lørdag 6. februar 2010

The box is in da house. Diverse bruksområder

Endelig kom den. THE BOX. The tovede woolbox. Jeg kjente gleden, ja EKSTASEN sildre gjennom kroppen da jeg fikk den rosa kreasjonen i mine hender for aller første gang.

Men så har jeg begynt å tenke. Hva slags funksjon skal ullhuset få? Skal den kun stå der som et bevis på min triumf? Skal jeg bære den med meg til alle døgnets tider? Skal jeg lenke den fast til datamaskinen?

Jeg måtte prøve ut noen bruksområder, så får jeg høre hva dere synes.

Babyoppbevaring. Men det funker ikke helt. Det måtte eventuelt blitt med en nyfødt.

Aviskurv? Jepp det gikk, men da får jeg ikke igjen lokket.

Oppbevaring av håndball? Jepp, det funka også. Men jeg er mer tvilende til om gutta er villige til å dra på håndballtrening med innesko i den ene hånda og tovet ullhus i den andre.

Sparegrishus? Det er en god løsning. Kan sende den med ungene når de er ute i helgene med blokkfløyta for å tjene ukepenger. Da fylles huset fort opp.

Dorulloppbevaring? Tja. jeg fikk kun tre ruller oppi. Kunne jo ha prøvd å separere dopapiret fra dorullkjernen, og så stappet dopapiret inn i huset. Så kunne vi dra dopapiret ut gjennom døra der. Bare synd at døra er sydd fast.

Sinkhusskjuler? Sinkhuset passet faktisk perfekt inne i ullhuset.

Lekeboks? Tja, det måtte bli de første fire dagene i et barns liv. Etter det vil antallet leker overstige antallet kubikkcentimeter med oppbevaringsplass. Eller for å si det enklere : D`ække plass til så innmari mange leiker!

Til min store forbauselse satt matsøppelposene som et skudd! Men det kan da vel ikke være slik boksen er ment? Eller?

Jeg skal tenke litt mer på dette med huset. Enn så lenge står det framme som det flotte trofèet det jo er.

Ha en super dag, med eller uten ullhus!

12 kommentarer:

 1. Tipper det passer bra til bowlingkula di!?

  SvarSlett
 2. hahaha - Hva med bleier Pia?? En lekker bleieoppbevaring *altså ikke de brukte*

  SvarSlett
 3. Gratulerer så masse med seieren! Jeg har nettopp funnet bloggen din, så jeg har så vidt fått lest litt her inne. Men jeg skal lese mer, for så langt liker jeg det jeg har lest!=)

  Lykke til med jakten på et perfekt bruksområde for huset. Det kan jo kanskje stå på peishylla sammen med alle andre trofeer? =)

  SvarSlett
 4. For å være helt ærlig med deg, Pia, og det tror jeg du tåler. Jeg hadde unnet deg noe bedre i premien. Du har sloss lenge og tappert for å få denne i hus, og da er det ikke annet å gjøre enn å sloss videre for å finne et eminent bruksområde.

  Du kan ikke prøve den som hatt til deg selv?

  Klem

  SvarSlett
 5. Hi, hi, likte veldig godt ullboksen som sinkhusskjuler:-) Bare vent til Henny blir litt større og får sånne små irriterende duppedings leker som Littlest pet shop og lignende. De passer perfekt oppi en sånn rosa tovet boks. Imens kan du jo bruke den til å oppbevare telys oppi. Tror du skulle klare å få plass til en 100-pakning fra Ikea:-)

  Klem

  SvarSlett
 6. Grattis med premien. Du kunne jo hatt den til pynt på peishylla slik at alle kan se at du vant konkurransen - du kunne jo lage et skilt foran med "årets morsomte blogger" på.

  SvarSlett
 7. Ja kreativ er du.Det kan jeg si selv om jeg aldri har møtt deg:)
  Penger hadde vært noe.Så da ble det en Lotto og en Joker i sted.
  Ha en herlig lørdagskveld.

  SvarSlett
 8. Hæhæ, artig artig! Ja, ikke enkelt å vite hva man skal gjøre med et ullhus, det er jo ikke akkurat noe man omgir seg med i hverdagen... Synes du er lur som bruker eliminasjonsmetoden, du må ha fnist ørlitegrann på jakt etter nye bruksområder ;-)

  Lykke til i jakten på den perfekte ullhusbruk!

  SvarSlett
 9. Hva med bind og tamponger? (Eller andre ting man vil oppbevare litt "diskret") .. kremt.

  SvarSlett
 10. Takk for koselig kommentar :) Kurven/boksen var jo fin den, du kan jo sy seler på den så kan jenta di bruke den som barnehagesekk/skoleransel når den tiden kommer! Det var lurt :)

  SvarSlett
 11. Heheh :D Ser at du er ganske kreativ når det gjelder bruksområde i alle fall! :D

  SvarSlett
 12. Hehe, herlig!
  Hva med oppebvaring av sminke? Eller kjøkkenkluter.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails