mandag 15. mars 2010

Duskedama.

Ei jeg begynner å få sympati for, her jeg sitter og ler av de svenske Hollywoodfruene, er Maria. Maria er veldig glad i dusker.

Den som kjøper sin første dusk, kommer ikke til å angre seg, sier Maria. Som har 86 dusker i huset, og mener at det ikke er for mange, og at duskene liksom glir inn blant interiøret.

Hun viser oss hvordan vi kan pynte med dusker, og jeg følger fascinert med.

I morra skal jeg løpe til duskebutikken i vill fart, for jeg tror sannelig at vi ikke har en eneste dusk i hus.

Har dere mange dusker i huset?

Har du ikke sett Maria, kan du se henne her. Hun snakker hun om leppestifter, da, ikke dusker.

Ha en flott aften, med eller uten dusker!

19 kommentarer:

 1. Ja, har vi ikke alle minst en leppestift på kjøkkenet i tilfele det kommer noen...?! Ingen sånn dusk her hos meg, forresten. Den puta til over 500 dollar, en sånn MÅ man jo bare ha når man har kjøpt en liten sofa til soverommet, ikke sant!? Ta-daaa

  SvarSlett
 2. En "duskefri" hilsen fra her.
  Ønsker deg en deilig mandags aften.

  SvarSlett
 3. Hei. Titter innom deg via min vennine susansside:) For et herlig innlegg du har under her om at ting går seg til. Jeg er SÅ enig med det du skrev, ALT går seg til. For det gjør det så absolutt. Men det er som du sier, med førstemann er ting og tanker litt anderledes. Har 3 barn, sistemann er to år, ganske avslappet jeg også.. Legger meg til som følger her jeg. Hilsen Line:)

  SvarSlett
 4. Oj, oj, oj... Jeg som hverken har dusker og knapt noen leppestifter... Men, som det forrige innelegget ditt sier - det går seg kanskje til med meg og etterhvert?!
  Jeg har en liten hilsen til deg på bloggen min! Er så glad for at jeg har funnet din blogg! Den er en liten vitaminpille i hverdagen min! :o)

  SvarSlett
 5. Hei igjen:) Må bare si en ting til, skriften på brusboksen i innlegget lenger ned her var bare så artig-min humor deluxe!! Blir artig å følge deg:) Line..

  SvarSlett
 6. Ha ha... morsomt innlegg. Det er viktig med litt pynt i huset vet du!
  Ha en fortsatt fin kveld:)

  SvarSlett
 7. Fascinerende dame:-) Ikke rart hun har en særdeles travel husmortilværelse, så mye viktig som hun har å ta seg til. Det var forresten godt å få en liten dose Anne Anka igjen. Synd hun ikke er med lenger. Herlig med frittalende Hollywoodfruer:-)

  SvarSlett
 8. No dusks today or ever. Ei heller tv3 eller noen andre kanaler som ikke er statseide, he he.

  SvarSlett
 9. Jeg fikk med meg litt av det programmet, og ble mildt sagt imponert over duskesamlingen hennes. Jeg kunne med letthet ha blitt en duskedame, men man har da sine begrensninger...
  Fantastisk kommentar: Det er så deilig å spare penger! Når hun nettopp har kjøpt en svindyr pute....
  Veldig bra Pia, fortsett å holde meg orientert om hva som er viktig å kunne noe om!

  SvarSlett
 10. Vel, dusker er vi fri for...

  SvarSlett
 11. Har ingen dusker. Ikke planer om å kjøpe det heller. For å si det sånn, hvis jeg hadde hatt veldig masse penger ville dusker kommet til slutt på handlelista. Og pengene ville garantert være brukt opp når jeg først kom til duskene :)

  SvarSlett
 12. Jeg ville gjort meg dårlig som Hollywoodfrue, ingen dusker, tynt med leppestifter( ihverfall på leppene), og ikke altfor flink til å snakke skit om andre. Hvis tv3 derimot vil ha et innslag om uglamorøse syersker med grånende flette stiller jeg straks opp! for anledningen emd lepepstift ( men fremdeles uten dusker)

  SvarSlett
 13. Skjønner at jeg gikk glipp av noe i går kveld. Sånn går det når man legger barn og sovner sammen med dem, hehe. Men, jeg fikk akkurat med meg leppestiftsaken iallefall. ;)
  Og nei, her i huset er det dårlig med dusker - leppestifter og forøvrig...
  Ha en herlig dag! :)

  SvarSlett
 14. Haha! Nå skulle jeg egentlig kommentere på babymatinnlegget, som jeg syens er en etterlengtet avliving av diverse myter rundt babyer og mat, f eks. den om kveldsgrøten. Men dette duskinnlegget slår jo alt! :-D Jeg skal ihvertfall begynne å spare til dusker nå!! Ønsker deg en strålende dag, kjære Pia!

  SvarSlett
 15. og sååå flink hun er til å anordne putene i senga.Ble jo såååå mye finere enn det hushjelpa gjorde;)ja så flinke blir vi også hvis husker å bruke riktig leppestift.

  SvarSlett
 16. Har du virkelig ikke 689 dusker i huset ditt? Og ikke leppestift i hver fargenyanse heller ... hva er du for en type liksom?

  He, he ... ja, ja ... stakkars, lille, rike pike ... er det ikke noe som heter det da?

  Takke meg til Lypsylen i veska og duskefri stue.

  Klem ♥

  SvarSlett
 17. Hun er helt fantastisk! Jeg imponeres av hennes (tilsynelatende?) totale fravær av minimumsintelligens... Lenge leve Maria med alla toffserna!

  SvarSlett
 18. Ja det må jeg si du. Alt pynter på ei trillebår sies det... så what ever makes her feel good hehe!
  Dusker ja, herregud, har en -7 stk i alle rom her i huset...

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails