tirsdag 30. mars 2010

Påsketallerken. Eller kylling?

Gutta mine er ofte entusiastiske. Det skal de ha. Særlig når det gjelder pynting til høytider. Da er iveren på topp.
Gleden var til å ta og føle på da vi dro fram esken med all slags delikat påskepynt. Seksåringen fant en flott påsketallerken som han straks plasserte på bordet - den ville bli perfekt til all slags påskemat, mente han. Men var litt bekymra over at vi kun hadde EN av disse unike påskeasjettene.

Jeg hadde ikke hjerte til å fortelle ham at det som kunne se ut som en nydelig påsketallerken, faktisk var en kylling. Kanskje ikke så lett å se, kanskje.

Påsketallerken. Som jeg har "pimpa" (er det ikke det det heter?) med ei tørr kneipskive for å skjule den påskerøde skriften.

Men kyllingen står nå pent plassert i vinduet. Og seksåringen har så mye annet flott påskepynt å sette fram at han nok glemmer å spørre etter påsketallerkenen.
Påsketallerken. Som egentlig er en kylling. Eller var det omvendt?

Ha en flott dag, med eller uten påskepynt!

10 kommentarer:

 1. Hei,
  Synest påskekyllingen minna litt om ein eldre fransk Monsieur...litt sånn kunstnertype, eller ein litt rocka hane frå tidleg 70-talet...med dei tjukke kotelettane...utruleg kul!
  Her står påskepynten fortsatt på loftet...einaste som kan vitne om at det strax er påske, er eit skikkeleg knallgult talgaljos i uglestaken min og nokre tulipanar...lilla riktignok, men dei gjer susen.
  I år vert det enkel pynting; egg og nokre nye høns eg kjøpte i Spanien. Dei to eldste ungane er i Nordland med faren, så med berre minien, mammaen og pappaen her heime, vert det nok litt piano, tenker eg. Og fortset det å snjoa slik som no, kan det hende eg tek meg ein tur på ski i hagen ;)
  Riktig god påske til deg og dine!
  God påske til dykk!

  SvarSlett
 2. Veldig fin påskekylling spør du meg. Vi har pyntet vårt hus med ungenes kjempefine pynt. Og Julies pladask. Dvs. en barnehagesydd, gul påskekylling. Pladask. Så koselig asså... Ha en superfin påskeuke. Og du...hadde du sett vårt flyttelass i påsken hadde du tippet vi var 8 stk. Noe som også var/er den offffensielle versjonen...

  SvarSlett
 3. Jøss har dere påskepynt med flere bruksområder, ja det må jeg si.
  Og så flott på den dekorerte siden da gitt.
  Ha en strålende påske hvor enn dere befinner dere i verden (fjellet, hjemme eller sjøen).

  SvarSlett
 4. Herlig :) Vi har en del av den typen påskepynt vi også:)

  SvarSlett
 5. Hehe..her gikk det i hundre i går, etter at mor fant igjen en hel lekekasse med pynt.Måtte nemlig rydde meg vei på boden:) Men du verden så mye rart jeg fant igjen der inne.Markus pynta både her og der, og mor måtte henge i stroppen for å redde de tingene jeg er mest redd for.

  SvarSlett
 6. God påske til dere også !!

  SvarSlett
 7. Den var ihvertfall søt, synes jeg.

  Her er det ikke en eneste kylling, men litt annet som hører påsken til har jeg fått fram.

  Her har det vært andre boller som du vet. Malerkost. Begynner å bli lei nå.

  Klem

  SvarSlett
 8. Unger elsker å pynte! Sånn er det bare;-)
  God påske!

  SvarSlett
 9. Her ser vi et klassisk eksempel på "Pimp my plate" stilen, som absolutt er i siget på denne tiden av året! Vakkert utført!!! :D

  SvarSlett
 10. Nyyyydelig! Dere burde hatt tallerkener til 12! Minst! ;) Glad påsk!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails