tirsdag 23. mars 2010

Trilling i Bergen. Og takk.

Til deg som delte ut sånne "flyers" om den elendige luftkvaliteten i Bergen sentrum : kunne du ikke bare ha gitt meg hele bunken med en gang? Så hadde vi sluppet det peset med at du ga meg en og en hver gang jeg trillet forbi.

Grunnen til at jeg trilla forbi deg et parogtjue ganger, er ikke fordi jeg skulle prøve meg på deg eller noe sånt. Men fordi det pissregna i Bergen, og jeg var avhengig av å trille baby utendørs for at hun skulle sove - vel, så ble det som det ble. Fordi du sto på det stedet hvor man kunne få litt ly.

En annen ting jeg bet meg merke til mens jeg tuslet rundt på Torgallmenningen - hva var greia med alle de som hadde kledd seg ut som kaniner? Er det en bergensk påsketradisjon? Eller var det faktisk et utdrikkingslag?

Til slutt, før det går i glemmeboka: tusen takk til Lykkemamma, Lisa, EmmaJulie, Camulen, Grete  og en-til-tror-jeg-men-finner-ikke-ut-hvem?? : Tusen takk for hyggelige oppmerksomheter inne i bloggene deres! Jeg setter stor pris på å bli nevnt! Jeg husker da jeg begynte å blogge - da så jeg alle de bloggene som fikk sånne awards og tenkte "Åh, skulle ønske jeg fikk en sånn!". Mens nå har jeg blitt så blasert at jeg ikke en gang gidder å laste opp de award-bildene for så å vise dem her. Sorry. Men igjen, det betyr IKKE at jeg ikke setter pris på oppmerksomheten!

Ha en herlig dag, med eller uten ren luft!

8 kommentarer:

 1. Får vel håpe at det var et utdrikningslag, eller?!
  Vel, vel...Skulle gjerne hørt på historiene dine om Pesta og svartedauen, og ikke minst Mini-Pesta. Det må ha vært fantastisk! Er nok en god grunn til at du får servert makabre stiler fra sønnene (iallefall en av dem) i norskbøkene. Det skorter ikke på fantasien din i allefall!!

  Klem!

  SvarSlett
 2. Hehe...nå har eg knegga mykje her inne på bloggen din allerede!! Eg skulle bare innom for å takke for koseleg kommentar på bloggen min...Så enkelt var d ikkje, for eg måtte jo lese meir og meir ...og meir..;-) Tenker du tilgir meg for det! Morsom og artig blogg du har, eg kjem innom igjen!

  Og apropos kaninene: Å - er det der dei er!! Døtrene mine seier at påskeharen er i byen(les: Bergen) Så då hadde dei rett i det..!

  Ha ein strålande dag!

  SvarSlett
 3. Var det sånne hvite kaniner? Det gikk noen sånne rundt i byen her og på lørdag. Tror det er Gule Sider som har en kampanje på gang...

  SvarSlett
 4. Aha - du liker gult ;). Jeg kommer i hvert fall til å tenke på deg nå ;).

  Hos oss er det håndballcup først i Larvik (Tobias G14) og så er det i Elverum (Tobias G12 og G 14 + Vilde J14) - de to siste helgene i april må det vel være. Alltid litt koselig å være tilbake på Elverum. I fjor sov hele klubben på Lærerhøyskolen. Jeg hadde to netter i aulaen. Gode minner ;).

  Vilde skal øve dans den Larvik-helga, så da er det nok bare gutta som drar. Det er vårforestilling med dansehuset til Vilde i beg av mai - så her går det slag i slag i slag i slag. Vil jo tro du kjenner til fenomenet ;).

  Nå syr jeg vesker. Thormod har foreldremøte. Det kjenner jeg at er en av fordelene med å være koko - haha. Man slipper det *ler*.

  SvarSlett
 5. Hihi.. Kjenner til det der med trilling forbi utdelere og ververe av ulikt slag! Man føler seg ikke så veldig WOW når de greier å spørre igjen og igjen om jeg vil ha flyers eller støtte deres gode sak - legg merke til meg for pokker da, har jeg ofte lyst å si.. ;) hihi..

  SvarSlett
 6. Hei, for en koselig liten historie fra din dag :-). Her på østlandet voknet vi til masse tung snø, men heldigvis ble det mildt og ikke glatt på veiene. Våren lar vente litt på seg, men snart.

  SvarSlett
 7. Hi, hi, du fikk jammen en regnfull helg i Bergen. Og tenk, dette regnet har vi faktisk SAVNET mens snøen lå der metertykk.

  Klem

  SvarSlett
 8. Hmm kanskje h*n med flyers'ene egentlig var en gullfisk, eller led av sterkt fremskredende gullfisk-syndrom...? Ikke lett å huske noesomhelst egentlig da, og iaffall ikke en trillende ikke-bergenser!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails