torsdag 18. mars 2010

Look who`s scrapping!

Endelig har jeg fått gått tilbake til denne bloggens røtter. For da jeg starta å blogge, måtte jeg liksom ha noe å legge ut, og lite ante jeg da at folk faktisk ville LESE mine innlegg. Så i begynnelsen la jeg ut massevis av sider som jeg da scrappa, som vi sier på godt norsk.

Mange latterliggjør scrapping. Meg selv inkludert noen ganger. Men for meg, da, som har null evner innen hardangersøm, strikk, glassmaling, trolldeig, akvarell, toving, kirkebrenning eller gjærbakst, så må selv jeg få late som om jeg har noen skapende evner. Så jeg klæsjer i vei med et bilde, litt maling, noen papirstriper og noen små dingser, og VOILA har vi en side til et album som gutta faktisk setter pris på.

For det er det som er greia - ungene liker å sitte og bla i albumene sine. Og jeg koser meg vilt og hemningsløst når jeg får noen friminutter ved scrappepulten, helt fri for unger OG med musikk på ganske høyt volum.

Nå har skrivinga tatt over, men må jo bare klare å produsere litt til ungenes album.

Ukas skisse inne på Skissedilla var faktisk så kul at jeg slo til og lagde flere sider. I allefall to. Til den nederste sida brukte jeg forrige ukes skisse.

Og til de av dere som driter blåser i scrapping, så kommer det nok et innlegg litt seinere. Scrappefritt.

Det enkle er ofte det beste.

Her skulle jeg holde det enkelt, men så begynte jeg å skrive noe feil, og så måtte jeg kamuflere det, og vel, det ene førte til det andre, og siden ble ikke så enkel som jeg hadde ønsket den skulle være...

Denne laget jeg til forrige ukes skisse inne på Skissedilla, men rakk aldri å sende den inn.

Ha en herlig dag, med eller uten evner!

22 kommentarer:

 1. Nydelig sider Pia, og scrapping er super moro. Jeg begynte med papir og diggi når Eilene ble født, men etter et par år fortsatte jeg med bare diggi.. Lenge siden jeg har scrappet nå kjenner jeg, og til helgen skal jeg lage noen sider :)

  SvarSlett
 2. Så moro å se noen scrappesider fra deg igjen Pia.
  Scrapping er GØY:)
  Og du er veldig flink, noen fine LOer du har laget.
  Håper på fler i nærmeste framtid.

  Ha en super dag!

  SvarSlett
 3. Jeg digger skrivinga di og dine skriftlige fortellerevner! MEN jammen får du uttrykt deg utrolig bra, kreativt og humoristisk gjennom scrappinga di også!! ☺

  Jeg har alltid likt det du lager, og disse 3 var ingen unntak, faktisk var de to øverste noe av det kuleste jeg har sett på en stund!!♥♥

  SvarSlett
 4. Jeg scrapper ikke så mye, bare litt til jul og julekort osv.:)

  Forresten er jeg misunnelig på deg som er lærer! Jeg jobbet litt som det da jeg var nyutdannet, men fikk aldri studert pedagogikk, selv om det var planen en stund ... Mammadamemannen er lærer. Det er en fin jobb:)

  SvarSlett
 5. Jeg har tidligere stått fram som særdeles dårlig på bildehåndtering og scrapping. Men det betyr ikke at jeg ikke ser at scrapperier ser bra ut og kan ha en funksjon. Disse skissene var fine:-) Hilsen en Bergljot, som også er lærerfrue

  SvarSlett
 6. Så fint! Albumet mitt har ligget brakk siden Vårin ble døpt i 2005... Det begynner å hope seg opp... Rekker kanskje mer hvis jeg satser mer på søplebøttemiddager fremover? :D

  SvarSlett
 7. Utrolig lekre LOer du har laget. Du er helt genial når det kommer til farger altså! Liker den litt tøffe stilen din!

  SvarSlett
 8. Scrapp mere Pia:) Disse LOene var kjempeflotte. Nr.1 var ultrakul med det sorte og orange og bitene med punchinella. Tøft bilde;) Nr.2 hadde skikkelig herlige og friske farger, likte dymo stripene i orange-hvor har du fått tak på de? nr.3 hadde jo bare DET morsomme bildet med veldig passende tittel hi hi.
  Lykke til med mere scrapping. Kjemt når det blir satt pris på, og her i gården blir albummene godt brukt;)

  SvarSlett
 9. Å dæven! Du er jævlig flink! Beklager språket, men jeg blei så imponert nå :)

  SvarSlett
 10. De var flotte! - kult bilde på det nederste ;)

  SvarSlett
 11. Jeg er glad du er tilbake i scrappeverden, jeg har savnet deg. Jeg liker humoren både i scrappingen og skrivingen. 3 herlige LOer, scrapp mer.

  SvarSlett
 12. Hmmm. jeg lurer på en ting. Er dette digital scrapping eller har du tatt bilde av ei side som du har laget til et faktisk fotoalbum??Et sånt som blar i? Veldig fine sider i alle fall:) Jeg kan egentlig ingenting om scrapping. Søsteren min er veldig flink til å lage album hvor hun limer inn bilder og pynter med alt mulig fint. Ei venninne gjør det samme. Mens jeg har helt slutta å framkalle bilder, og de siste albumene jeg fullførte hadde plastlommer. Der har du meg :)

  SvarSlett
 13. Tre flotte layouter!
  Nå skal jeg benytte lillebrors lur til litt papirhobby!
  Ha en fin-fin dag! :)

  SvarSlett
 14. Kjempeflotte Loer!
  Og tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min!

  SvarSlett
 15. Må bare inn å kommentere her, du skriver så bra!! Når jeg fikk tredjemann i høst tenkte jeg at siden dette var min første jente, skulle hun kles opp etter alle kunstens regler. Ikke bare body og strømpebukse, nei, her skulle det være kjoler og fine sett, og jeg skulle ikke gå halve dagen i pysjen.....hmmmm, illusjonene brast visst;-)

  Flott scrapping!!

  SvarSlett
 16. Wow, enda et talent ser jeg. Ikke bare skriveferdigheter du har. Det bor nok en liten designerspire i Pia også.

  Klem ♥

  SvarSlett
 17. Så herlig!!! Digga de!! Lekre kontraster, herlige farger og kule titler. Tusen takk for at du deltar!

  SvarSlett
 18. Herlige farger på den midterste LO`en!

  SvarSlett
 19. Herlige sider Pia! Gøy og se du har begynt å scrappe igjen :o)

  SvarSlett
 20. Herlige alle tre. Fargene, malingen og utformingen på den sorte og orange likte jeg skikkelig godt! God tur HJEM fra Bergen!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails