søndag 14. mars 2010

Filmkveld.

En gang i mellom kjører vi filmkveld. Eller kinokveld - da høres det mer stas ut. Selve filmen er ikke så viktig på en sånn kinokveld - det er mer at vi spiser mat i stua, foran TVen, og at vi får brus - som er den store greia. Forrige kinokveld var det filmen Se opp som sto på filmmenyen, og seksåringen hadde bestilt brokkoli, bakt potet og bearnaisesaus. Vi andre fikk et kjøttstykke også. En skikkelig festmeny, med andre ord.
Det som var spesielt, var at det ble veslas første filmkveld. Hun har liksom blitt så stor etter at vi kom hjem fra Thailand. Nå kan hun både sitte og spise, noe som er et must for å bli med på filmkveld. (Syn og hørsel er liksom ikke så viktig)
Okei, vi slang ikke akkurat til henne en rå entrecote som hun kunne gnage på, men hun fikk litt banan. Som vi serverte i et sånt nett. Som er veldig kjekt, for da kan hun få sitte der og gnafse en god stund.

Og hun var i storform, hoiet og ropte, og det ble en gledens kveld. Vi rakk å dytte i oss vår mat, og hun fikk sett en av sine første Disneyfilmer. Eller bakhodene til storebrødrene. Sikkert samme underholdningsverdi.

Ha en gledens dag, med eller uten film!

18 kommentarer:

 1. Det ser ut som en utrolig hyggelig familieaktivitet, kjekt å gjøre noe som er passer for alle, store og små.

  Ha en fin søndag!!

  PS! Korpsbarn du også altså???

  SvarSlett
 2. Ser utrolig koselig ut, jeg savner tiden når barna var så små att vi så på Disney film (syntes det er veldig koselig filmer) Jeg får nok ordne en liten kino kveld her neste gang Ida kommer hjem, men her blir det nok morder film og ikke Disney ;-)
  Ha en toppen dag käre du og tusen takk for fin kommentar det er godt og ha en fin blogg venn som du.Klem

  SvarSlett
 3. Veldig koselig. Sånn gjør vi også. Og nå får vi snart ny TV som ligner veldig på din. Jeg føler i grunn at vi er veldig like. Bare at du skriver så innmari bra. Det gjør ikke jeg. Ellers er vi dønn like :)
  Jeg skjønner forresten ikke hvorfor ikke noen opplyste meg om den nettsugesmokken da guttene var små. Fantastisk oppfinnelse. :)

  SvarSlett
 4. Så koselig! Dette er ting barna husker når de blir store. Iallefall gjør jeg det, når vi fikk spise god mat i stua på lørdagskvelder mens vi så på TV.
  Og drikke brus (eeh nei sunt kildevann med spelt.:)..)

  Smart det der nettet. Det finnes en eller annen plass her i huset, det skal jeg finne frem igjen til Lillebror.

  Ha en fin søndag dere.
  Klem Vivian

  SvarSlett
 5. Herlig!

  Så BRA at du gir ungene dine sunt kildevann med spelt :-) Tror faktisk jeg trenger litt slik vann selv nå....

  Tror Sofie skal få et "nettmåltid" i dag, jeg har det jo liggende. Sofie har ikke begynt å sitte i stol ennå, hun sitter i vippestolen. Eller vipper heter det vel, hun sitter ikke akkurat stille og nyter livet. Hun er jo 8 mnd så vi kan vel stable henne opp i en tripptrappstol med bøyle, buter, sele og fallnett?!?

  Strålende søndag!

  SvarSlett
 6. Filmkvelder er stas! Spesielt med bakt potet og sunt kildevann med spelt:-) Den nettsugesmokken var forresten utrolig smart!

  Ha en fin søndag!

  Klem

  SvarSlett
 7. Så koselig med filmkveld!
  Jeg husker såvidt hvordan det var å kunne spise i stua foran tv'n. Med en 1 1/2-åring blir det ikke like kult når man må rense teppet og vaske alle møblene etterpå, hehe.
  Ha en fin-fin søndag! :)

  SvarSlett
 8. Det er SÅ hyggelig med slike kinokvelder. Vi har også det innimellom. I tilegg har vi nå også hatt filmkveld for de to største, hvor de har fått lov til å invitere noene venner og ha sin egen filmkveld med popcorn og brus. Det er stor stas!

  Her er det fotballturnering for mellomste og skitur for eldste og pappan som står på programmet idag :)

  SvarSlett
 9. Fantastisk...apropo spise foran tv...det er søndag i dag, og det innebærer at mor lurer seg til et par halvtimer ekstra i senga, med halvt åpne øyne. så da er det bare min, og min feil alene at 4åringen er flink å hente yoghurt og spiser i sofaen mens hun ser Handy Manny...jeg er totalt avvæpnet, kan ikke si;"men kjære vennen min, du må da skjønne at du ikke skal spise noe før mamma har fått sove lat-sabb-søvnen sin! At du er sulten får bare vente! Og at du er 4 år og klarer selv teller heller ikke! Vente til mamma har sovet ferdig, vettu."

  SvarSlett
 10. Fantastisk,Pia!!
  Her har guttene innimellom filmklevd hos tante,det innebærer madrasser foran tv,godis og sent oppe!!
  Fiin søndag ønsker jeg deg og dine!!
  klem

  SvarSlett
 11. Kildevann med spelt brukes flittig her i huset også! Vel... altså....

  Flott utsikt fra bakerste rad der! :o)

  SvarSlett
 12. Liker godt "kinokveld" ideen! og tegningene av ikke-fullt-så-yndige jenter i posten under er herlige. Måtte bare inn og se på nettbutikken hennes etter at du postet det:)

  Ligger forresten en award til deg inne på bloggen min (til tross for at jeg er litt motstander av sånne kjedebrev, bloggutgave eller ei, fant jeg ut at jeg skulle gjøre et lite unntak når jeg fikk min første award!)..

  SvarSlett
 13. Det hørtes utrolig koselig ut!! :-) Min første tanke var; den tradisjonen skal jammen vi ha i vår familie også!! Gøy å gjøre noe sammen som familie, og som barna som barne synes er stas!

  Ville bare innom og si tusen takk for at vi vil delta i giveaway'en min!! :-) Våre jenter er nok omtrent like gamle (min Linnea er 7 mnd), og kjolen er fremdeles litt stor til snuppa mi. Men Viss du vinner, passer den sikkert til våren/sommeren - og det ville jo være perfekt! :-) Lykke til!!

  SvarSlett
 14. Koselig!
  Og så BRA at lille frøkna også fikk være med.
  Sin aller første filmkveld da gitt. Gratulerer! :)
  Den babyfeederen var jo virkelig smart!
  (og har gått meg hus forbi..)

  Blir filmkveld her kl 19 med jentene...
  Vi skal se en film DE har sett 94 ganger! Hehe..
  Æ glær mæ! ....

  SvarSlett
 15. Hei, takk for hyggelig kommentar på bloggen min, og så kjekt at jeg da fikk se din. En kjempeflott "hverdagsblogg". Som Coca-Coliker måtte jeg flire godt av kildevann med spelt - I wish!

  God søndag kveld!

  SvarSlett
 16. Herlig! Håper hun får mange fine flmopplevelser......Hege

  SvarSlett
 17. Ikke vet jeg hvordan du snublet over bloggen min, men der lå det nå en hyggelig kommentar fra deg.
  Så da måtte jeg selvfølgelig inn å se hvem du var.

  Nå har jeg ledd veldig høyt såpass mange ganger at jeg ikke kan fortsette å lese uten å bli avslørt som bloggleser på jobb!
  Herlige innlegg!
  Gleder meg til å lese videre hjemme! :-)

  PS: Min sønn er også alltid avbildet i body og strømpebukse, eller evt pysjamas.
  Men i motsetning til deg, hvor det åpenbart er en feil som gjør det, så er det fordi han alltid går i det.. ;-)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails