mandag 29. mars 2010

Etiketter. Og kalkun

Jeg er jo i ekstase hver gang jeg klarer å få til noe nytt i denne bloggen.

Jeg har lenge hatt et ønske om å få til at de etikettene skulle synes ute på siden, og så sannelig - trur du ikke ho sjøl fikk det til! (Akkurat her er ho sjøl meg altså, ikke farmora mi)

Men også her har jeg klart å ta litt av. Men andre klarer å holde det enkelt med kun fem etiketter (Interiør, hage, mote, englene mine, gjærbakst), så trår jeg til med en hel drøss.


Jeg ser at jeg har veldig få innlegg med etikettene helvete, sinkhus og Morten Harket. Dessuten har jeg faktisk ikke merket noen innlegg med kalkun. Dette må jeg gjøre noe med.

Sånn.

14 kommentarer:

 1. Hehe, jeg har funnet ut at jeg har en etikette som heter scrapping og en annen som er scrapbooking. ;)

  SvarSlett
 2. Jeg ler.
  ..har heller ikke så mange på etiketten helvete.. :)

  Men jeg holder på å lage en liste over ting jeg ler av/synes er god humor. Du er på lista mi:)

  god natt

  SvarSlett
 3. Og jeg har visst "Thailand" og "Thailand.massasje"
  Og kun et innlegg under kategorien "morsom"...

  SvarSlett
 4. Så flink du har vært! ;) Jeg har ennå ikke forstått helt hvordan jeg får til det der med etikketter...var det vanskelig?

  God påske!

  SvarSlett
 5. Har ingen på Morten Harket - men har både Lykke (1stk) og Flatulens (1 stk) - i tillegg til både Sutring og Hurping - om noen skulle tro at det ikke var to vidt forskjellige ting..
  Hehe - utrolig masse rare etiketter man lager seg gett:))

  SvarSlett
 6. Lisalotte: nå husker jeg ikke lenger hva jeg egentlig gjorde (alzheimer?). Men gikk vel inn på innstillinger og trykka vilt...

  SvarSlett
 7. Glad for å se at du ENDELIG fikk KALKUN i etikett-lista. Jeg hadde merka meg at det var noe som manglet... ;)

  SvarSlett
 8. Sinkhus fortjener helt klart en egen etikett, ja. Ser du har gått etikettamok, ha ha, morsomt ord. Nei, jeg har ikke begynt på påskegløggen. Hei og hopp.

  SvarSlett
 9. He-he. Må le litt, men sannelig har du vært flink. Jeg har ikke peiling på hvordan jeg skulle fått det til.
  Den kalkunen så da flott ut. Blir deilig påskemat tenker jeg.
  God påske og klem fra meg<3

  SvarSlett
 10. Haha, kjenner igjen det der ja. Har begynt med etikketter jeg og, og tenkte å bare ha noen få så det skulle bli gjenomførbart. Men bunken vokser stadig vekk, og nå begynner det å bli temmelig mange. Jaja:P

  SvarSlett
 11. Hæhæ du er ei artig ei! Men merkelig nok har du din lille moroklump, kun ett innlegg merket med "morsom"... Og jeg ser at "takketale" og "søvn" heller ikke er noe du bedriver ofte ;-)

  SvarSlett
 12. Nå har du i hvert fall to innlegg på etiketten Morten Harket - det mangler jeg helt hos meg. Men siden jeg bare blogger om LOer og kort (nesten bare)så er vel ikke det så rart.
  Kalkun hørtes godt ut, noe å ha i tankene når jeg skal skrive handleliste i dag.
  Ha en fin tirsdag og en flott påske.

  SvarSlett
 13. Haha, jeg vil nå si at en blogg som inneholder etikettene "Kilimanjaro", "kniv" og "amming"; altså EN OG SAMME BLOGG; DET er en blogg det er verdt å lese!

  SvarSlett
 14. Ja, du leste vel innlegget mitt der jeg satt og amma på toppen av Kilimanjaro, med en kniv i hånd? Mens jeg spiste lapskaus? Oj, har glemt å legge til lapskaus blant etikettene...

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails