fredag 5. februar 2010

GI-BORT!!

Da jeg for ni måneder siden startet med blogging, var det som et eksperiment. Jeg ville prøve. Jeg ville lære. Jeg ville forstå. Jeg ville følge med.

Nå får jeg til ganske mye. Banale ting som å sette inn bilder, filmer og min favoritt - linking! - er noe jeg er stolt av å få til.
Idèer å fylle bloggen med, sliter jeg ikke nevneverdig med. I hvertfall ikke etter at ullhuset kom inn i mitt liv. Design og sånn sliter jeg litt med, så det blir lite pynt og dingser på bloggen min. Ingen dansende ulver som uler "Will you be my valentine?". Hvis dere nå har savna noe sånt.

At mange etter hvert leser bloggen min, både gleder og bekymrer meg. Jeg gleder meg over utrolig hyggelige tilbakemeldinger. Og så bekymrer jeg meg litt. Men det gjør jeg jo alltid.

Noe jeg har lært av denne bloggingen, er at man bør ha en GIVE-AWAY. Eller en BLOG-CANDY. Eller en GI-BORT, som jeg velger å kalle det. I lykkerus over å ha vunnet kåringa av morsomste mammablogg, lovte jeg jo en GI-BORT. Så den kommer nå.

Hva jeg skal gi bort? Vel, tradisjonen tro skal man vel gi bort noe man har mekka sjøl. Men hvor glade hadde dere blitt for en dorullengel? En stakkarslig elefanttegning sterkt inspirert av Øisteins tegneblyant? Eller en vaffel?

Jeg måtte finne på noe lurt. Jeg har ikke lagt ned noe svette eller tårer i denne gaven, siden jeg ikke har laga det sjøl. Men jeg har leita og grubla veldig.


Og i den tovede ullas ånd, har jeg herved følgende ultimate premie: To boller av tovet ull! Og to magneter som du kan ha på kjøleskapet. Altså en kombinasjon av ull og noe morsomt og mammaete (det siste der er neppe et ord - bear with me...)

Disse to herlige bollene i tovet ull fra the fuzzy monkey kan bli dine for evig og alltid, sammen med de to fiffige magnetene!

For å vinne denne unike og fantastiske gaven, må du gjøre følgende:
Oppgave 1: Obligatorisk: Legg igjen en kommentar, og her holder det med et kjekt lite hei hvis du aldri har turt å legge igjen spor tidligere. Smisk nytter ikke, du får bare ett lodd. Det er likt for alle.
Oppgave 2 Valgfritt ( altså for skolelys og strebere): Les gjennom hele bloggen min, og fortell hvilket innlegg du likte best. Og hvorfor? Sjøl gråt jeg da jeg skreiv dette, jeg var frustrert her, jeg var i ekstase her. Jeg var stolt over å komme inn på et slikt tema. Og veldig mange ganger humrer jeg og ler. Som her, her og her.

I slutten av denne måneden trekker jeg en heldig vinner blant dere som har lagt igjen en kommentar under dette innlegget. Og det blir en gledens dag for den heldiggrisen, det kan jeg love!

Ha en herlig dag, med eller uten vinnerlykke!

57 kommentarer:

 1. Hei Pia!

  Selvfølgelig vil jeg være med på trekningen hos deg, disse skålene var kjempefine og jeg vil også ha den lilla magnetet!

  Du vet jo at jeg er en stor fan av bloggen din, men favorittinnlegget mitt er "mor for første gang".

  Ha en super fredag og en god helg!

  Klem

  SvarSlett
 2. Nå har jeg lest gjennom HELE blogen din på (2 minutt)Moahaha men så kom jeg ikke lenger for jeg kjenner en Fuhrstunken (tror jeg kan tysk) bleie som desperat roper etter meg.. Ha en super dag å så blir det vel en slike bleie på deg også etterhvert i dag hehehehhe

  SvarSlett
 3. Kongkerangsje! Det er gøy. Og jeg er skikkelig skolelys, for jeg husker mitt favorittinnlegg uten å måtte tenke meg om. Jeg må nok en gang bare nevne innlegget ditt om sinkhuset du plasserte bak hverdagskalkunen din, jeg ler høyt enda og har vist det frem til folk som ikke engang blogger, men som skjønner humoren umiddelbart (etter at jeg har forklart greia med walters, i hvertfall). Du er morsom, og jeg liker deg, men det kan høres ut som smisk, så det får du bare glemme.

  SvarSlett
 4. *smiske litt* Jeg elsker bloggen din, rett og slett digger humoren din. Støtt og stadig jeg sitter å leser her og ler så jeg triller ut av sofaen :P

  Blir gjerne med på gi-borten din. Vinnerlykke eier jeg ikke, men det er verdt et forsøk ;)

  SvarSlett
 5. Jeg vil, jeg vil!! Jeg har dessverre ikke tid til å lese igjennom hele bloggen din nå da. Isj, sånn er det å være småbarnsmor ;)

  SvarSlett
 6. Dette er mitt favorittinnlegg! Fordi det rører ved hjertet mitt - det å stå på sidelinjen i barnas liv. Håper de tovede bollene dine går til noen andre enn meg. For hvis jeg får inn EN eneste ting til, tror jeg huset raser. Ha en fin helg, kos dere masse.

  SvarSlett
 7. Jeg er med vettu!! Tovede skåler var nytt, men når man kan tove et helt lite hus så kan man vel tove det meste. Kule var dem i allefall!
  Og du svikter ikke etter du vant huset, men fortsetter å more oss lesere med dine skriverier og tanker!! I like it!! : )

  Klem!!

  SvarSlett
 8. Jeg vil gjerne være med på trekningen! Tovet er kult!
  Jeg liker mange innlegg, men en favoritt jeg kom på må være det som jeg tror het Mødre og stolthet! Utrolig velskrevet (som alltid) og flott innlegg! :)
  Ha en strålende flott helg! *klem*

  SvarSlett
 9. Det første innlegget jeg las i bloggen din var "Interiør - velkommen hjem til oss" Det var et fantastisk innlegg om interiør. Jeg flira og kjente meg så godt igjen. Dermed var jeg hekta gitt, hekta på Pias verden! Jeg er ikke så glad i perfekte interiørblogger. De får meg til å bli utilfreds. "Åhh, sånn skulle jeg hatt, og sånn skulle jeg gjort og hvorfor i all verden har jeg ikke sånn?" Jeg prøver å styre litt unna og være fornøyd med det jeg har. Og du er en mester i å se det flotte i hverdagene. Jeg blir så utrolig glad av å lese bloggen din. Av og til blir jeg rørt og av og til tenksom. Men mest av alt glad! Tusen takk Pia for at du er til og er som du er :)

  SvarSlett
 10. Jeg vil SELVFØLGELIG være med på konkkurannsche! Jeg er jo nesten DAGLIG inni bloggen din og leser så øyet blir stort og vått *av ulike årsaker* og mit favoritt innlegg er.....
  Historien fra Gardermoen - dette er jeg stadig inne å leser - og jeg ler så jeg skriker hver eneste gang... Så utrolig billedlig og bra skrevet *vel de fleste innleggene dine ER utrolig bra skrevet!* og DET innlegget er så UTROLIG gjennkjennelig for oss andre småbarnsmødre som har vært på tur, men er litt dårlige på å sette ting ned på "papiret"

  SvarSlett
 11. Jeg er oxo med:) Fine premier du hadde valgt:)

  Mitt favorittinnlegg er det om kniven, fordi det er det første jeg leste hos deg, ohg jeg lo så jeg grein:):):)

  Keep up the good work!

  haugland_marit@hotmail.com

  SvarSlett
 12. Å kommentere er ikke vanskelig, og med dette er jeg med i konkurransen.

  Det beste innlegget ditt?

  Hvorfor må du gjøre det så vanskelig? Tror jeg velger det med spektakulære kniven.

  Klem

  SvarSlett
 13. Jeg er selvfølgelig med! Og jeg VIL vinne!

  I en jungel av vanvittig mange fantastiske innlegg velger jeg meg Pia og Henny på Gardermoen (?) på vei til Haugesund (eller deromkring). Hysterisk morsomt!

  Klem

  SvarSlett
 14. Hvor har du fått fatt i de tovede bollene?
  Jeg syns bra om begge de fødslene du har beskrevet.

  SvarSlett
 15. De bollene var jo kjempefine da:)og kjøleskapmagneter kan ikke en travel 4 barns mamma få nok av.Noe må jeg henge opp alle huskelappene med.Blir helt svett av alt som skal skje noen ganger.
  Tja så får jeg se om jeg klarer å lese hele din blogg:) VI FÅR SE

  SvarSlett
 16. Haha:) Jeg ville bare si god helg, men vil bli med på dette! Men jeg må lese senere for vi har egentlig Internettforbud i dag. Det er bare jeg som lurer meg inn fra Iphonen, mens pappaen legger prinsen ... Kommer snart tilbake:)

  SvarSlett
 17. Hei!
  Jeg har aldri kommentert hos deg før, men nå må jeg bare ass...
  Som mormor til selveste Tuva i Tuvauniverset så er jeg jo vant til å kommentere ;)
  Har jo sett at du har kommentert noen ganger der, og da har jeg vært inne og sett og ledd av din morsomme blogg! Gratulerer med seier'n forresten!
  Har ikke lest hele bloggen din, innrømmer det... har ganske nok med Tuvauniverset, men jeg lo godt av takketalen din da du fortjent vant, og valgkampanjenegreiene dine var topp!
  Puh... dette ble jamen en lang kommentar!

  God hælj!

  SvarSlett
 18. Hei Pia! Det der var da noen riktig flotte tovadingser, de har jeg fryktelig lyst på.

  Vanskelig å velge favorittinnlegg, kjenner jeg. Men det med Stephen Hawkins og siklinga er vel ett av dem som har festet seg:-)

  God helg til deg og dine!

  SvarSlett
 19. Så fine skåler da!

  God helg!

  SvarSlett
 20. Jeg hadde tenkt å legge igjen en kommentar uansett, men nå fikk jeg jo et ekstra insentiv!

  Råfin blogg du har!

  SvarSlett
 21. Jippi konkurranse det vil vi være med på.
  Har desverre ikke tid til å lese gjennom hele bloggen din da det er fredagskveld og nytt på nytt starter snart men kom da frem til siden med de utrolige nydelige bildene av barna dine.
  P.S tror jeg den het.
  Vanskelig å velge da jeg fnitrer av det meste som blir skrevet av deg.
  Likte også om når bildene til headeren ble tatt.
  Nei du har alt for mye å velge i som er enten artig/sært/søtt/fint eller skrytete i ironi.

  SvarSlett
 22. Jeg er med og jeg har ALLTID vinnerlykke ;) så denne drar jeg lett i land!
  Ganske ny her i bloggen din og jeg må vel takke Gunn Beate som anbefalte deg. Jeg er kommet for å bli..inntil videre;)

  SvarSlett
 23. Heia Pia... Først av alt må jeg bare si takk for at du nevnte meg og i takketalen din... det var utrolig hyggelig! (og dette er ikke gjort for smisk altså ;o)
  Hadde smålest hos deg lenge jeg... men da du kom med DETTE innlegget som innledning til dine reisebrev fra haugesund gav jeg meg ende over og bare hang meg på Piafeberen... Jeg leste og kjente svettebygene begynne å hagle nedover ryggen... Snakk om å kose meg, med gjenkjennelige problemstillinger.
  Og de tovadingsene du gir vekk er knallfine bare så det er sagt!

  SvarSlett
 24. Snuppelura!!
  Det der er jo flottesen premier!!! Ja,du seminar...lo av din kommentar,akkurat sånn er det. Vanvittig tett program...men sjelden så jeg lykkeligere kolleger:)
  tjodelei og klem

  SvarSlett
 25. Hei Pia! Jeg vil gjerne være med på konkurransen din!!
  Hvis jeg ska velge ett av innleggene dine, tror jeg jeg er enig med Ellen Sand, det interiør-innlegget var knall;)
  God helg!

  SvarSlett
 26. Herlig GI-BORT du har, den vil man selvfølgelig bli med på. ;)
  Det første innlegget jeg leste om her inne var der du beskrev en konsert du hadde vært på hvor sønnen din spilte. Jeg lo så jeg grein da jeg leste det. Det var bare 1 hysterisk innlegg av ørti herlige. :D

  SvarSlett
 27. Pippi være med!!!!:) Og hvis jeg skal velge ut et innlegg får jeg et problem, for det dukker stadig opp et bedre- og bedre. Så jeg venter litt til!

  SvarSlett
 28. Selvfølgelig vil jeg være med :)

  SvarSlett
 29. Hei Pia! Gratulerer så mye med årets morsomste mammablogg!! Det må jeg si er vel fortjent. Jeg legger så igjen en kommentar her for å være med på konkurransen din, men den nr 2 må jeg bruke litt tid på tror jeg! Jeg leste igjennom linkene dine og syns alle de innleggene dine var kjempebra! Må jeg virkelig velge ett? Hvis jeg skal ta et på tampen så velger jeg biltur-innlegget, da lo jeg gitt :)

  Men jeg må tråle videre, kanskje jeg finner fler jeg liker bedre! Må legge deg til i favoritter, vil følge deg videre!

  SvarSlett
 30. Heihei! Vil gjerne være med på gi-borten din, men siden jeg er en nybakt og travel(hehe) 2barns mor, så får jeg nøye meg med å utføre oppgave nr.1! :)

  Ha en flott lørdagskveld videre!

  Klem June

  SvarSlett
 31. Jeg kom inn på bloggen din nå jeg, så da tar jeg foreløpig ett lodd:-) Også skal jeg ikke smiske og si at du har en fin og søt blogg, for det hjalp jo ikke allikevel, tihi;-)
  Klem fra størstepia

  SvarSlett
 32. Siden jeg har sterk ADHD, med tilhørende gullfiskhukommelse og konsentrasjonsproblemer, samt dårlig evne til å holde på med en ting lenge av gangen, satser jeg på oppg 1, å sier derfor HEI!!!!!!!!
  Jeg kan også juge, å si at jeg har lest bloggen tversigjennom, å likte Giveaway innlegget her best. Å dermed bli med på oppg 2, MEN siden jeg er dame, å derfor født med dårlig samvittighet... så innrømmer jeg at det er jug, å vil derfor bare ha 1 lodd :-)

  Ha en super fin kveld. Å grattis med überkult ullhus! Har du vurdert å bruke den som gjemmested for kvitteringer for ting du egentlig ikke har kjpt? Eller som eget godtehus

  SvarSlett
 33. Du skriver så utrolig bra. Liker humoren din, og måten du formulerer deg på. Kommer definitivt til å følge med videre på bloggen din, samt lese enda flere av de eldre innleggene. Jeg er på god vei gjennom blogginnleggene dine, og min favoritt så langt er "mamma for første gang". Jeg humra og lo for meg selv da jeg leste gjennom innlegget. Veldig bra skrevet, og fine bilder:)

  SvarSlett
 34. Jeg blir gjerne med i trekningen! :)

  Ønsker deg en fin- fin søndag!
  Klem

  SvarSlett
 35. Jeg har veldig vanskelig og velge vilket som er best men jeg må jo si att jeg elsket din valg kampanje så jeg velger den. Pia du er jo bare morsom og skriver helt topen! Vill väre med i give awayen din! Klem

  SvarSlett
 36. Hei der.
  Jeg vil gjerne være med på Gi-borten :)

  Jeg har nå i noen dager lest mange innlegg, og jeg har ikke sjanse til å plukke ut det jeg liker best. Det er mange.
  Men det første innlegget jeg leste her noengang var om Fårikål, og det likte jeg så godt at jeg har fulgt deg siden.

  Gleder meg til fortsettelsen
  Ha en strålende søndag videre (her er det iallefall strålende sol... ja nå er den jo på vei ned da)

  SvarSlett
 37. Heisan,koselig du ble med på in give away .....og jeg vil bli med på din!!
  Ønsker deg en fin søndag!!
  Klæm Linda

  SvarSlett
 38. Veldig søte skåler. Jeg får prøve vinnerlykken ;)

  SvarSlett
 39. Vet du, på fredag kveld leste jeg gjennom HELE bloggen din. Spola meg helt tilbake til begynnelsen og leste derfra. Skal innrømme at noen innlegg ble skumma litt lettere over enn andre, men du kan iallefall anse HELE bloggen din som gjennomlest. Mannen sovna forøvrig på sofaen mens jeg leste, også vi som egentlig skulle se på Inglourious Basterds!

  Det jeg alltid synes er så morsomt med sånne blogger, er å se hvordan man utvikler seg som skribenter. I tillegg oppdaget jeg at du var en dyktig og ikke minst fargeglad scrapper.

  Du har flere festlige innlegg og jeg tror ikke jeg klarer å plukke ut ett! Jeg synes kniven var særs fin, både Mannen og jeg lo godt av den (altså, den var kjempefin og sikkert veldig brukervennlig! ;o) ), jeg synes konsertopplevelsen til en stolt mamma var fin og mannens gardininteresse ved fødsel. Og så kjente jeg meg veldig godt igjen i det med oppvaskmaskin og skittentøyskurv. Jeg har truet Mannen med å ta bilder av truser og sokker som ligger på gulvet foran kurven på badet og legge det ut i bloggen. Og én dag kommer jeg helt sikkert til å gjøre det... Mohaha!

  Men én ting er iallefall sikkert, jeg kommer til å fortsette å lese bloggen din uansett, med eller uten ull! ;o)

  SvarSlett
 40. Hei.
  Jeg blir gjerne med jeg. Og jeg skal innrømme at jeg har nok ikke lest gjenneom hele bloggen, men jeg likte godt innlegget "barn og bøker". Mange fine tips til gode bøker.

  Ønsker deg og dine ei fin uke.

  SvarSlett
 41. Hei! Hå! Jeg lever! Sleng hit en premie! http://piasverden-pia.blogspot.com/2009/07/jeg-en-voldelig-kvinne.html er morsomt, du!

  SvarSlett
 42. Hei Pia!

  ÅÅåå, som jeg ønsker meg sånne søte tovede skåler! :)

  Hvilket innlegg jeg likte best?? Hmmmm, det er ikke lett... Jeg digger så utrolig mange av dem, og ler meg nesten ihjel flere ganger i uka. Men de herlige BombayTv-snuttene dine tar kanskje kaka!? Spesielt den første, den med scrapping og pengeforbruk, ha ha ha! Du har så utrolig mange flotte og morsomme historier å dele med oss, og ikke minst herlige og fargerike LO'er :-)

  SvarSlett
 43. Oppgave 1. Heisann Pia, du har en kjepefin og morsom blogg. Uff dette regnes vel som smisk men samma. Nå er jeg hvertfall med :)

  Oppgave 2. Jeg har skummet gjennom hele bloggen din og det innlegget jeg likte aller best var "trommevirvel" mamma for første gang. Det var så interessant og morsomt at jeg lo meg nesten ut av sofaen. hehe

  SvarSlett
 44. Hei Pia !!
  Endelig fikk jeg tid til å stikke innom å si hei !! Takk for at du la igjen et lite spor hos meg slik at jeg kunne finne din herlige blogg !! Du er kanonflink scrapper, og du skriver herlig levende.. Har tatt en liten runde og finner det vanskelig å velge ett favoritt innlegg, for du skriver så morsomt hi hi ..
  eier ikke vinnerlykke, men en liten trekning bare MÅ man være med på ,knallfine gaver du lodder ut !!
  Ha en super dag!!

  Hilsen fra Maren i nord :))

  SvarSlett
 45. Fine premier i en fornøyelig blogg, så jeg frister lykken :-)

  SvarSlett
 46. Fantastisk blogg :-D hilsen "nybakt" leser etter puls-innslag i går!
  - Helene

  SvarSlett
 47. Eg e med! Kul blogg!
  Har ikke vært her inne før...faktisk.

  SvarSlett
 48. Ble oppmerksom på denne bloggen for noen dager siden bare. Var det i God morgen Norge, skal tro? Uansett, jeg er veldig glad for at jeg ramlet inn her. Super blogg og super gi-bort! :)

  SvarSlett
 49. Hei på deg.. Flott blogg må jeg si... Skulle ønske min var like spennende og populær.. Men ser jo det nå at min er kjedelig faktisk:S

  Men jeg likte innlegget om sønnen din på bass, min datter er 7 og ja jeg har følt det sånn mange ganger.. :)


  Se gjerne innom og legg igjen en hilsen:)

  SvarSlett
 50. Hei!
  Begynte å lese bloggen din først da du ble nominert, så jeg har ikke lest gjennom alt ennå. Men jeg lo godt for meg selv da jeg leste om ditt NRK-besøk i heimen.

  SvarSlett
 51. Første gang jeg er innom bloggen din, så bra den er!! Ler og ler jeg, fantastisk :)

  spesielt bra var jo når NRK var hos dere, festlig!!

  SvarSlett
 52. Nå vil jo jeg helst ha hell i kjærlighet så det er ikke så nøye med den vinninga, det ser selvfølgelig annerledes med ullhuset som du har JOBBET for. Men jeg kommenterer; kos dere i Thailand, fantastisk å få være så mye sammen og ikke skulle rekke annet enn et måltid mat i ny og ne, og som noen andre har laget. Fantastisk!!!! Lurer bare på; lå de billettene INNI ullhuset???

  SvarSlett
 53. Da legger jeg igjen ett lite "hei", fordi jeg ikke har kommet meg helt inn i blogg-kommenteringsverdenen enda (det starter i dag) - Men for en fin blogg!

  SvarSlett
 54. Husker ikke om jeg har meldt meg på før, og gidder ikke sjekke, så om jeg har gjort det; dette er ikke for å lure deg, jeg bare gjør det en gang til (evt.) for "just in case". Jeg klarer ikke plukke ut bare ET innlegg. Bloggen din er RÅkul og jeg DIGGER den. Det er ikke mange som trigger meg sånn at jeg skriver så lange kommentarer tilbake. Jeg ser nesten på bloggen din som litt min, for jaggu er jeg like morsom her som hos meg selv. Jepsipepsi. Me like You *pick me*. KLEM

  SvarSlett
 55. Hei. Siden jeg er en streber har jeg brukt mye tid på å finne et favorittinnlegg så jeg kan slenge meg på i siste liten. Valget falt på innlegget fra valgkampen hvor mannen (og du) danser så fint til heftige rytmer.

  http://piasverden-pia.blogspot.com/2010/01/etter-garsdagens-iherdige-valgkampanje.html

  SvarSlett
 56. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails