lørdag 30. januar 2010

Hvor tar jeg det fra?

"Hvor tar du det fra?", spør folk meg.

Vel, bortsett fra at jeg rått og brutalt kopierer fra ei bok jeg kom over på Mammutsalget for et par år siden, "Pias verden - en brukermaual. Tips og ideer til blogging", så har jeg også fått god hjelp fra denne siden, photofunia. Der fant jeg masse som jeg har brukt i valgkampanjen min.


Denne boka kom i kun et eksemplar og er nok dessverre utsolgt fra forlaget.

denne siden har jeg funnet de herligste filmsnutter. Og da er det bare å legge til passende tekst, og VOILA, le deg ihjel. Bare prøv - jeg er langt fra noe teknisk vidunder, så disse sidene er ypperlige for meg.
<a href="http://www.grapheine.com" title=agence communication developpement durable>creation e commerce</a>

Så får jeg jo god hjelp av en livlig hverdag, kreative unger, latterlig mann, ammeørske og søvnløshet. Og en spesiell og grenseløs fantasi.

Dessuten, når man har permisjon fra jobb, må man ha et annet sted å få rast fra seg litt.

Jeg må jo si at det å bli nominert til årets morsomste mammablogg har gitt meg masse inspirasjon, men det er nok godt for alle parter at valget snart er avgjort, og jeg kan få gå tilbake til min gode, gamle blogging, blottet for tull, sludder og kynisme, og spekket med visdom, integritet og sjarm.

Men slaget er ennå ikke over - kjør på og stem! Fristen går ut ved midnatt!
Rapport fra valgvaken kommer i morra.

Husk også på at dere må stikke innom Ellens blogg og legge igjen en kommentar under dette innlegget - sjekk hva dere kan vinne! (Ypperlig for alle dere som elsker tovet ull!)

Ha en spennende dag, med eller uten seier!

11 kommentarer:

 1. Her i provinsen har vi "VALGVAKE" i kveld med påsmurte rundstykker og te.Et ukjent antall kommer så det har vært vanskelig å finne ut hvor mye vi skulle lage til, men nå er vi heldig som har rikelig med godsaker i frysen.........
  All lykke.
  PS. vi har heist flagget.

  SvarSlett
 2. heheheheh.....du passer til og med som filmskaper:)
  Du er bare RÅ og Herlig!!!!

  Følger spent med !!!
  Lykke til!!!

  Klem fra Anett:)

  SvarSlett
 3. Hei hei,

  Dette er en kommentar fra din viktigste valgmedarbeider. Her står jeg på, natt og dag, morgen og kveld, jeg kjører unger, jeg skifter bleier..... alt for at du skal få tid til å skrive blog... Og hva er takken? Å bli omtalt som "latterlig"!
  Og når jeg bemerker det så er svaret "jeg mener liksom lattermild da.." Dette bør endres, jeg krever oppreising. Skulle gjerne skrevet mere her, men har ikke tid, jeg må passe vesla, du har jo ikke tid, du sitter jo og blogger.'

  Hilsen en "latterlig????" mann

  SvarSlett
 4. Hei, du kjære latterlige mann. Takk for at jeg får sitte her og blogge. Du skal få oppreising så det holder. Gå nå tilbake til bleieskiftinga, der du hører hjemme. Klemz

  SvarSlett
 5. Hihi...tror nok helst det er den grenseløse, utømmelige fantasien du henter det fra, og så er jeg ganske sikker på at du får god hjelp fra dem rundt deg ja - med fire unger og en "lattermild" mann, så har du nok sikker nok å ta av - til glede for alle oss som koser oss med bloggen din!!

  Ha en fin dag - og hils han som skifter bleier da!! : )

  SvarSlett
 6. Haha..for en morsom blogg du har! Skikkelig herlig.. Jeg legger deg til bloggrullen min sånn at jeg får meg en god latter innimellom.. Lykke til med nominasjonen! :)

  SvarSlett
 7. Piiiiiiiiia, ILU! Hehe :-)

  SvarSlett
 8. Herlig - ikke minst kommentaren fra valgkampmedarbeideren - heldig er du som har en så herlig fyr i bakhånd :) Masse lykke til i innspurten - du har fått min stemme i alle fall :)

  SvarSlett
 9. Lykke til med innspurten i valgkampen og oppreisingen ☺ Utrolig morsomt at den ihuga valgkampsliteren skyter inn et innlegg her....
  Trenger du musikk til godgjøringen, kan jeg anbefale "you raise me up"!!, slår aldri feil!

  SvarSlett
 10. Blir litt scrapping igjen da?

  SvarSlett
 11. DU VANT!
  Du vant, du vant, du vant...
  GRATULERER! Vel fortjent :D
  Husk å takke dem som NOMINERTE deg! Regner med du vet HVEM det var??
  Seiersdansen neste?!
  Gratulerer nok en gang! :D

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails