mandag 8. mars 2010

Døtre. Og ønsker

Blogginga tar all min fritid, og det har vært minimalt med scrapping de siste månedene. Denne sida her laget jeg i januar, men i dag, på selveste kvinnedagen, passer det å legge den ut.

For den handler om hvilke ønsker jeg har for min datters framtid - at jeg ønsker at hun skal bli trygg og tøff, robust og raus, selvstendig og sterk. Akkurat de samme ønskene jeg har for mine sønner! For her kommer mitt kvinnedagspoeng - jenter og gutter må få de samme muligheter, de samme forventninger og de samme krav. Ja, men det har de da, sier kanskje akkurat du. Men for alle er ikke dette en selvfølge. Og hvis du tenker globalt, så er det ihvertfall ikke slik.

Så selv om kvinnedagen kanskje føles utdatert eller uaktuell for deg, så er det en viktig dag for mange jenter og damer rundt om i verden. Gratulerer med dagen.
Bildene er tatt av Tanja/Charlotte. Fotavtrykket var ikke gjort i en fei, men det er noe jeg vil anbefale dere å få gjort - tida går så fort. Og vips har de noenogførr i sko.

Og sorry hvis jeg plutselig framstår som en dødsseriøs og intellektuell kvinne - gud forby om noe sånt skulle skjule seg bak mitt ellers så artige image.

 Ha en solidarisk dag, med eller uten kvinner!

18 kommentarer:

 1. Gratulerer fra meg også. Jeg har lenge mistenkt deg for å være ganske seriøs og smart bakenfor alt det morsomme, og nå fikk jeg det jammenmeg bekreftet;-) Godt innlegg, særlig dette med det internasjonale perspektivet mener jeg er viktig. Utrolig hva kvinner og jenter utsettes for i en del regimer.

  SvarSlett
 2. Gratulerer med dagen, og takk for et tankevekkende innlegg.
  Det er et godt poeng i det du skriver.

  SvarSlett
 3. Det var en nydelig Lo Pia, alvorlig og skjønn på en gang.
  Elsker bildene til Peekaboo! Helt fantastisk flotte!
  Ang fotavtrykkene.... Jeg tok begge på en gang med førstemann. Snakk om å slå seg selv i hodet da !
  Nei Vetle ikke løøøøøøøp....... Uffa!

  SvarSlett
 4. Grattis med dagen ja! helt enig med deg jeg:)
  Ha en fin dag.

  SvarSlett
 5. Gratulerer med dagen! og takk for et meget godt poeng:)

  SvarSlett
 6. Gratulerer med dagen! Nydelig LO -og flott innlegg! Helt enig med deg!

  Ha en fin uke, snuppa!

  Klem

  SvarSlett
 7. Når vi ventet hver eneste av våre barn sa alltid mannen min: "Det er det samma hva det blir. Vi skal oppdra vedkommende som en gutt uansett!!!" Nå fikk vi bare gutter da ☺ så vi fikk ingen bryter-jente med bein i nasen og med favorittfarge svart!

  Poenget gjemt i dette var igrunn det du sier, vi bør oppdra våre barn på "samme" måte. Vi må utfordre dem til å tørre, elske dem uansett hvem de er, hjelpe dem fram til å bli trygge, selvstendige individer, og da er det likegyldig om de er jenter eller gutter! De vil få like muligheter når vi behandler dem likt!

  Hilsen lille rødstrømpe! ☺☺☺

  SvarSlett
 8. PS! Flott å se deg scrappe igjen forresten! Håper du får litt mer tid til det etterhvert også! Digger stilen din og hvordan humoren og kjærligheten til barna dine kommer frem i LOene du lager!!! ♥♥♥

  SvarSlett
 9. Nyydelig LO! Endelig kom det en til :) Gratulerer med dagen! Er så opphengt i bloggen din at jeg til og med har drømt om deg. Bare at jeg kom på besøk da jeg tilfeldigvis var i Kongsberg. Du og mannen satt med hvert deres febertermometer i munnen, og jeg fikk gleden av å passe vesla og leke med de kjekke sønnene dine. En fin drøm! ;)

  SvarSlett
 10. hei! :)
  så gøy at du ville være med på min giveaway!! :) jobben med trekning starter straks ... vinnern blir vel annonsert etterpå ;)
  klem

  SvarSlett
 11. Gratulerer med dagen til deg også :)

  SvarSlett
 12. Gratulerer med dagen, Pia, og alt godt ønskes for din lille hjerteknuser og gutta med.

  Vet ikke om de samme krefter settes inn i dag som på min tid, men det er lov å håpe.

  Litt seriøs har vel til og med du lov å være?

  Klem på kvinnedagen!

  SvarSlett
 13. Jeg synes dette innlegget passer perfekt til din image. Gratulerer med dagen :)

  SvarSlett
 14. En kollega på jobben i dag stilte i knall RØD strømpebukse med matchende skjerf. Jeg synes det var en stilig markering av dagen.

  Dyp seriøsitet blandet med humor kler deg godt. Ingen er bare morsomme!

  Gratulerer med dagen! :o)

  SvarSlett
 15. Det var en allrigt vri på det.Det er så mange slike kvinnesaksting som blir altfor mye av det gode.Men denne falt i smak:)Flott levert med en passe dose humor som vanlig:)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails