søndag 11. april 2010

And now, the time has come...

Dramatiske overskrifter selger! Lag din egen avis her.

Da jeg gikk ut i permisjon, hadde jeg et mål om å fatte dette med blogging.
For å få til noe, må du prøve.
For å mestre noe, må du øve.

Så jeg har øvd meg. Og nå føler jeg at jeg mestrer. Blogginga.

Jeg har fått til å legge inn bilder og filmer, jeg har klart å endre oppsett og form på bloggen, og jeg har klart å sette inn dingser og knaster.

Jeg hadde tenkt til å lære meg blogging mens jeg hadde permisjon, og så skulle jeg gi meg. Legge ned. Stenge.

Men så skjedde det noe underveis. Jeg begynte å sette pris på blogginga. Det ble mer og mer en hobby dette med Å SKRIVE. Jeg koste meg med skriving. Folk begynte å lese bloggen. Jeg fikk utrolig mange flotte tilbakemeldinger. Jeg ble "kjent" med mange flotte mennesker. Jeg lærte mye, ikke bare bloggtekniske greier.

Jeg har frydet meg over å se at mange av dere lesere har følt dere hjemme i bloggen,  og jeg humrer når jeg ser at folk tør å skrive annet en "Flott! Ha en nydelig dag!" i kommentarfeltet.

De siste månedene har jeg liksom lekt at bloggen har vært jobben min - jeg har satt meg ned hver dag, tenkt og grublet (ja, faktisk!), skrevet, slettet, omskrevet. Fiksa noen bilder. Tenkt, lagret, og så trykt på PUBLISER.

Men nå skal jeg tilbake til min virkelige jobb. Og da må blogginga vike. Dessverre. Skulle gjerne vært heltidsblogger, men ikke er jeg fjorten år og ikke kan jeg synge Earth Song.

Jeg kommer til å fortsette å skrive. Men neppe daglig. Jeg kommer til å fortsette å lese andres blogger. Kanskje daglig? Jeg kommer forsatt til å legge igjen kommentarer hos dere. Men ikke daglig.

Pias verden skal bestå, men det blir stillere framover. Bare til info.

Flott! Ha en nydelig dag!

48 kommentarer:

 1. Æsj. Dusteinnlegg.
  Det var det jeg tenkte først.
  Men så gjorde jeg det eneste riktige, jeg leste HELE innlegget, noe som førte til en mer moden reaksjon.
  Okei da, du skal tilbake til jobb. Det er klart du ikke kan blogge i tide og utide da.
  Jeg ser den!

  Hepp hepp og løkke tel med jobbings! Fortsatt halvannen måned igjen for min del.. skal nytes :)

  SvarSlett
 2. Jeg er veldig glad for å høre at du fortsetter å blogge selv om du skal tilbake i jobb! Skjønner veldig godt at du ikke har tid til å skrive like mange innlegg som du har gjort, men jeg kommer iallefall til å fortsette å følge med her. :)
  Lykke til med jobbstarten! :)

  SvarSlett
 3. Litt Pia er bedre enn ikke noe Pia. Med ikke noe Pia hadde blitt livet bltt litt mer grått. Jeg liker farger. Jeg liker Pia!
  Lykke til med jobbstart.
  Klem Ellen :)

  SvarSlett
 4. Buhuuuuhuuu dette har jeg ventet i frykt på. Fint du gir oss forhåpninger om å titte innom av og til, vil jo ikke miste dine herlige innlegg og ikke minst kommentarer hos meg. Dette betyr at jeg også må endre mine rutiner. Har vent meg til å lese dine innlegg hver morgen. Nå må jeg ta til takke med vanlig kontorarbeid i arbeidstida, argh. Lykke til på jobb!

  SvarSlett
 5. Åh, det er godt å høre at du kommer til å fortsette med blogginga. Så blir det nok litt godt å komme tilbake til lærerjobben din. Er også lærer jeg, og virkelig elsker jobben min!

  Og ja, det går så fiiint an å kombinere blogging og lærerjobb -til tross for at kartleggingsprøvene henger over meg i en tynn tråd om dagen!

  SvarSlett
 6. Skjønner deg godt, jeg ser at årstiden "vår" også er vanskelig å kombinere med heftig blogging. Skjønner ikke hvordan bloggen min skal bestå den dagen jeg begynner å jobbe igjen, om jeg finner noen jobb :-) lykke til på jobb og alt det innebærer!

  SvarSlett
 7. Øving gjer meister veit du, og du er i mine auge ein meister i blogging!!! Nesten litt idol for nye meg her inne ;) Lukke til med jobblivet. Eg for min del blir her litt til, inni permisjonen og ammetåka meinar eg.

  SvarSlett
 8. Kult med egen avis! :)
  Håper du har kjekke elever, sånn at du får god tid til blogging innimellom.
  Kos deg på jobb!

  SvarSlett
 9. Jeg hører hva du sier (evt. leser hva du skriver), men jeg er ikke sikker på om jeg tror deg! Det kommer til å bli litt stillere en kort periode, og så er du sikkert tilbake for fullt! ;o)

  Neida, jeg skjønner at det kommer til å bli vanskeligere å produsere innlegg framover. Men blogging er en fin hobby og en morsom avkobling, og jeg må vel (dessverre) innrømme at jeg lettere tyr til blogging/blogglesing enn å lese en bok. Og jeg er veldig glad i å lese også! Men er du litt som meg, kommer du sikkert til å produsere noen blogginnlegg et sted i bakhodet mens du jobber. Som du bare MÅ skrive ned når du kommer hjem. Og etter det er det jo bare å trykke "publiser"! Det går så fint så! ;o)

  Lykke til med jobbhverdagen! :o)

  SvarSlett
 10. Du må ikke skremme meg på denne måten! Et blogglandia uten Pia???

  Ønsker deg lykke til i arbeidslivet igjen og måtte overgangen til hverdagsmaset ikke bli for hard.

  Ha en fin kveld og flott uke!

  Klem

  SvarSlett
 11. Tilbake til jobb, ja:-) Sånn er livet!
  Håpar du får tid og overskudd til å kose deg med blogging innimellom òg! For du tilfører verkeleg bloggverda noko ekstra! Det er gøy å lese innlegga dine - eg ler og smiler kvar gong!

  Samtidig forstår eg! Har sjølv fundert over kor mykje energi eg kjem til å ha, når eg går tilbake til jobb til sommaren..?

  Ha ein fin kveld vidare!

  Klem

  SvarSlett
 12. Flott! Ha en fin kveld :)

  SvarSlett
 13. Hihi, måtte bare ;) Lykke til tilbake i jobb! Gleder meg til å følge deg videre, selv om det ikke blir like ofte.

  SvarSlett
 14. Jo, jo... Litt stillere er greit, bare du ikke blir helt borte! Jeg skriver jo ikke hver dag selv, og håper jeg skal klare å holde min egen blogg ved like selv med jobb ved siden av. Jeg skal tenke på deg i morgen, så håper jeg du tenker litt på meg... Jeg gruer meg så veldig til å være borte fra Linusen min... Selv om jeg også har en fin lærerjobb å komme tilbake til. Lykke til!

  SvarSlett
 15. Oh no... LItt mindre latter i min hverdag fremover altsaa...!
  Vel, vel, overlever vel. Og det haaper jeg du gjör ogsaa i din nye tilvaerelse. LYKKE TIL.
  KLEM!

  SvarSlett
 16. Hvordan får jeg abonert på den avisen..he, he...
  Lykke til med tilbake i jobb :)) Gleder meg fremdelses til å titte innom her :))

  Klem

  SvarSlett
 17. Jippyyyyyy::))
  Haha - neida - tuller ailtså - pittelitt.
  Lykke til med arbeidshverdagen - og tro meg - jobb og blogging - veldig kombi-ner-bart!!

  SvarSlett
 18. Kjenner også for min del....

  Starte å jobbe igjen, vår og sommertid, det blir nok mindre tid til å sitte bankers forran datan da ja.. Skjønner deg godt.

  Men vil nok følge med deg, og fryde meg over hvert innlegg som kommer.

  Lykke lykke til med jobbstart igjen iallefullefall!!!!!

  SvarSlett
 19. Legge ned?? jeg har jo nettopp begynt å lese bloggen din jo...

  NOO, don't go!!

  ...åh....du skal begynne å jobbe igjen! Jammen da er det greit :o)

  SvarSlett
 20. Vet hva du mener! :)
  Gleder meg til å lese de innleggene du legger ut! :)

  SvarSlett
 21. Jeg liker det IKKE!!! Jeg som akkurat har fått det inn i de daglige rutinene; ungestell, frokost, sende ungene bort i lekekroken, fyre opp kaffepressa, drikke morrakaffe og lese Pias oppdatering. Hva gjør jeg nå?! Heldigvis tror jeg det er mange uleste innlegg i Pia-jungelen, som jeg kan kose meg med. Lykke til og kos deg i jobb. Kyssklappklem :)

  SvarSlett
 22. Lykke til ut i arbeidslivet igjen!
  Hehe..
  Der finner du nok masse morsom inspirasjon skal du se ;)

  SvarSlett
 23. Takk skal du ha, for at du har tenkt å bli med lenger. Jeg leser ALLTID din blogg, gjør meg tanker - men rekker ikkke alltid å kommentere. Tusen takk for godt påfyll i hverdagen.

  SvarSlett
 24. Vil nok også savne daglige blogginnlegg, men regner som de andre med at du slenger innom en gang innimellom. Kanskje vi får se litt av dine fargespreke loer her inne også;-)

  Lykke til med jobbstart i morgen!

  SvarSlett
 25. Lykke til på jobb i morgen! Det går bra å kombinere blogg&jobb, eller kanskje er det omvendt, men daglige innlegg er det vanskelig å få til! Men litt er bedre enn ingenting!

  SvarSlett
 26. Lykke til på jobb i morgen, med alle de følelsene det må innebære. Heldige elever!

  De dagene du ikke skriver skal jeg lese meg opp i arkivet ditt. Skal si fra når jeg har lest alt, da må du nok dessverre begynne å skrive hver dag igjen. Ok?

  Klem!

  SvarSlett
 27. Pføy.. du har nok så mye nytt å fortelle at bare vent, på kvelden når roen har senket seg og ungene er i seng, så skal du bare inn å surfe litt og vips så har du skrevet et innlegg ;) spøk til alvor.. det er alltid best å skrive innlegg når man har både tid og lyst, det skal jo ikke være en plikt... og når det kommer nye innlegg.. vel, da titter jeg innom :) lykke til på jobb

  SvarSlett
 28. Lykke til med å rive deg bort fra veslejenta, PC og heimen i morgen! Det blir nok tøft første dagene, men så merker du nok at elevene JUBLER over å få sin spreke, festlige og dyktige lærer tilbake, kollegene koser seg med å høre dine ironiske kommentarer over kaffikoppen! OG livet blir godt å leve som jobbe-Pia også!

  Vi sees!☺

  SvarSlett
 29. Lykke til! Litt blogging er absolutt bedre enn ingen blogging :)

  SvarSlett
 30. Så bra at du ikke "legger ned", og lykke til på jobben i morgen:)

  Den avissiden var kjempekul!

  Klem Vivian

  SvarSlett
 31. Håper du ikke blir helt borte for oss:)
  Men ser den med tid og jobb.
  Skulle hatt noen timer ekstra noen ganger.

  SvarSlett
 32. Oj, har du en vanlig jobb også?? Jeg som er en medpermisjonist glemmer at det virkelige liv venter på oss der ute. Blogging er gøy, og det er godt å få bruke hjernen litt selv om man sitter i mammabobla!

  Men godt å høre at du fortsatt skal bo litt i Pias verden også! :)

  Lykke til...

  SvarSlett
 33. heisann Pia,
  Jeg har vært her i denne perioden selv om min blogg har vært heller stille, kommer nok med noen små "drypp" av og til.
  Vil ønske deg all lykke tilbake i jobb og så vet jeg at du er der et sted du og "sånn av og til."

  SvarSlett
 34. Heisan du;-) Håper du får en dag på jobben! Jeg må jo legge om rutinene mine nå når du trapper ned, men det går seg vel til, det også. Litt Pia er bedre enn ingen Pia, så jeg er glad du ikke har tenkt å gi deg helt, iallfall!

  SvarSlett
 35. Kommer til å savne dine daglige innlegg, Pia:-) Men sier som Bergljot; litt er bedre enn ingenting. Regner med det blir heltidsbloggging når du er tilbake igjen:-)

  Klem

  SvarSlett
 36. Full forståelse!
  Gleder meg til å lese skoleinnlegg jeg .-))
  Begynner på jobb igjen på mandag jeg også, da skal Maja hos dagmamma. Spennende!

  SvarSlett
 37. Har gledet meg til å sjekke bloggen daglig. Dumt at jeg nå må smøre meg med tålmodighet mellom innleggene ;)
  Lykke til på jobben!

  SvarSlett
 38. Noe nedlegging må du bare ikke finne på. Tenk på alle oss som frydefullt leser innleggene dine.

  Skjønner godt at du må omprioritere, men håper likevel på en liten hilsen fra deg i ny og ne.

  Lykke til, Pia.

  Klem

  SvarSlett
 39. Lykke til tilbake i jobb! Skjønner godt at du ikke har så mye tid til blogging da - me 4 barn og jobb. Jeg har bare 1 barn, og det + en litt rotete mann + en ganske slitsom (men givende) lærerjobb, kan ta rotta på en. Føler man at man MÅ blogge da, så skyter man seg selv i foten. Syns nå jeg.
  Har ikke lest bloggen din så lenge, men har virkelig satt pris på alle de flotte innleggene dine. Da får vi bare glede oss til ett eller 2 veldig bra innlegg i uka istedenfor fler om dagen.
  Vi overlever:-)
  Kos deg i jobb, jeg elsker iallefall jobben min og føler jeg virkelig får noe tilbake for å slite ræva av meg, hehe...
  Stor klem fra størstepia

  SvarSlett
 40. Det er bra du ikke legger ned bloggen din Pia, for jeg koser meg stadig med å lese det du skriver. Kos deg på jobb igjen.
  Jeg har en liten award til deg i bloggen min.

  Klem

  SvarSlett
 41. Det er flott at du skal fortsette og blogge hvertfall, ellers hadde jeg savnet bloggen din. Du er blitt utrolig flink(har vært hele tiden).. til å blogge, og har en supermorsom og flott blogg! Skriveferdighetene og humoren din er skikklig number one her!!!

  Masse lykke til ut i jobben igjen :)

  klem

  SvarSlett
 42. Du er et lyspunkt i hverdagen, og har garantert vært med på å forlenge livet mitt(med latter) og håper du gir meg enda litt tid hi hi. Du skriver om seriøse og useriøse ting, og jeg liker det:) Ønsker deg lykke til i jobben, og skal glede meg over det gangene du har tid til bloggen:) Heldigvis er det jo mangen feriedager i sikte, og for lærere er det jo snart en lang ferie;)

  SvarSlett
 43. Hei Pia, takk for hyggelig kommentar:)
  Jeg tror, at hvis du hadde prøvd en så ville du også hatt en til deg selv, de er skummelt gode og bruke, passer nok best på hjemmefronten, men dog;)
  Men barn kler de nok best... jeg syr i alle størrelser, og har flere farger enn vist på bildet, og jeg tar gjerne imot en bestilling:)
  Bare spør hvis det er noe du lurer på :

  //Ruby

  SvarSlett
 44. Æsj, av meg, har merket har merket at innleggsfrekvensen har gått kraftig ned allerede!

  Trenger ikke si så mye mer, det meste er sagt i innleggene over.

  Lykke til på jobben. Venter spent på innlegg om mannen som skulle stelle heime..(Jmf et tidligere innlegg du hadde)

  SvarSlett
 45. Puh, ble aldri så lite bekymret av den overskriften, men pustet så mye lettere når jeg hadde lest hele innlegget ;o)

  Skjønner godt at det blir fokus på litt andre ting (også) fremover, men jeg fortsetter å følge med jeg!

  Lykke til!

  SvarSlett
 46. Heihei - håper det har gått fint med jobbstarten din. At de er snille med deg sånn i starten iallefall:o)
  Håper også du får tid til å blogge EN GOD DEL fortsatt! (ellers er det bare å invitere gubben med på gøy i høyet igjen...)
  Klem, E*

  SvarSlett
 47. Takk!!!
  Jeg ble et helt år eldre ;) ........altså 42 :)
  Også må jeg si takk for masse latter da. Jeg sikker på at du har vært med å kurert eggstokken min ;) med all humor og ironi :)
  Men forstår deg godt, jeg rekker ikke alt i min hverdag.
  Lykke til med "ny" hverdag da!!!!

  Klem fra Anett :)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails