mandag 22. mars 2010

Storfint besøk!

Vi dro av gårde til Bergen fordi vi skulle i navnefest til min brors vesle datter. Jeg og et par unger tok tog, mens resten av gjengen kom kjørende litt seinere.

Navnefesten var jo helgas store happening, men jeg hadde en annen stor begivenhet å se fram til - jeg skulle møte selveste Barbro.

Og jeg ser at hun er dronninga av underdrivelser i dette innlegget her, så la meg komme med den hele og fulle sannhet. For en gangs skyld.

Jeg har sitert litt fra bloggen hennes, og så har jeg kommentert litt.

Og der sto jeg med håret til alle kanter, svett, usminket, iført joggebukse, og så ufiks som bare det. Herlig førsteinntrykk! Jepp. Herlig førsteinntrykk. Faktisk. En glad og trivelig person gir alltid et godt inntrykk. Og da du seinere skifta, ble det et herlig andreinntrykk. Dama var flott.

Inne var vi heller ikke i rute, og det hyggelige besøket måtte vente vel og lenge på serveringen. Som forøvrig ikke var mye å skryte av.  Ok. Du skryter ikke. Da skal jeg gjøre det. Serveringen var utsøkt. Det bugnet av kaker, boller, muffins, is og rundstykker. Det eneste jeg følte at vi mangla, var kanskje ei lita kransekake? Tiramisu hadde du heller ikke laget.

Min eldste sønn hvisket til meg "hvem er det som har bursdag?". For ham var dette en enestående servering - han har aldri opplevd lignende i sitt eget hjem, det skal være sikkert. Det at han tok fram moppen og begynte å dra over gulvet, var også noe nytt for ham. Tror ikke den fyren har mye erfaring fra mopping. Ikke har mora store erfaringen heller.

Kanskje er det like greit å ha lagt listen lavt, i tilfelle Pia og co skulle ha lyst til å komme på besøk en annen gang. Så skal det ikke så mye til for å imponere de.... Her har du årets understatement. Jeg så ingen lav list. Neste gang er det dere som kommer til oss. Og hvis du har lagt lista lavt, vel, da aner jeg ikke åssen jeg skal klare å ta i mot dere. Det får bli catering. Kransekake kan jeg ikke bake, men jeg kan sikkert skrive noen elendige kransekakevitser.

Det VAR spennende å møte noen som du har blitt kjent med via blogging. Barbro var like raus, flott og sympatisk som jeg hadde trodd.

I tillegg til å knabbe sitater fra Barbros blogg, har jeg også knabbet dette bildet som hun tok. Barbro selv ville nok omtalt bildet som "litt utydelig og dårlig fokus". Jeg synes det er skjønt.

Mer om Bergen kommer seinere - ha en flott formiddag, med eller uten servering!

5 kommentarer:

 1. Moro å høre om besøket fra din side også - regnet med at Barbro ikke fortalte den hele og fulle sannhet! Hihi...
  Uansett; moro når man blir bedre kjent med noen her i blogglandia!!
  Ha en fin dag! Klem!

  SvarSlett
 2. Henny er bare så snuske, snuske søt! Får lyst til å klemme og kysse de nydelige kninna. Å for noen svære nydelige øyne :)
  regner med det hadde det trivelig og fant tonen. Du må bare si fra om du skal til disse trakter, så skal jeg traktere dere etter beste evne. Men det er vel heller usannsynlig :)

  SvarSlett
 3. Så koselig det høres ut! Artig å lese om besøket sett fra begges synspunkt! :)
  Og bildet av lille tulla er nydelig! Herlighet for ei skjønn lita frøken du har! :)
  Ha en herlig dag!

  SvarSlett
 4. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 5. Haha Du skriver så bra!
  Nydelig bilde!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails