mandag 8. februar 2010

NRK-besøk. Og TV-opptreden.

En dag ringte en journalist fra NRK og spurte om hun kunne komme og lage en reportasje hjemme hos selveste Pia og hennes verden. Of course, ropte jeg, som jo HIGER etter å komme fram i rampelyset.
Det var dessverre programmet Puls som ville ha meg med, ikke noe fra Gullrekka. Men men.


Jeg tenkte at de nok ville ha en perfekt kvinne fra et perfekt hjem. Men nei, de ville ha noe VANLIG, liksom. Ja, ja, jeg fikk jo bare style meg NED, fjerne alle designermøbler, alle blomstrende orkideer og den lille landsbyen med sinkhus. Jeg skvettet litt lettrømme rundt på møbler og parkett for å gi et autentisk gulpeflekkpreg, og danderte endel papir i uvørne stabler. Jeg hang opp noen gardiner som var nedsatt med 70% hos KID. Jeg slang til og med fram et par leiker helt sånn på tampen.

Og det var en strålende kvinne som åpnet døra, med sin vesle kjolekledte datter. (Hvis dere tror at hun noen ganger er iført kun body og strømpebukse hjemme, så tar dere skammelig feil. Kun designerklær på den ungen der. Ellers får hun sikkert astmaanfall)

Jeg ønsket TV-crewet inn med de litt hippe ordene "Skjer a, Bagheera?". Og så satte vi i gang. Jeg demonstrerte alle mine håndarbeidsferdigheter, jeg forklarte hvordan man skurte gulv på gammelmåten mens jeg la ut om mine synspunkter om hvem som egentlig drepte Palme. Jeg heklet og danset reinlender mens vesla spilte torader iført sin vesle skinnvest fra Tyrkia. Så sprang hun inn på det lyse, luftige kjøkkenet og slang sammen en økologisk ostekake, mens jeg argumenterte både for og imot oljeboring i Lofoten. Kort sagt, jeg gjorde et slående inntrykk. Damene fra NRK var henrykte.

Guttene kom hjem fra skolen, hånd i hånd som de alltid pleier å gå, og deres glade hilsninger "Mor! Så godt å se deg! Håper du og veslesøster har hatt en like strålende dag hjemme som vi har hatt på skolen!" varmet mitt stolte morshjerte, som vanlig.

Måtte nevne litt om blogging, krig og fred og sånn på slutten. Jeg er veldig spent på hva de kommer til å ta med i programmet, og hva de egentlig klipper bort? Kan liksom ikke skjønne at det skal være så mye å fjerne egentlig?  Ok, kanskje litt dumt da jeg begynte å dandere det rosa ullhuset sammen med et par bananer. Men bortsett fra det, må det jo bli et strålende og interessant program.
Jeg er sååå glad for at vi ikke gjorde noe teit som for eksempel å ta grimasebilder med løsneser! Tenk om noe sånt hadde kommet på TV!

Ha en flott TV-aften, med NRK! Og Puls! Klokka 19.45!

53 kommentarer:

 1. :)jeg får vel se på puls da. HA EN FIN DAG

  SvarSlett
 2. Oj, oj, oj... Jeg gleder meg til å se!! ;o)

  SvarSlett
 3. Så morsomt da!! :-D

  SvarSlett
 4. Oj, så morsomt!
  Gleder meg til å se! :)

  SvarSlett
 5. Jeg så det bare så vidt dagen derpå... men dere var søte da!

  SvarSlett
 6. Gjett om jeg gleder meg! Kjempespent!

  Stor klem

  SvarSlett
 7. Hvordan ville hverdagen vært uten deg, kjære Pia? Du får i hvert fall meg til å smile, så tusen takk for det!!!

  Ha en fin dag!

  Klem

  SvarSlett
 8. GLEDER MEG til å se!!! Haha. *tommelen opp*

  SvarSlett
 9. Hihi, gleder meg til å se!!

  SvarSlett
 10. Pia!!!

  Du har allerede vært på TV -

  MED GRIMASEMASKER!!! Det skjedde i en liten snutt på Morgennytt.

  Men gjett om jeg skal følge med. Dette blir sabla spennende.

  Hvorfor fortalte du ikke om alt du kan lage, som f.eks. den berømmelige kniven??

  Jeg sender ut Puls-varsel til mine venninner (som ikke blogger). Stående ordre om at kl. 1945 er det bare å benke seg rundt TV-en.

  Dette synes jeg er kjempestor stas. Nå kan liksom jeg også bruse litt med fjærene og si at hun der er en av mine bloggevenninner. Du var jo den første utenom Barbro (som strevde med oppmuntrende kommentar) som var innom bloggen min.

  Du får nok enda en hilsen fra meg i kveld, hvis ikke nettet bryter sammen, da. Dette er jo større en både OL-gull og å vinne i The Eurovision Song Contest.

  Dette er virkelig SPEKTAKULÆRT.

  Klem

  SvarSlett
 11. Nei, så moro da! Kjendis og greier! Klart vi må få med oss Puls da!! ☺

  SvarSlett
 12. Wow, dobbeltwow! Dere kommer jo paa tv!!! Hihi, da skal jeg benke meg foran dataen og se det paa nett-tv jeg;) Aa, glede seg, glede seg:)
  Ha en finfin dag, med eller uten lösnese!
  Heidi.

  SvarSlett
 13. Klart jeg skal se, siden du spør så pent. Håpet egentlig at det var i programmet "Pinlige sykdommer" eller noe annet juicy du ville dukke opp i, men "se meg generasjonen" er vel ok. :-)

  SvarSlett
 14. Oi, dette blir spennende!!! Gosj, må huske å få poden i seng i tide, den er litt kinkik på en mandag, men nett-tv etterpå kan bli løsningen :D

  SvarSlett
 15. Så moro! Jeg og tv'n har definitivt en date i kveld ja!
  Og du får meg som vanlig til å både smile og le! Herlig!

  SvarSlett
 16. da må jeg se om jeg husker å følge med klokka i kveld :)

  SvarSlett
 17. Har en liten "seanse" kl 06:30 hver morgen med rokkeringen min......og nyhetene på NRK.....og plutselig der dukket dere opp....var nesten så rokkeringen datt i gulvet hi hi. Ser ikke så mye på tv, men i kveld skal jeg det:) blir gøy:)

  SvarSlett
 18. Haha, så gøy! Programmet kan dog umulig bli morsommere enn din beskrivelse her! Men skal definitivt benke meg foran tv-en klokka 1945:-)

  PS Har forresten lagt deg til på bloggrollen, nå som du blir kjendis, må jeg jo nesten det;)

  SvarSlett
 19. Så artig- og du skriver så bra!! :) Dette må vi få med oss :)

  SvarSlett
 20. Jeg tror jeg døøøøøør! Du er nå bare superskjønn da! Kunne du tenke deg å adoptere en bortkommen og forfjamset husmor fra Vestfold? Jeg trenger masse lys og varme. Samt en stor posjon latter daglig. (lite av det i det siste)
  Klokkeslettet 19.45 er herved notert 4 plasser rundt i huset, så jeg er sikker på å ikke glemme. Skal foresten kjøpe inn tenalady å, så det går greit med en lekkasje eller to.

  Jeg ser deg senere :-)

  SvarSlett
 21. Hihi. Så moro det skal bli da.
  Jeg har satt Puls på opptak på Get-boksen i tilfelle jeg ikke rekker å se det i kveld.
  Gleder meg!

  SvarSlett
 22. HAHA - ler her jeg sitter for meg selv:-)

  1945 - er mor foran boksen:-) Gleder meg!

  SvarSlett
 23. Jeg gleder meg! Kommer nok en gang til å stå foran TV og fotografere tv-skjermen vilt!
  Stor klem :)

  SvarSlett
 24. Så gøy, da! Det blir spennende å se! Du skriver forresten helt herlig! Må le litt for meg selv når jeg leser det du skriver, herlig!

  Ha en fin dag!
  Klem

  SvarSlett
 25. Oj, det skal jeg se på! Ellen med kjolen har sladret, så nå håper jeg virkelig at du gir et godt og uslettelig inntrykk, og ikke gjør skam på bloggestanden! :-))

  SvarSlett
 26. Herlighet, så artig du skriver :D

  SvarSlett
 27. Get boksen er tjunet inn....

  Hilsen Kristin som sitter med tårer i øynene...

  SvarSlett
 28. SÅ kult! Jeg gleder meg til å se! :)

  SvarSlett
 29. Oj......TV kjendis...det MÅ jeg jo se!!

  SvarSlett
 30. Hoho, genialt. Gratulerer med det flotte ullhuset :D

  SvarSlett
 31. Så göy da, synd jeg ikke får inn norsk tv,men det kansje går og se på nette?
  Dine fortellinger er så bra att jeg ser det hele forran meg og jeg blir alltid glad når jeg leser din blogg. Lykke till som kendis vennen! Klem

  SvarSlett
 32. No har eg kikka på Puls. Ei stjerne er født, hihi. Du klarte deg kjempefint! Og no vil eg nok høyre stemma di når eg les innlegga dine, det er litt kjekt. Gratulerer med gjennomført tv-opptreden!

  SvarSlett
 33. titta på deg jeg vet du:) Artig å se deg litt mer live enn her inne.
  Fortsett å bruk kreativiteten din.Hvorfor skulle vi ikke gjøre det:)

  SvarSlett
 34. Søren klype, jeg leser dette først nå kl 21.15 fordi jeg har vært opptatt av å se på MEG SELV på tv, TV Vestfold. Som går i looop, så nå durer det og går i bakgrunnen her for fjerde gang på en time.

  SvarSlett
 35. Hei Pia.
  Så gøy å se deg på TV i dag:)
  Et kjempegodt blogge-forbilde. Du er flott!!!

  Og du tusen takk for alle fine kommentarer inne hos meg. Det betyr så mye.

  Ha en fin kveld videre, kjendis :)
  Klemmer fra Vivian

  SvarSlett
 36. Hurra, så moro! Og supert at det ligger på nett-tv så vi kan se det om igjen og om igjen.
  :-)

  SvarSlett
 37. Takk og pris for nett-TV for jeg rakk ikke sendingen. Herlig Pia!! Du er en flott representant for bloggverden :)

  SvarSlett
 38. Nå gikk jeg glipp av deg på tv ( klapylet mente ho fortjente mer oppmerksomhet enn deg pga de 3 tennene ho har fått de 3 siste dagene..skulle liksom trudd ho va vand med prosedyra å lot den 4 tanna bare få komme)
  men ja ligger dette styret her på noe nett tv? Å få se deg live må jo vere bedre enn OL på tv skulle en tro..

  SvarSlett
 39. Så gøy dette var:-) Har nettopp sett deg på nett-tv. Gått glipp av alt her inne, helt siden fredag...så jeg har litt å ta igjen.
  Kjempegøy å se deg, og du gjorde en flott figur. Tror faktisk jeg så et lite glimt av meg selv også...i bloggrullen din...;-)hehe

  Klem, Randi:-)

  SvarSlett
 40. Utrolig artig å se deg "live" og du klarte deg kjempefint! Hadde helt glemt det tidligere i kveld, men var nettopp inne og så deg på nettet.

  I morgen blir det autografskriving på nærbutikken!

  Ha en fin kveld!

  Klem

  SvarSlett
 41. Så UTROLIG gøy å SE deg og ikke minst høre STEMMEN din!! Den var HELT annerledes enn den stemmen som er inni hodet mitt når jeg leser innleggene dine :o) Men NÅ har jeg både ett ansikt og en stemme og forholde meg til!! Herlig Pia!

  SvarSlett
 42. Gratulerer med flott TV opptreden, morsomt å se deg på TV ☺

  SvarSlett
 43. Du var kjempeflink, Pia! Du kunne godt fått mer tid. Klem Ellen :)

  SvarSlett
 44. Nå har jeg sett deg på nett-tv, gikk akkurat glipp av deg igår. Du er jo kjempeflink selvfølgelig, så godt som du skriver så er det jo ikke overraskende at du kan snakke for deg også.Grattis og ha en fin tirsdag !

  SvarSlett
 45. Æsj, oppdaget ikke dette før nå! Buhu! Send meg link på nett-TV da, så jeg får sett det jeg også :-))

  SvarSlett
 46. Oi, oi! Så gøy! Skal se deg på nett-TV. Lurer veldig på om du bruker valgkampsantrekket ditt - den rosa trikåen du vet, som du brukte i forbindelse med rytmisk sportsgymnastikk opptredenen. Den var fin.

  SvarSlett
 47. Heihei!
  Tusen takk for koselig hilsen i min blogg!

  Så deg på tv i går, så gøy!
  Fiiiine ungene dine!

  Ha en super dag!
  Klem fra Chatrine:)

  SvarSlett
 48. Hihihim jeg ler så jeg dauer:D Jeg synes jeg ser deg for meg, hehehe. Så bra du skriver. Jeg forstår hvorfor du er blitt kåret til morsomste mammabloggen 2009. Jeg skjønner at jeg har gått glipp av å se deg på tv, men det kommer vel i reprise antar jeg. Takk for koselig kommentar inne hos meg...hihi, jeg ler enda:D Takk for det;)

  maya

  SvarSlett
 49. Hiesann Kjendiss.!
  Grattis med tv opptreden, du gjorde en god figur.All lykke med autografskriving og SE OG HØR.

  SvarSlett
 50. Fikk sett på nett tv idag! :)

  SvarSlett
 51. Veldig gøy å se deg i går! Du var kjempeflink! :o)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails