lørdag 23. januar 2010

Vinnerlykke! Og Snøstorm

Nei, den tovede boksen er ennå ikke min, men den er innen rekkevidde. Så kjør på!  Kan love dere at den boksen vil gi opphav til mange fiffige funderinger fra denne kanten.


Inne på denne flotte bloggen vant jeg fire flotte plakater! Og noen utrolig søte bokmerker! Og dagens pedagogiske råd, er at det ikke er så dumt å henge opp en liten plakat med alfabetet på rommet til småtassene. Jeg mener ikke at man skal pese for mye med ungene sine. Skolen kommer til å fikse dette med å lære dem å lese og skrive. Men vi foreldre kan vise ungene våre at det finnes bokstaver.

Ved å ha en sånn alfabetplakat hengende på rommet, vil barnet ditt bli litt interessert. Hun vil prøve å finne sin bokstav. Gjenkjenne den. Vite at akkurat den der heter HÅÅÅÅ.

En sånn plakat er jo et glimrende gavetips. Inne i nettbutikken til Snøstorm, finner du også andre flotte plakater, for eksempel disse med gangetabellen.

Lytt til en erfaren mor - unger får nok av plastikkdingser, enten til jul, bursdag, eller som vedlegg til et eller annet blad. Så akkurat du kan jo være den som kommer med en annen gave enn en plastkule. Eller en blå plastsag.
Så tusen takk, Snøstorm, for flott gave! En av disse alfabetplakatene skal opp på veslas rom når hun nå en gang får seg rom. (Hva skal babyer med rom, spør du meg? De sover på mammaen sin. De har saker, leker og klær i alle andre rom enn på soverommet. Og jeg legger ikke akkurat en baby ned på et rom og sier "Lek her for deg selv en times tid!". Nei, babyrom er oppskrytt.)

Og denne plakaten? Får bli dagens motto. Dessverre har ordet "VOTING" sneket seg unna helt nederst på plakaten.

En ting til, når jeg faktisk er i det seriøse hjørnet: Tusen takk for hyggelige kommentarer. Tusen takk til de som har vært inne og stemt på meg. Og tusen takk til alle dere som i det siste har oppdaga bloggen min og gir meg positive tilbakemeldinger.  Det passer ikke meg (særlig ikke i denne bloggen) å komme med ord som ydmyk og takknemlig og sånn, men det kan være at jeg faktisk føler det. Sånn.

Ha en flott lørdag, med eller uten alfabetplakater hengende på veggen.

18 kommentarer:

 1. Takk for gode tips! Skal sjekke ut Snøstorm med en gang :)

  God lørdag!

  SvarSlett
 2. Kjempestilige plakater og lure gavetips, de skal jeg jammen notere;)

  SvarSlett
 3. Jeg sjokket inn på Snøstorm selvsagt og du verden der er jo akkurat slike plakater som jeg har hatt lyst på en stund nå, for gangetabellen er så lur å ha over skrivepulten! Du bør jo snart få royalties du over alle du reklamerer for, for jammen har jeg oppdaget mange flotte blogger etter at jeg begynte å følge med her!!! Kjoler og smykker, keramikk og billedvev ;)

  Kos deg masse med vesla og de andre i helga!

  SvarSlett
 4. Kjempefine plakater! Gratulerer! Tusen takk for tipset! Lytter jo selvfølgelig til en erfaren pedagog:-) Hvis ikke du vinner den tovede boksen, skal jeg personlig tove en til deg.... Heia Pia!

  Klem

  SvarSlett
 5. Takk for gode tips, Pia:) Må få tak i en sånn plakat med gangetabellen...
  Jeg skal innom å stemme enda en gang på deg. Du fortjener virkelig den boksen:)

  Klem, Randi...

  SvarSlett
 6. Herlige plakater. Som den eksperten jeg er på katastrofetanker, tror jeg at jeg trenger den nederste mest! :)

  SvarSlett
 7. Så gøy, ja de der er virkelig fine altså!!

  SvarSlett
 8. Bare hyggelig, ser du har 59 nå Jezzzesss så moro!!!

  SvarSlett
 9. Så fine plakater. Ingrid som bare er 3 år er godt i gang med bokstaver, hun har jo en storebror og skal bestandig gjøre som han og sitter sammen med han når lekser skal gjøres.
  Og den tovede boksen skal vi jammen bli 2 om :-)

  SvarSlett
 10. Oioi, så koselig med omtale! kjempekoselig altså, tusen takk! Så søt vesla var på en haug med plakatene mine, hehe. Helt klart et klokt barn! :D

  Håper boksen blir din!

  Klem fra Camilla og Snøstorm gjengen

  SvarSlett
 11. Tudelu!!

  Likte plakatene!
  Lykke til med den
  tovede boxen;-)
  ...og goood helg!!

  Mvh

  SvarSlett
 12. Så det var du som stakk av med de plakatene ja...akkurat ja..hm...kjenner jeg må revurdere mitt opphold hos deg. Men - hmm....nei - det blir for kjedelig. Jeg blir - stikker heller en tur til Snøstorm jeg.

  Gratulerer og vi heier på deg og tovaboksen!

  SvarSlett
 13. Fantastiske plakater Pia! Sånn trenger jr. min på rommet sitt :o)

  Jeg er btw inne hver dag og stemmer for harde livet. Krysser fingrene for at du går av med seieren :)

  SvarSlett
 14. Lekre plakater! En sånn skulle jr. hatt på rommet ja! Takk for tips. :o)

  Jeg er inne og stemmer på deg HVER dag! Og jeg håper av hele mitt hjerte at en tovet boks kan finne veien hjem til deg.

  SvarSlett
 15. Grattis med flott premie du også! Jeg er veldig begeistra for disse tingene så du kan tro det var stas i dag! :-)

  SvarSlett
 16. Tusen takk for tipset!!
  Så mange fine plaketer, her kommer nok jeg til å kjøpe noe!!!

  Ha en fortsatt fin helg!

  Klem

  PS! Tusen takk for alle fine kommentarer på bloggen min!!! Setter stor pris på det!!

  SvarSlett
 17. Tusen takk for tipset!
  Her var det mange fine plakter, så jeg kommer nok til å handle litt her ja.

  Ha en fortsatt fin helg!

  PS!Tusen takk for alle fine kommentarer på bloggen min, setter stor pris på det!

  Klem

  SvarSlett
 18. Den voksende pedagogen i meg stemmer i: Ja, ja! Heng opp bokstavplakater til barna, la de bade i bokstavfigurer og kun spise tomatsuppe med pastabokstaver i!

  Nesten, men du tok vel poenget mitt for lenge siden, genialt! :)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails