger tredje blogg osv....Det bildet var jo en kul ide, men spørs om jeg om mange år fra nå trenger å bli minnet på dagens morgenritualer og -stress. ☺

  SvarSlett
 8. Huff ja... det skjer både titt og ofte, og alltid når jeg egentlig burde gjort noe annet som å begynne på middagen, henge opp klesvask, legge minsten eller meg selv osv.... eller som nå, når jeg burde bakt brød siden det er tomt i fryseren... haff - får gå å starte med enm gang!

  SvarSlett
 9. Huff ja... det skjer både titt og ofte, og alltid når jeg egentlig burde gjort noe annet som å begynne på middagen, henge opp klesvask, legge minsten eller meg selv osv.... eller som nå, når jeg burde bakt brød siden det er tomt i fryseren... haff - får gå å starte med en gang!

  SvarSlett
 10. Hørtes veldig kjent ut det der ja,men vil jo gjerne tro at jeg ikke bruker fullt så mye tid på nett da.På en annen side så er det jo utolig mange kreative og flinke sjeler og jeg finner masse inspirasjon.

  Ha en flott søndag!

  Laila

  SvarSlett
 11. Nå har jeg holdt meg nykter og ikke havna på bloggkjøret på lenge, men innimellom sprekker jeg helt, og da blir det seint før jeg får lagt meg gitt!!
  Det som er frustrerende er at jeg sjelden husker hvor jeg har vært etter et slikt bloggkjør, så jeg finner sjelden tilbake - husker bare at det var masse bra å se!!

  Klem!

  SvarSlett
 12. Har jo hatt fri en uke siden jeg havnet på oppussingskjøret.

  Men i dag blir det blogging og med MANGE klikk.

  klem

  SvarSlett
 13. Jepp, til tider så gjør jeg det. Kanskje noen nå er så heldige at de havner i min blogg.

  SvarSlett
 14. Jepp! Veldig hekta, men "nyfrelst" ennå... Slappar av ved å sitja slik å lesa, og så får eg meg dagleg ein god, høg latter, som regel. :)

  SvarSlett
 15. Vist havner jeg på bloggkjøret, nesten så man blir avhengig jo :)

  SvarSlett
 16. Nei, liker ikke å lese andres blogger egentlig... Bare min egen. Om og om og om og om igjen....
  (I'm in denial..) :D

  SvarSlett
 17. Jepp, fort gjort:-) Har nettopp fått nok en skyllebøtte igjen fordi jeg bruker for lang tid her inne. Hæ???

  SvarSlett
 18. Ja, det gjør jeg...
  Og jeg blir sittende altfor lenge!!

  SvarSlett
 19. Det er fort gjort å havne på kjøret ja......er o såååå utrolig myr interesant å finne;)

  SvarSlett
 20. Bloggkjøret, ja! Der kan man komme langt inn i blogglandia, som de kaller det. Utrolig hvor mange blogger man kan havne innom :)

  SvarSlett
 21. Hva mener du; Bloggkjøret?? Kan jeg aldri tenke meg!!! *kremter ganske langt nedi genseren*

  SvarSlett
 22. Nei, aner ikke hva du snakker om altså....☺

  Jo, det har kanskje skjedd en gang, av og til, innimellom, nesten hver gang!!!!!!!!!!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails