mandag 4. januar 2010

Om menn. Og blogging. Og en unik kniv

Da er hverdagen her igjen - det vil si, mannen i huset er på jobb, mens jeg og ungene er hjemme, for skolen starter ikke før i morra.

Apropos mannen i huset: du som håner mine blogginteresser - hvem var det som satt og strevde for å få en brukerprofil for å kunne legge inn kommentarer i går kveld? Vedder for at du får deg din egen blogg innen året er omme. Du kan jo blogge om interiør. Eller shopping. Eller hvorfor du aldri klarer å rydde bort klær.

Noe annet du sjikanerer meg for, er mine manglende håndarbeidsevner. Ok, jeg innrømmer at jeg ikke er så tålmodig som deg. Og at jeg er litt mer klønete. Men hvor vanskelig er det for eksempel å lage sånne kniver som du lager? Seriøst? Jeg tok meg den frihet å låne et knivblad av deg.

Og ved hjelp av et trestykke og litt scrappe-tape, laget jeg en kniv på null komma niks!

Det var da ingen kunst? Kniven min ble kanskje litt røff i kantene, men jeg er ikke så nøye på det. Synes det er ok at mottageren  kan få sjansen til å sette sitt personlige preg på kniven.

Min kniv (til venstre) versus mannens kniv.

Nå tror jeg forresten at jeg allerede har gaven klar til din kommende bursdag! Noe hjemmelaget - da blir du nok imponert...

Ha en strålende dag - helst uten kniv!

20 kommentarer:

 1. hahahaha - hva skal man si? Jeg er imponert over kniven?

  SvarSlett
 2. Da har jeg våknet frå min juledvale, eller dvale og dvale fru blom....bloggpause var vel bedre å kalle det ;)

  Godt nyttår til deg! Fint å se at du også sto over jula noenlunde i vater!

  Etter 11 år med søvnunderskudd, skal jeg endelig sove mye, ta vare på meg selv og ungene/huset/mannen og scrappe/blogge masse i 2010!! Jeg skal nemlig ha husmorpermisjon (uten baby)i 2010! Og du verden for noen planer jeg har! Gleder meg til å følge bloggen din i 2010 også! ;)

  SvarSlett
 3. Hehe herlig!Noe skal han jo ha å klage over, slik skal det være! Kniven din var imponerene, i alle fall når det gjelder kombinasjon av kivmaker og scrapping, men må vel innrømme at jeg hadde foretrukket en som var litt mykere i kantene :-)

  Over til blogging - nei de forstår jo ikke helt hva dette er - men vi gjør det jo for at vi skal kunne følge med våre barn inn i bloggverden - ikke sant????

  Ha en stålende uke, og hils mann og barn

  SvarSlett
 4. Jeg forstår ikke vad han klager på din kniv er fantastisk mye mer kreativ en mannens (men mannens var også fin)Man behöver ikke väre flink med håndarbeide kan du hilse mannen din det viktigste er att man er snill. Og du har jo verdens beste humor og det er også toppen.Og vad jeg har sett er du fantastisk scrappare så han skal ikke klage!
  Stor klem fra Rachel

  SvarSlett
 5. Jeg føler på meg at neste innlegg kommer til å bli blooooodig :p

  SvarSlett
 6. Fysøren så fin kniven din var Pia... likte spesielt pyntetapen du har brukt... ble personlig preg over den med en gang jo, fantastisk til burdagsgave det der!!!

  SvarSlett
 7. Du er bare helt utrolig, Pia!!! Jeg ler så jeg griner her jeg sitter:-) Stilig kniv du har laget - helt på høyde med din manns!

  Når det gjelder menn og blogging - DET kommer de ALDRI til å forstå seg på! Og dessuten; scrapping er vel håndverk, og du er jo en SUPERSCRAPPER!!! Og scrapping krever presisjon og nøyaktighet - ergo er du IKKE klønete heller!

  Ha en strålende dag!

  Klem

  SvarSlett
 8. Nominerte deg på Foreldremanualen under årets MORSOMSTE mammablogg '09, tjihi. MÅTTE jo bare det. Du er jo morsomst ^^ Ikke knivstikk meg! Lykke til :-)

  http://foreldremanualen.blogspot.com/2010/01/foreldremanualens-mammablogg-awards.html

  SvarSlett
 9. Herregud som jeg lo av dette innlegget. Jeg er redd for at mannen min kanskje begynner å bli sjalu, så moro som jeg har det foran pc'en.
  Jeg fant forresten en typisk manneblogg på boggurat. En politisk blogg. Så altså menn som blogger er enten homfile (LarsTangen)eller kjedelig politisk korrekt. Stønn.

  SvarSlett
 10. Nå har jeg også nominert deg:)
  Og så nominerte jeg Fo2 som beste fotoblogg:)

  SvarSlett
 11. Du Pia, du Pia, du er rett og slett eventyrlig.

  Alle KAN noe, og hvis alle kunne det samme, hva ville resultatet bli? En dønn kjedelig verden.

  Jeg tror ikke jeg bestiller kniv fra deg, men resultatet får du terningkast 6 for.

  Klem til deg.

  SvarSlett
 12. Trodde først at det var et slire. Det kunne du forresten også laget. Med samme teknikk... Utrolig bra hehehe :-D

  Klem

  SvarSlett
 13. Alt det du kommer på....og kan få sagt....ha ha ha Jeg er SÅ glad for at jeg fant bloggen din:D Flotte kniver forresten, begge to;)

  SvarSlett
 14. Imponerende Pia!
  Har Pink Chicken kjole i str 1 år. Minus 50%, nå 349,-
  Ring i butikken, så sender vi den til deg!
  Klem Hege

  SvarSlett
 15. Helt fabelaktige historier - både om kniver og om kranser!!

  Ha en god natt!!

  SvarSlett
 16. Hei :-)
  Ser du har 4 flotte barn - så jeg ville bare tipse deg om nettbutikken min for barn :-)

  www.barneboden.no

  SvarSlett
 17. Min mann sier; neida, jada, det kommer selvfølgelig an på hva du er ute etter.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails