lørdag 13. mars 2010

Tøffe jenter! Og kul Etsy-butikk

Mange omtaler vesla som ei lita prinsesse. Særlig brødrene. Sjøl har jeg skrekkbildet av prinsesse Ragnhild på netthinna, og unngår å kalle ungene mine for prinsesser. Eller prinser.

Jeg snubla over disse kule bildeneEtsy .

Det er jentene sine,det! Må jo være glimrende på veggen hos ei lita tulle. Eller hos ei stor tulle. Eller hos noen som liker å tulle.

Når nettbutikken ønsker deg velkommen med disse ordene, faller jo jeg. Pladask.
You have entered (or are about to) the world of The Doom Girls. Wah, ha, ha!
Girls are not always sugar and spice, so I have created ART PRINTS of little girls feeling a little evil.
Til dere som kun har opplevd et lite søtt babynurk, eller ei lita godjente på rundt året - når jentene deres vokser til, så VIL du faktisk kjenne henne igjen i noen av disse bildene, tro du meg...
For jenter er da ikke bare yndige og søte?
Hun her ligner jo faktisk litt på meg. Når jeg ber ungene om å kutte ut kranglinga. Eller når jeg ser en Stratos. Eller når jeg synger lystig om babysamba.

Ta en titt inn her og se på resten av bildene. Prisen var jo helt grei også.

Ha en herlig dag, med eller uten prinsesser!

20 kommentarer:

 1. Kuule bilder!! Kan absolutt kjenne igjen meg selv og 'prinsessa' mi i disse! *ler*

  Ha en djevelsk god helg !

  SvarSlett
 2. Hei. Jeg liker å tulle så jeg synes disse er kule! Nest nederste ligner litt på vårt Troll om dagen. Bursdager på lekeland er ikke å spøke med, hun har kul i panna og nydelige blåveiser på begge øyne - virkelig et syn. "Hvorfor kaller dere meg blåveispiken?" fikk jeg spørsmål om i dag.. Ha en flott lørdag!

  SvarSlett
 3. Stilig. Kjenner igjen denne artikkelen. Det er nok desverre ikke alltid de er prinsesser, selv om de ser sånn ut. Jeg har lett etter horn i pannen på dem, flere ganger:-)
  Kule bilder.

  SvarSlett
 4. Skikkelig herlig! Kan definitivt kjenne igjen noen jeg kjenner...:o)

  SvarSlett
 5. Kule bilder! Selv har vi en "monsterprinsesse":-)

  SvarSlett
 6. Enig med du! I mitt hode er prinsesser lyserosa med blonder og tyll. Her i gården prøver i allefall mamman å unngå det meste av leker og klær som er über-jentete til Frøkna. Gi meg heller sterke, fine farger på klærne og solide leker som tåler litt juling!

  SvarSlett
 7. Kjempemorsomme bilder.

  Nei, jenter er ikke bare snille og søte - OG DET SKAL DE HELLER IKKE VÆRE!!!

  Har nok ikke alltid vært det, jeg heller.....

  Klem

  SvarSlett
 8. Herlig!! Et par av disse matcher min adhd frøken på 11, min jegervoksenoggirfialt frøken på 16 og ikke minst MEG!!

  SvarSlett
 9. Ja, disse bildene likte jeg. Herlige. Jenter er ikke og skal ikke være bare søte og snille. Nei, nei, nei. :) Men hvis du min datter på 19 år leser dette, så gjelder det ikke deg. Du SKAL selvfølgelig bare være snill og grei. Mot mamman din i all fall. Alle andre kan du godt snerre litt til når du føler for det!
  Må sjekke ut de bildene.
  :)

  SvarSlett
 10. Jeg kan liksom ikke uttale meg høyt om dette,for da møter jeg bare kommentarer som"du vet jo ikke for du har jo ikke jenter"...osv, MEN er temmelig sikker på at om at hadde jeg hatt,hadde hun IKKE blitt omtalt som prinsesse og med fare for å såre noen...får litt fnatt av det!oops tør jeg poste dette da...??

  SvarSlett
 11. Disse var fine.. Endelig et annet bilde av små prinsessejenter! GirlPower!

  SvarSlett
 12. Det ble heller til at vi stappet kunstverkene i egen ovn...host.

  De der bildene ja...minner MYE om min 2-åring som nettopp har kommet i trassen. Bare å glede seg. Jenter er verre enn gutter.

  SvarSlett
 13. Knail-tøffe bilder. Humret meg igjennom innlegget ditt om giveaway..."laosslinkeihyttogværsåfårvimangeflerelesereogektevenner"...mitt siste innlegg handlet litt om det samme, så det var så morsomt å tilfeldig ramle innom deg, ikke vært her inne før, trur eg...ha ei knaill helg.

  SvarSlett
 14. He, he, he...herlige bilder!!!!!

  ha en flott helg :))

  SvarSlett
 15. Takk for helge-hilsen inne hos meg, godt å være tilbake igjen.
  Og god helg til deg og de flotte ungene dine. ;-)
  Eirin

  SvarSlett
 16. Superkule bilder!
  Vet om både en og to (og tre og fire og muligens også fem) jenter her i huset som av og til matcher de bildene!
  Ha en fin-fin lørdagskveld! :)

  SvarSlett
 17. Hihihi, det nest siste bildet ligner litt på min frøken. Hun lar seg ikke prikke på nesen.. Og ja, den uskylden som hang over henne da hun var 1 år er i ferd med å forsvinne litt.. Heldigvis er det nokså underholdende!!

  God helg :-)

  SvarSlett
 18. Kjenner meg igjen i en del av de der ja...

  SvarSlett
 19. He he.
  Nei, de er slett ikke prinsesser hele tiden.... Sjefen her i huset kan noen ganger ligne alt annet enn ei prinsesse:)
  Men det er jo moro også!

  SvarSlett
 20. Så fantastiske bilder!
  Godt det er fler enn meg som ikke er så glad i alle disse prinsene og prinsessene rundt omkring:P

  Har du forresten lest barneboka Snill? (Gro Dahle og Svein Nyhus)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails