mandag 18. januar 2010

Morsomste mammablogg? Og valg.

Nå står ikke væla te påske. For nå er jeg altså nominert til "Årets morsomste mammablogg" inne på Foreldremanualen. Og da ble jeg veldig stolt. Men nå må jeg utsette mitt planlagte innlegg  "Stev og joik -hand i hand," for her skal alle kluter settes til for å vinne premien som er en tovet boks! (Jeg aner ikke helt hva det er, men det er sikkert noe vi har bruk for.) • Jeg har vurdert å lage et sånt blinkende banner i neonfarger, som skal stå øverst i bloggen min, med tekst "VOTE FOR ME". Men så langt strekker ikke mine datakunnskaper seg.
 • Jeg har vurdert å bestikke mine 53 følgere til å stemme på meg (akkurat som jeg måtte for å få dem til å bli følgere).
 • Jeg har vurdert en GIVE-AWAY der premien skulle bli noe knakende flott jeg har laget sjøl. Eller en tur til Toscana, for eksempel.
 • Jeg har vurdert å tekste, maile, sende og rope til alle jeg vet om.
 • Jeg har vurdert å kontakte guttas lærere og be dem minne om avstemminga på ukas lekseplaner.
 • Jeg har vurdert å brodere en brosjyre som jeg skal distribuere rundt om i nabolaget.
 • Jeg vurderte også å trekke vesla inn i valgkampen, men det ble liksom litt for drøyt.Så jeg gjør som Rema. Og meg sjøl. Det enkle er ofte det beste. Så derfor bare viser jeg til denne siden og ber dere om å stemme. Og så får dere være såpass ålreite at dere tar en titt på samtlige nominerte i samtlige kategorier.Ha en super dag, med eller uten valg!

29 kommentarer:

 1. Du får uten tvil en stemme fra meg :) jeg koser meg med hvert innlegg du skriver.. kule bilder

  SvarSlett
 2. Klart jeg skal stemme på deg....du ruuuler hihi!!

  Ha ei fin uke da!

  SvarSlett
 3. Så bra at du er nominert!!!
  Grattis med det!!!!
  Skjønn den lille reklamen din :-)
  Ha en super mandag!

  SvarSlett
 4. Sånn. Du har fått min stemme.

  SvarSlett
 5. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 6. Klart jeg ville stemme på deg hvis jeg bare visste hvordan

  SvarSlett
 7. Hei!Gratulerer med nominasjonen!! :)
  Og så ville jeg bare si, så flott innlegget om amming var. Jeg "sliter" meg gjennom sårhet, dårlig tak osv. for øyeblikket og prøver å fokusere på at det snart blir bedre! :)

  SvarSlett
 8. No har eg lagt meg til som følger av bloggen din, får håpe det hjelp da :-)

  SvarSlett
 9. ÅÅååå, så fantastisk, Pia! Klart jeg stemmer på DEG! Kjempegøy å bare bli nominert! Dette kommer du garantert til å vinne! Det fins ingen i nærheten av deg! Jeg er såååå glad på dine vegne! Og for en gangs skyld er jeg et hestehode foran alle andre -for jeg har forlengst utropt deg til den morsomste bloggeren! Go, Pia! Nå skal jeg inn å stemme!

  Klem

  SvarSlett
 10. Utrolig morsomt da. :)
  Jeg har allerede vært å stemt på deg.
  Lykke til!

  SvarSlett
 11. Jeg var jo en av de som foreslo deg, så det er klart jeg stemmer på deg:)

  SvarSlett
 12. Mamma da! Nesten nederst i innkegget mitt viser jeg til "denne siden". Du klikker på "denne siden". (Nei, ikke her,i hovedinnlegget mitt) Da kommer du inn til Foreldremanualen, der det står "de nominerte er". Så går du nedover på siden til du finner

  Årets morsomste mammablogg 2009

  Der ser du at det står Pias verden. Det er jo meg. Og så er det en sirkel til venstre. Den trykker du på. Og så klikker du VOTE nederst.

  Nå framstår du ikke som den jo høyst oppegående personen du er , mor...
  Lykke til!

  SvarSlett
 13. Gratulerer Pia! Jeg stemmer på deg og det er klat du vinner du er jo så morsom de andre kommer ikke i närheten av deg! Klem

  SvarSlett
 14. The winner iiiiiis:


  (tam-tara-taa)
  PPPPPP
  IIIIII
  AAAAAA

  *stemme avgitt*

  SvarSlett
 15. Fra provinsen kommer det en stemme.
  Knip fra her

  SvarSlett
 16. Du har også fått stemme fra meg:-)

  SvarSlett
 17. Du har selvfølgelig fått min stemme.

  SvarSlett
 18. Jeg har SELVFØLGELIG stemt på deg!! ingen over, ingen vedsiden av *go girl*

  SvarSlett
 19. Jeg har gjort min borgerplikt - stemme avgitt for mindre enn 1- ETT - minutt siden.

  Klarte det faktisk uten å måtte kontakte noen for å få hjelp.

  Klart du vinner!!!!

  SvarSlett
 20. Du kan jo gi bort en sånn krans i en giveaway, altså hvis du finner en av de fine som du hadde laget på 90 tallet ;)
  Du får min stemme ihvertfall!!

  SvarSlett
 21. Må bare føye meg inn i rekken her og fortelle at også jeg SELVFØLGELIG har stemt på deg! :)

  Synes for øvrig du hadde mange knallgode idéer til stemmesanking ;)

  SvarSlett
 22. Gratulerer, virkelig velfortjent:D og min stemme har du fått;)

  SvarSlett
 23. GRATULERER!!!!!!
  LYKKE TIL!!!

  Klem fra en i fan-klubben:)

  SvarSlett
 24. Da er min stemme avgitt, grattis supergøy!!!

  SvarSlett
 25. Alldeles morsom blogg! Du har fått stemme, jeg har fått ny blogg å følge.

  SvarSlett
 26. Jeg er litt kjent med valgkampanjer...din var absolutt kreativ!!! Go mummy! Men du bør liksom gi noen valgløfter da...ikke bare bestikkelser ;)

  Og om du lover å fortsette å sende smil og latter og hysterisk morsomme selvironiske innlegg ut over eteren så får du min stemme! ;)

  LYKKE TIL!

  SvarSlett
 27. Hehehe, synes godt du kunne ha satt noen av planene ut i verden :)
  Min stemme fikk du i allefall!!!
  Lykke til :)

  SvarSlett
 28. Har stemt på deg, du får meg til å le uansett hvor sliten jeg er:) <3 Takk:) Ellers er familien din kjempefin oxo:)

  SvarSlett
 29. ....sliten!!! Har løpt fra PC til PC både på skolen din og i heimen! Her skal stemmes! Tror du bankansatte tar anskrik og trykker på alarmen dersom jeg ber et par av våre elever fra skolen slenge overkroppen kraftig over skranken for å taste inn sin stemme på PCene der? Eller om vi benytter tiden aktivt inne på politistasjonen mens vi står i kø for å få nytt pass??? Vel, det gjenstår å prøve. HEIA PIA !!!!!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails