fredag 12. mars 2010

Mitt liv med Giveaways.

Jeg har merka meg at i tillegg til å være en enorm bloggverden, er det i tillegg en enorm GI BORT-verden. Eller Giveaway, som vi velger å kalle det, på godt norsk. Og dette synes jeg er utrolig festlig. Ikke at det kalles Giveaway, men det at man kan få bli med på en sånn artig event.
Denne kjolen tror jeg blir min. Men EllenSand har flere som hun gir bort!

Jeg liker best de enkle, der du bare kan legge igjen en kommentar. Der hvor du blir bedt om å bli trofast følger, bli bestevenn på Facebook, linke til Giveawayen i minst tre av dine egne blogger, og ta bilder av Giveaway-gaven sammen med et sinkhus, synes jeg kan bli litt pes.
Mye rart som gives away. Mr Moustache kan bli din her!

Men du verden, jeg oppdager stadig flotte blogger, og kan godt legge meg til som følger. Men å streve livet av meg for å oppnå 27 sjanser for å vinne en osteklokke i sink eller en tovet frosk, gjerne i retrofarger, tror jeg ikke at jeg gidder.

Giveaway hos Sefta Holm Design. Her trenger dere ikke å gå inn - jo færre som melder seg på, jo større sjanse har jeg til å vinne.

Jeg vil takke dere som linker vilt til diverse Giveaways. For da kan jeg klikke meg fra den ene Giveawayen til den andre, og legge igjen en kommentar, og drømme om at neste uke, DA får jeg den hyggelige meldinga om at såpekoppen endelig er min! Eller appelsinhuden fra Green Gate. Eller hva det nå er som gis bort.
Giveaway hos En fugl i ånden. Flotte illustrasjoner, skulle gjerne hatt et sånt bilde på veggen. Men her gis det bort overføringsfolie, som jeg vel ikke akkurat har bruk for. Men sikker på at dere kreative damer kan bruke det til ei pute eller en kjole eller noe sånt.

Men nå har jeg vikla meg inn i et Giveaway-nett:  Norske blogger linker til danske, danske linker til svenske, svenske linker til finske, og så videre. Og der har jeg tabba meg litt ut, for det var kanskje ikke til en GIVEAWAY jeg så kjekt la igjen kommentaren "WOW! Great! Count me in!" så nå aner jeg ikke om det er en selvmordsaksjon eller en forespørsel om å stille som surrogatmor jeg så kjekt har stilt meg positiv til.

Giveaway hos Maganda!

Jeg har blitt såpass hekta på GIVEAWAYS at jeg trur jeg snart skal slå til å arrangere en sjøl. En til. (Ja, for selv jeg har hatt en sånn en. Og det er morsomt...)

Ha en herlig dag, med eller uten Giveaways!

(Og har du et tips til en kul Giveaway - BRING IT ON!)

26 kommentarer:

 1. You funny woman!

  Ha en herligperlig dag:-)

  SvarSlett
 2. Giveaways er gøy:-) Men jeg foretrekker også den enkle varianten med å legge igjen en kommentar. Så satser vi på at vi begge blir lykkelige vinnere av Ellen Sands giveaway. Jeg vil ha dongerikjolen!

  Ha en fin dag!

  Klem

  SvarSlett
 3. Ha, ha ... er så enig med deg. Det enkle er ofte det beste. Jeg har sjelden meldt meg på, men de få gangene jeg har gjort det er det de som kun ber om en kommentar. Blir så mye jobb med alt det andre, akkurat som jeg ikke har nok annet å holde på med. Planleggingsdager i barnehagen for eks. Nå roper en liten utålmoldig miniputt her på meg ... må løpe.

  Klem ♥

  SvarSlett
 4. Haha:-) For en flott post! Du har akkurat dokumentert hvor fantastisk snille bloggere er!

  Jeg ønsker deg en lykkelig helg:)

  PS Planlegger forresten en giveaway snart selv, skal bare finne noe skikkelig fint å gi bort først!

  SvarSlett
 5. He, he, den kjolen blir da ikke automatisk din da vettu! Grrr.
  Enig ang. de enkle. Jeg synes at det er et poeng at følgerne faktisk er følgere av interesse, ikke for å øke sine vinnersjanser i den ene gi-borten. Jeg deltar (stort sett) kun på de bloggene jeg frekevnterer og hittil har de alle vært fri for surrogatforespørsler eller andre merkelige aktiviteter.

  SvarSlett
 6. Hehe, må alltid smile når jeg er innom og leser hos deg! :)
  Ha en flott dag!

  SvarSlett
 7. Jeg liker den kompliserte typen når jeg selv har giveaways. Er litt barnslig fornøyd med å se at jeg får flere følgere :)Lurer på om jeg ikke skal ha en ny snart. Jeg kjøpte meg en sånn treningsstang med strikk som jeg var helt sikker på at jeg kom til å bruke masse. Brukt en gang. Hadde ikke det vært en flott premie? De er jo rådyre disse treningsduppedittene...
  :)

  SvarSlett
 8. Fine Marthe, i mamma sin kjole :) Lille My-buttonen var kjempefin!
  Klem AnnaSand ;)

  SvarSlett
 9. Oj, haha :-) Var ikke klar over at det øverste bildet der var på nettet. Men uansett, kjempe bra av Ellen å gi bort kjolen! Den var ubeskrivelig å ha på seg. (Høres ut som et salgstriks) Men det er sant. Du er heldig :-)

  Mvh
  WillyVodka.blogg.no

  SvarSlett
 10. Jeg liker og giveaways, men er enig med deg - de enkle er de beste! ;)
  Ha en flott fredag!

  SvarSlett
 11. Jeg ler hver gang jeg leser bloggen din ;) - du skriver utrolig bra :)

  SvarSlett
 12. Det er jammen mye rart, og noe kult, som folk skal gi bort altså! :)

  Ha en riktig god helg! :]

  SvarSlett
 13. Ja, utrolig hvor mange "verdener" det er der ute i bloggeland. Jeg blir helt facinert..

  SvarSlett
 14. Takk for koselig kommentar hos meg!
  Jeg har systematisk begynt å bruke ordet blogglotteri, som kom fra Åpent hus - apenthus.blogspot.com - jeg liker ikke all denne engelsken i språket vårt. Vi må da klare å finne egne ord for nye ting!

  SvarSlett
 15. Blogglotteri likte jeg. Veldig bra ord.

  SvarSlett
 16. Fant bloggen din takket være en give-away, takk for hyggelig lesning... nå skal jeg kose meg med dine betraktninger fremover tenker jeg... men først inn for å vinne det lekre pleddet som hang over kurven der!!!

  jeg er bare med på give-aways når det er noe jeg virkelig vil ha og innbiller meg at det gir meg go'karma slik at jeg vinner når jeg faktisk er med :-)

  SvarSlett
 17. Tusen takk for det flotte innlegget :-)

  SvarSlett
 18. Du kan få sagt det!
  Blogglotteri.... Høres ut som et ord som kunne blitt brukt i en basar. I hjembygda mi hadde vi basar for alt mulig (ja jeg tror de ennå her det)
  Det er gøy, men veldig spesielt!

  Ha en herlig helg!!
  Klem Vivian

  SvarSlett
 19. Hehe, nok en knallpost fra deg Pia :) Selv har jeg aldri vært med på eller hatt giveaway, men sjenerøst av dem som gjør det da.. mye lekkert til de gir bort også!

  Ønsker deg en riktig fin helg.

  klem

  SvarSlett
 20. Hehe, fantastisk! Du treffer virkelig spikeren på hodet her!

  Har akkurat blogget om to andre giwe-awayer på min blogg:)

  SvarSlett
 21. Genialt innlegg! :))))))))

  God helg! ♥

  SvarSlett
 22. Hei igjen. Denne sida må være midt i blinken for deg: http://giveawaybloggen.blogspot.com/

  SvarSlett
 23. Skulle til å tipse om giveaway bloggen ja, men Elisabeth kom meg i forkjøpet gitt!

  Skal si fra når jeg skal ha give away en dag :)

  Enkle er det beste ja. Men gjerne med en liten utfordring da, som f.eks å måtte skrive en positiv ting om seg selv i kommentaren. ikke bare" jeg er med". Må jo slite litt for prisen da ;) Det er jo morsomt!

  Ha en flott helg!!

  SvarSlett
 24. Sier som Trond Viggo; "harru no',så gi det bort"...
  klem

  SvarSlett
 25. Artig innlegg om giveaways :)

  SvarSlett
 26. Haha!
  Dette innlegget har jeg ikke sett før, skikkelig artig! :D

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails