tirsdag 2. mars 2010

Puls-Pia slår til

Det var jo fryktelig dårlig tajming bare å forsvinne sånn rett etter den fantastiske TV-opptredenen. Jeg burde jo smi mens jernet var varmt, for å si det sånn.

Men jeg får prøve å smi med kaldt jern også. Vet ikke helt hva jeg egentlig skal smi, men...

Jeg vurderer å skifte header - bloggen bør vel nå hete Puls-Pias verden. Og så tenkte jeg å ha noen bilder av meg selv iført en bikini, gjerne rosa. Med paljetter.

Jeg skal selvfølgelig legge ut nok en rosa knast på bloggen min, der det står Ønsker du kontakt med selveste Puls-Pia, kjent fra NRK, og kåret til Norges morsomste mammablogger? Og så skal jeg legge ut mailadresse, postadresse, mobilnummer og personnummer. Skitt au, jeg skal være i det rause hjørnet, så jeg legger ut visakortnummeret og pin-koden også!

I Thailand merket jeg lite til min nye kjendistilværelse. En russisk mann stirret litt lenge på meg, men det var nok mest fordi jeg hadde glemt å lukke amme-Bh-en etter endt amming.

Jeg lånte ei sjappe nede på stranda der jeg prøvde å selge autografer, men det ble dårlig respons. Kun et ektepar fra Sogndal som spurte om priser på leie av båt til Krabi.


Hvordan endte jeg egentlig opp på nrk? Ja, den hele, om ikke fulle, sannhet kommer i morra!

Ha en fortreffelig dag, med eller uten kjendistilværelse!

24 kommentarer:

 1. Åååå, det er så godt å ha deg tilbake i Blogglandia!!! Du gir meg en virkelig god start på dagen, og du får meg alltid til å trekke på smilebåndet!!

  Takk for at du er til, Pia!

  Ha en fin dag du også!

  Klem

  SvarSlett
 2. Aha, så det var derfor du reiste til Thailand! For å slippe unna innpåslitne paparazzier og denslags?

  Forresten så løy jeg på meg at jeg kjente deg for i det hele tatt få se på Puls den kvelden!
  Stas å kjenne en kjendis vet du!

  ;)

  SvarSlett
 3. *ler av bh-tabben*
  Hva gjorde du på puls? Har du skrevet det her uten at jeg har fått det med meg???

  SvarSlett
 4. De herlige innleggene dine altså! Digger humoren din - vi er på nett for å si det slik ;) Ha en god dag :)

  SvarSlett
 5. Hehehe, du får liksom sagt det du! Men ang den headeren din, rosa paljetter er jo bare så five minuts ago! Du burde gå får sølv, eller lilla PERLER! Hørte om en nybaktmor, som lufttørket brystene etter amming. Så ringte det på døra, å der sto det en gutt som skulle selge noe for speideren... usikkert hva for han klarte ikke å stamme det frem. Bare gapet, mot de store melkesprengte puppene som han og dinglet i døra. fort gjort å glemme å pakke de inn da!

  Godt å ha deg tilbake :-)

  SvarSlett
 6. Hi, hi, ja, det var dårlig timing å reise vekk rett etter en sånn stjerneopptreden:-) Veldig kjekt å ha deg tilbake igjen. Nå når du er blitt en sånn kjendisblogger så regner jeg med at vi snart får en sånn hjemme -hos-reportasje? Og da kan du jo eventuelt stille i en snerten liten paljettbikini.....

  Klem

  SvarSlett
 7. Hehe, herlig at du er tilbake her og kan skrive artige innlegg igjen! :)
  Ha en fin-fin dag!

  SvarSlett
 8. Hi, hi ler så jeg griner når du skriver:-)
  Uansett GODT og ha deg hjemme igjen !
  Ha en fin dag m/ autograf-jegere på slep..;-)
  Klem,Hege.

  SvarSlett
 9. Kjekt å ha deg tilbake!

  *Me like*

  SvarSlett
 10. Jeg må le, ja virkelig le, hver gang jeg leser gjennom innleggene dine!
  Helt herlig!!

  SvarSlett
 11. oi oi oi, tenk at jeg ikke har oppdaget denne bloggen før nå.. Jeg fryder meg stort over dine morsomme betrakninger. *hva ler du av mamma?* sier mine små når jeg leser din blogg. Herlig!

  SvarSlett
 12. hehe, ja jeg tenker han russiske mannen fikk seg litt av et syn. haha.
  Bra du er tilbake i rampelyset, Pia. Håper det ikke er altfor plagsomt med autografjegere ol oppe i åsen.

  SvarSlett
 13. Jeg tror du skal trekke for gardinene, for du vet aldri hvor det befinner seg en telelinse.

  Hvis du vil ha perleutsmykning på bikinien, så kan jeg assistere med det.

  Ja da, jeg har kommet meg ut av OL-tåka. Gikk i grunnen helt fint det, men tror muligens det skyldes at Northug klarte 5-mila.

  Klem

  SvarSlett
 14. Stå på! Min svoger presenterer seg alltid som KAMILLE-Marius etter at han var med i et herretestpanel som skulle kommentere ulike dameantrekk i bladet KAMILLE. De han treffer får hakeslepp, mens de han er med en fornøyelig stund år han til villt fremmede setter i gang med; "Ja, det er jo jeg som er KAMILLE-Marius - og så lar han skravla gå kan du si, he he he

  SvarSlett
 15. Hm. Russere altså. Stirrer for ikke noe!
  Flott å ha deg tilbake :)

  SvarSlett
 16. Gratulrerer med egen virksomhet i Thailand. Tror du bør jobbe ørlitebitt på utformingen av det skiltet. Det er liksom ikke en superkjendis verdig - mer pomp og prakt!

  SvarSlett
 17. JA, gud, nå har jeg savna deg assa!!!!!
  Og den kebab kneipa lå omtrent i krysset i Rakkestad:)

  Klem fra Anett :)

  SvarSlett
 18. Hihi det heter vel ikke ammetåka for ingenting LOL
  Jasså, du Puls-Pia, så du er blitt en kjendis-blogger du altså...;-)

  SvarSlett
 19. Støtter rosa knast med visakortnummmer og pinkode! Kjør på! :-D

  SvarSlett
 20. hehe.

  Visste jo ikke at du skulle dra så lenge avgårde... Det var ikke meningen at du måtte lese gjennom alle innleggene hos meg :)

  Godt å ha deg tilbake.
  natta

  SvarSlett
 21. Hihi...Tror denne kjendistilværelsen har gått deg til hodet!! Men like morsom som alltid!! Ha en god dag - hus å lukke bh-en etter amming!!
  Klem!

  SvarSlett
 22. Ja du PIa du Pia du er jo bare for go :0)
  Jeg blir på så gott humör av og lese dine innlägg og jeg syntes du passer veldig bra som kjendis! Og tenk jeg kjenner en kjendis, wow!
  Önsker deg og dine en toppen fin dag kjäre du! Klem

  SvarSlett
 23. *ler høyt og mye*... Jeg tror jeg skal sende deg klagemail for frarøving av skjønnehetssøvnen min. Er søren meg ikke lett å finne bingen, etter å ha tulla meg inn i Din Verden..... Graver meg bare lenger og lenger inn i dine skrevne krumspring. Du e ei artig tøtta, du. Takkerbukkerogneier :)

  SvarSlett
 24. *ler høyt og veldig mye*. Jeg vurderer sterkt å sende deg klagemail ; For berøvelse av skjønnhetssøvnen min (gud vite at jeg trenger den- jeg nærmer meg de 40). Det er søren meg ikke lett å finne bingen, når jeg har tulla meg inn i dine skrevne krumspring... Men jeg lever nok til gjengjeld lenge med så mye latter - om enn ikke så vakker. Takk - Bukkernikkerogneier :)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails