lørdag 20. februar 2010

Mobilblogging


Å blogge fra mobilen blir liksom ikke helt det samme for en skriveglad person som meg. Men fordelen er jo at man får med et bilde. Her er det tidlig morgen,varmt som vanlig,og jeg kom meg kjapt inn på dataen og begynte å lese nyheter og andres blogger mens vesla gikk fra arm til arm inne i resepsjonen. Det er noe med kombinasjonen lyst hår og veldig lubne lår som får folk til å gå fra konseptene her. Jeg har jo dessverre farga håret mørkt,så jeg skaper ikke like stor ekstase. Bildet er tatt tidligere i dag,da vi vinket farvel til resten av gjengen som skulle ut på jungelsafari-gudene må vite hva det egentlig er. Litla får holde seg på hotellet i skyggen,og hennes trofaste amme viker ikke fra hennes side. Blinkskuddet av et bilde viser da vesla og noen bananer,noe måtte jeg jo ta bilde av. Så gikk jeg altså inn på en maskin,men ganske kjapt ble vesla lei,så nå skal det soves.

10 kommentarer:

 1. Høres ut som dere har det relativt greit:-) Her er det minus 13 i dag og aller helst vil jeg bare sitte veldig nærme peisen..... MEN med 3 små er nok det bare en drøm.

  Kos dere i varmen!

  SvarSlett
 2. *ikke misunnelig, ikke misunnelig, ikke misunnelig* Jeg hadde EN HALV METER SNØ OPPÅ bilen min igår tidlig!!! Aaaarhg. Jeg har trukket for gardinene og hittil idag (norsk tid = 08:57) ikke kikket ut. "Jeg ååååårker itte!" (som min minste (og forsåvidt største, bare hun har k'ene på plass) ville sagt det). Poenget mitt (det er (nesten)alltid et poeng) er at du må nyte varmen og solen masse, masse og så litt ekstra for meg, for han guden du snakket om, han vet at jeg trenger det. KOS DEG! *klem*

  SvarSlett
 3. Her har me kun halvrotne bananer, tørre og sprukne vinterhender og blendakroppar, og snjoen klamrar seg fast og nektar å sleppe taket...hehe!
  Men skal ikkje klage, for om ei veke er eg i Spania...der er det i alle høve litt varmare enn i Bergen by.
  Så søt minstejenta er!
  Kosa dykk masse!

  SvarSlett
 4. Høres deilig ut!! Vi skal snart til sol og varme vi og, kjenner jeg begynner å glede meg skikkelig nå :) Må kanskje lære meg dette med mobilblogging før jeg drar jeg også!? Kos dere videre i solen!

  SvarSlett
 5. Å å å for en nydelig unge du har. Nå fikk jeg lyst på en tjukkasbeibi (jeg kan skrive det her, for her tror jeg ikke gemalen ser det). Håper du koser deg - som de andre skriver er det ganske begredelig her hjemme. Værmessig, altså. Og så er jeg sykt imponert over teknologikunnskapene dine. Jeg tror ikke at jeg hadde fått til å blogg med mobil...

  SvarSlett
 6. Skikkelig misunnelig på dere her vi sitter totalt innesnødd!! Synes liksom "alle" er i varmere strøk om dagen, bortsett fra meg.

  Thailendere elsker virkelig små babyer, jeg la ut en bildekavalkade fra da vi var der med eldstemann (vet ikke om du har sett den så er frekk og linker)

  http://foreldremanualen.blogspot.com/2009/09/bildekavalkade-med-baby-i-thailand.html

  Ha en fortsatt flott ferie! :-)

  SvarSlett
 7. Misunner dere noe vannvittig altså, kjenner liksom suget i magen.... Vi har vært 3 ganger i Thailand og det er bare et fantastisk land og et fantastisk folk. Koz dere masse langt borte fra snø og kulde.

  SvarSlett
 8. Jammen er det forskjell på folk. Vi trosset været, pakka bilen full og kjørte til fjells. Dvs. vi kom 3 km før vi ble påkjørt og måtte gjøre endereis. Nei, ikke misunnelig, overhodet ikke...

  SvarSlett
 9. Det er visst ingen som misunner deg, skal vi tro det som skrives.

  Kan godt forstå at vesla blir beundret. Hun er bare NYDELIG.

  Kos dere fortsatt.

  Vi har fortsatt minusgrader, og det er meldt snø til mandag.

  Ja, ja. Vi får ta det som det kommer. Plutselig kommer våre.

  Klem

  SvarSlett
 10. Hvordan mobilblogger du til blogspot. Kan man sende mms-blogg..

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails