tirsdag 16. februar 2010

Nok en kjapp hilsen!

Jeg har et par runder med egentid hver dag. Etter frokost ammes det, og da skal litla sove, og jeg faar noen minutter til aa gjoere hva jeg vil. Og jeg vil veldig gjerne ligge litt ute i sola. Saa jeg ammer, smoerer gutta og meg selv (og det tar jo sin tid - det er store overflater som skal dekkes), finner fram ei bok, drar med meg gutta ut, tvinger dem til aa leke fredelig i bassenget, og saa slenger jeg meg nedpaa.

Naa skreiv jeg dette veldig kjapt,da, men det tar ganske lang tid aa gjennomfoere alt det der foer jeg kan slenge meg nedpaa. Saerlig med aa faa gutta til aa leke fint sammen. Jeg rekker kanskje et par sider i boka, foer jeg maa uti for aa megle, kaste, redde, holde, troeste, fange eller slenge et barn. Og saa hoier mannen fra terrassen fordi vesla har gjort unna sine tretti minutter med soving. Og mor maa inn for aa amme igjen.

Saa er det ut for aa knuse en av gutta i pingpong (jeg har oppdaga at jeg har hatt skjulte talenter innen pingpong - naa pingponger jeg til den store gullmedalje), holde en gutt under hodet for aa unngaa at han drukner, holde en gutt over hodet for aa unngaa at han angriper broren sin.
Og saann gaar nu dagan.

Det blir bilder og greier etterhvert - maa liksom bare skrive ned noen ord her jeg sitter i resepsjonen og later som om jeg er ute for aa faa tak i is. Men vi har det flott, altsaa!

Ha en herlig dag, med eller uten varmegrader!

11 kommentarer:

 1. He he, ja er det ikke sjukt at det kan ta så mye tid å VÆRE i syden? JEg ble litt overveldet av det. Enda vi ikke gjorde noen ting, vi var til og med på all inclusive, trengte ikke finne restaurant en gang. Du, jeg fant deg på You Tube, så koselig å se deg live - og jeg er der jeg og, søk på Holmestrand Montessoriskole - eller gå inn via blogen min, he he.

  SvarSlett
 2. Beundrer deg (dere) som tauer avgårde med 4 barn - jeg orker jo knapt et par timer på kjøpesenter med mine 3:-)

  Kos dere videre!

  KLem (konvertert Hjemmefrue)

  SvarSlett
 3. Jeg regner med dere har det fint. :)

  SvarSlett
 4. Kos dere videre og jeg er sikker på at det er en ledig plass for bordtenninstalenter i Norges tropp til neste sommer-OL.

  SvarSlett
 5. Kos og jobb deg videre.

  Kjempefint at sender avgårde noen ord til oss i moderlandet.

  Klem

  SvarSlett
 6. Høres ut som om dere har en flott ferie, kos dere videre ☺

  SvarSlett
 7. Amma du både før og etter luren på en halvtime? Du burde få mannen til å amme litt også visst det er så ofte, hihi ;-) Hektisk med disse borna. Vi får nyte livet når vi vert gamle og grå.

  SvarSlett
 8. Hehe, men du er nå smart som har tatt snuppa med på ferie mens hun enda er så liten. Vi tok poden med til Seychellene da han akkurat hadde lært seg å gå... :-O Det ble en fantastisk ferie (og bryllup) - om enn noe travelt!! Jeg trodde jeg hadde tenkt på alt, men ikke akkurat det *hehe* Hadde gjort det om igjen :) Kos deg videre med sol om sommer. Jeg er ganske lei vinteren nå... er ikke vant til snø og is 2 månder i strekk!!!

  SvarSlett
 9. Hei

  Ekstremt sporty å dra på ferie med 4 små:o)
  Håper dere koser dere i laaange drag! For her er bare kaldt, snø og fint lite med sol.

  SvarSlett
 10. Høres utrolig deilig ut med Thailandtur altså. Bitte litte granne misunnelig.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails