lørdag 16. januar 2010

Komplimenter. Og menn

Tenk om mannen i huset kunne vært like flink til å strø om seg med komplimenter som han er med å strø om seg med klær, for eksempel. Men, nei, da. Han sa vel en gang i bryllupstalen sin at jeg var topp og alt det der, og da tror han liksom at det holder. Og greit nok, han viser jo omtanke på sin måte, så jeg skal ikke klage.

Men en ting vil jeg gjerne ta opp med deg, min kjære rosenknopp. At du stadig nevner at jeg minner deg om Stephen Hawkins - DET er urettferdig, som våre sønner ville ha sagt. At jeg EN GANG, for sikkert 15 år siden, kom til å sikle litt da jeg var i en litt...skal vi si ANIMERT tilstand - ok, so what? Hvem har ikke det, liksom? Jeg sikler IKKE mye nå til dags! Hvis du tror at Pia-Stephen er et kjærlig kosenavn, så tar du feil.

Dessuten påsto du her forleden at jeg ligna på Nils Arne Eggen? HELLOOOO!  Skjerpings!

Forresten, jeg så Knutby-pastoren på TV her om dagen - gjett hvem han minna meg om....

19 kommentarer:

 1. Dette skriver jeg til Pias man, skärp deg! Pia er en rasene flott dame så nå får du begynne og gi henne litt fine komplimanger det er hun värt. Og du komplimanger til frugan bruker gi positive konsikvenser for mannen i huset ;-)

  Til Pia vill jeg si att mange men er desvärre dålige med komplimanger (jeg har hatt lykken og finni en av den andre sorten)men nå har jeg sakt i fra til han*ler* så nå blir det nok bedre vennen ;-) *hi hi* klem

  SvarSlett
 2. hæhæhæh....Gapskratter av din herlige måte å skrive på!!!!!
  Men våkne opp mann!!!!!!!
  Jeg skjønner meg IKKE på menn!
  Og HVOR er likheten mellom vakre deg og Hawkins????
  Da må det være ditt kloke hode da:)

  Klem fra Anett:)

  SvarSlett
 3. ALLE har vel siklet en og annen gang i - som du velger å kalle det - annimert tilstand!
  Nei, jeg er HELT enig med deg Pia - det er URETTFERDIG. Schikkli urettferdig. Dette fortjener du ikke. Jeg anser deg som en fargerik, sprudlende flott dame, og fortjener behandling deretter :)

  SvarSlett
 4. Utrolig bra :-) Og ikke så rent lite gjenkjennelig. Ha en god lørdag, Pia!

  SvarSlett
 5. hahahahaha - ler uhemmet høyt her nå! - men samtidig kjenner jeg litt på harmen og urettferdigheten! Eggen og Hawkins??! Det slår jaggu meg mannen her i huset... Etter et antagelig lignende uhell for noen år siden får jeg stadig høre at jeg har slapp underleppe, men har enda ikke blitt sammenlignet med hawkins - eller bjørndalen for den saks skyld...

  SvarSlett
 6. Hi, hi, må jo bare le:-) Litt av noen figurer han sammenligner deg med...Du kan bare hilse å si at han må bare skjerpe seg, ellers kommer bloggedamene og tar han - og vi, vi ere mange. Det er greit at den man elsker tukter man, men det får da være måte på...

  Ha en trivelig helg full av kosenavn!

  Klem

  SvarSlett
 7. Utrolig bra skrevet!! Du burde ha gitt ut en bok! Når jeg ser alle de fine kommentarene du får om måten du skriver på, så tror jeg nok at det er mange av oss som ville ha kjøpt den!

  Ha en fin dag!!!

  Klem

  SvarSlett
 8. Hohohohohohohohoho! Pia Hawkins! I LIKE! Hahahaha! Den som kunne ha vært en flue på veggen deres 1 dag! ;D

  SvarSlett
 9. Hehe, falt tilfeldigvis innom bloggen din og det gav meg jammen en god latter. Kjempeflott blogg, og gøy måte du skriver på:)

  SvarSlett
 10. Oppdaget bloggen din via søte Fru Fly sin blogg .:)

  Alltid gøy å oppdage nye blogger.
  Historier med glimt i øyet ,det liker vi.:)

  However ,- senk skuldrene og ta det som et kompliment at du blir sammenlignet med Stephen Hawkin av din mann ;)
  Han er muligens en av universets mest intelligente mennesker (om han sikler aldri så mye ;)), og har overlevd sykdommen ALS (muskelsvinn) lengre enn legene spådde og forstår at han skulle .En sykdom min egen bestemor døde av da hun var bare 50 år dessverre....
  Eggen må da også være et kompliment ,skarp så det holder,og lynrapp i kjeften ;)
  Men KNUTBYPASTOREN !.....ay,ay,ay,ay....tenker den satt på mannen din ;)

  Skal inn og kose meg med flere innlegg hos deg når jeg har litt bedre tid.:)

  Så den lille gutten din i supermann drakt .Han var helskjønn !:)*smelt*

  Fortsatt fin helg !:)

  Cyberklem fra Monja

  SvarSlett
 11. Oj,sorry.Gikk litt fort i svingene her.
  Så etterpå at det var en skjønn liten pike i den i den stilige drakten :)

  SvarSlett
 12. HAHAHAHAHA.SØT han da..;)hihi. Ja de tror de er ferdige med alt når bryllupstalen er i boks vettu..der satt DEN liksom*dåner* Knutbypastoren satt tenker jeg hahahaha

  SvarSlett
 13. KJÆRE PIA!!! Har igjen frydet meg over dine innlegg... kan jo ikke kommentere hver gang, i fare for å virke nesegrus beundrende på en måte (noe som ikke er så veldig langt fra sannheten da, men likevel liksom)
  Atte den mannen din kjente jeg litt igjen i den typer komplimenter jeg selv "pleier" å få... En gang da jeg var skikkelig "langt nede" og hele selvbildet mitt hang i en tynn tråd (hadde sikkert mensen akkurat da... vi sier det)... og den avsluttende kommentaren min til min bedre var noe slikt som: "Jeg duger ikke til noe som helst jeg..." Det var da komplimentet kom:
  "Ja men kjære Vibekke... du er jo veldig flink til å STRIKKE da..." Hva gir du meg??? Og dessuten hvis han gubben din greide å si at du var ok i bryllupstalen så var jo det utrolig bra da... Gubben min takket sin mor og sin far, og min mor og far og så ramlet han ned på stolen igjen... en smule nervøs og beveget... Tolket det som et sterkt tegn på kjærlighet jeg da.
  Gubber altså!!!
  Og atte du, sikker på at han sammenlignet deg med Stephen Hawkins på grunn av din inteligens... Slike innlegg du skriver tømmes ikke ut fra et tomt hode altså ;o)
  Ha en strålende helg videre... FLOTTE DU!

  SvarSlett
 14. Be strong sister! Forgive and forget, live and let die, Forlåt dom, dom vet inte hva dom gör etc

  Det er absolutt noe i det der kvinner er fra Venus og menn (er små og grønne med teflon-hukommelse og peanøtthjerne og) kommer fra Mars :)

  Men så har de jo absolutt sine gode sider også da som veier opp for alt dette......

  SvarSlett
 15. Ha,ha nå lo jeg godt! Jeg ble kalt Pål Bang Hansen en gang av en gamle kjæreste pga at jeg hadde brillene så langt nede, vi er ikke sammen lengere men det var jo ikke pga det da

  SvarSlett
 16. Pia, dette er muligens en situasjon du må leve med. La det gå inn gjennom det ene øret og ut gjennom det andre.

  Når du føler deg rammet, så kast deg over tastaturet og se alle komplimentene du får på bloggen din.

  Akkurat sammenligningen med Nils Arne Eggen hadde jeg tatt som et kjempestort kompliment. Han er utrolig intelligent, og munnrapp til tusen.

  At alderen har begynt å vise seg (på Nils Arne Eggen, altså) får så være, men han var en smukkas i yngre dager.

  Husk at du har mange bloggedamer på din side.

  Klem

  SvarSlett
 17. Hei du
  Du har fått en ny fan!! Fant deg via Fru Fly og hit kommer jeg definitivt igjen - fantastisk bra du skriver *Me like*

  Godt avbrekk mellom alle interiørbloggene:-)

  Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 18. Haha! Ærlig talt, mannfolk! Kjempemorsomt innlegg! Jeg pleier å gi meg selv høylydte komplimenter foran speilet når gubben er i nærheten "Hva er det du sier, ser jeg slank og vakker ut i denne?" "Ja, det har du rett i", svarer jeg meg selv. Da er han fårete "enig". Mulig jeg er litt sulteforet på komplimenter selv... Husker godt at han sammenlignet meg med en nise en gang (en type delfinaktig hval, kremt). Da jeg ble fornærmet skønte han ingenting. Hallo i luken! Jeg er da ikke formet som en nise heller.. litt liv har jeg da.

  Ellers så glimter han til en gang i blandt.. "Skal si du kan rape", er vel en av de jeg husker best.

  Ellers vil jeg bare si at det er lov til å gi både komplimenter og blomster helt uten grunn, noe som ikke er allmennkunnskap her i huset. (Fått blomster 5 ganger på 16 år, men hvem teller.. hmf!).

  Skulle egentlig bare si at det var morsomt at du ble med på give-away på bloggen min, men ble litt avsporet..

  SvarSlett
 19. Fantastiske innlegg Pia! Jeg ler som jeg griner her jeg sitter.
  Ha en deilig søndag!
  Har ikke glemt deg. Sender kjolen i morgen.
  Klem Hege

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails