lørdag 27. mars 2010

Julegaver. Og fy-ord

Jula varer helt til påske. Men straks er det påske, og da er det slutt på jul. Så jeg får skynde meg å skrive et juleinnlegg. Rettere sagt, vise fram en fiffig liten julegave min mann fikk. Fra sin datter.

Overfor gutta prøver vi jo å være gode forbilder, så det tok seg ikke helt ut at mamma skulle gi pappa noe med FUCK og sånn.
Og som den gode skuespiller jeg er, ble jeg minst like sjokkert som de andre i huset da mannen åpnet opp en gave og fikk disse småfrekke post-it-lappene.

Gutta stirret vantro på meg,  jeg stirret vantro på baby, mens baby kun stirret. Og jeg kunne forklare at baby hadde sneket seg til en stund på internett uten at jeg fikk sett det, og VIPS hadde hun klikket og bestilt diverse usømmelige julegaver.

Alle trodde sikkert på det, jeg fikk holdt en liten tale om hvor stygt det er å si føkk ju, og det ble en gledens gaveåpning. (Og hold for guds skyld unga deres unna Bluebox.se - det er der disse usømmelige gavene er kjøpt...)

Ha en flott dag, med eller uten fy-ord!

11 kommentarer:

 1. :D Vi har helt klart veldig lik smak :)

  SvarSlett
 2. Hahaha!! Er det mulig!?! Jeg fikk forresten en julegave av en god venninne - en toalettmappe med følgende skrift: Queen of fucking everything! Har foreløpig ikke flashet den så veldig for gutta... Litt feigere enn deg... ;o)

  SvarSlett
 3. Disse unga, altså! Hold dem unna pc og kredittkort, sier jeg! ;o)

  SvarSlett
 4. Fantastisk bra. Jeg begynner nå å se for meg potensielle områder hvor disse lappene kan brukes med stort hell :-)
  Må nok sjekke dette nettstedet :-)
  Klem fra Liv

  SvarSlett
 5. F....wonderful! De var jo supre. Den midterste der kunne jeg f.eks. klistra ved lyspæra som må byttes, flaskene som skal pantes, klærne som skal inn i skapet osv. Da hadde Mannen sluppet mye "mas" som han kaller det. Eller "vennlig påminnelse" som jeg mener det er.

  SvarSlett
 6. Hehehe herlig!!

  GOD LØRDAG :o)

  SvarSlett
 7. Hahaha, I love it! Den siden føler jeg må inn og sjekkes med en gang..

  SvarSlett
 8. Ingen tvil, du er ei skikkelig Rampepia! ;-)

  Gode påskeklemmer og alt godt fra Eirin.

  SvarSlett
 9. Oi,oi sånne må jeg bare ha!

  SvarSlett
 10. Hahahaha nå måtte jeg le her! (igjen, men denne gangen ikke bare inni meg)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails