søndag 21. februar 2010


Snart er det vel snø vi skal vasse i. . . Vi nyter de siste dagene. Selv vesla har vært en tur på stranda,noen fordeler er det jo med at hun våkner før sola begynner å steike.

12 kommentarer:

 1. Åhh - herlig - jeg kan rapportere som -20 grader, sterk sno og MENGDER av snø!!

  SvarSlett
 2. Ser ut som om dere koser dere. Ikke så gøy å reise hjem til mengder av snø da, men samtidig er det jo deilig å komme hjem også. Kos dere den siste tiden og hils resten av gjengen.

  SvarSlett
 3. Nyt dei siste dagane! Det snjoar att i Bergen, óg...vil det ende ta? Vel, vel...før ein veit ordet av det, er hestehovane her:)
  Ha ein varm og solfylt dag!

  SvarSlett
 4. Nyt det som best du kan :)
  Her hvor jeg bor er det -10 og stiv kuling *brrrr*

  SvarSlett
 5. Ååå misunnelige tanker herfra.
  Skulle gjerne hatt litt sol og sommer jeg også. Nyt de siste dagene min venn.
  klem
  Nina

  SvarSlett
 6. Åh, sukk! Ja, kos dere bare!:) Her er det effektive 22 kuldegrader! Vi fyrer og fyrer. Jeg håper virkelig denne vinden, kombinert med kuldegrader, snart tar slutt.
  Klem Ellen :)

  SvarSlett
 7. Nyt, nyt! Og velkommen tilbake snart. :D I dag var det ti minus og sol i Svelvik, og det var sinnsykt deilig å måke/sparke/gå på ski! Nå kan du komme hjem og nyte resten av vinteren, nå som du har lagret sol og sommer i sinnet! God tur hjem.

  SvarSlett
 8. Guri så deilig!! Ser ut til at dere har det som plomma i egget :) Flotte karer karer på stranden, kan tenke meg de kunne tenkt seg å blitt der lenger. kooos dere videre :)

  SvarSlett
 9. Det ser kjempeskjønt ut. Kan bekrefte at det er vassing i snø over det ganske land, så dere må bare nyte den tiden dere har igjen.

  Skal bli gøy å lese om dine ferieopplevelser.

  Klem

  SvarSlett
 10. Håper dere har fått lada opp skikkelig med sol og varme, her tar jo vinteren aldri slutt! Og nå har det vært konstant kaldt siden før jul og det snør jo til og med når det er 17 minus!
  Heldigvis bare én uke til vår... ;o)

  Gleder meg til feriereferat! :o)

  SvarSlett
 11. Så deilig med en ferie i varmere strøk! Kos dere! :)

  SvarSlett
 12. I natt har jeg drømt at jeg har vært i Thailand - med en baby - så - haha - her må jeg har blitt litt preget av innleggene dine. Det må jo være drømmeferien sånn i ferbruar, men å reise som amme og firebarnsmamma er ikke noen latmannsbedrift. For ikke å snakke om å komme hjem ;). Ære være vaskemaskiner ;)!
  Endelig fikk jeg sett deg på nett-tv også. Macen min ville ikke koble opp, så etter x antall forsøk måtte jeg krype til korset og spørre om å få låne mannen sin skolepc. Haha. Det med maskene var jo veldig morsomt. Du er deg selv lik, Pia ;)! masse vinterferieklemmer

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails