tirsdag 19. januar 2010

Kurt. Og video fra valgkampanjen


Etter gårsdagens iherdige valgkampanje, satt jeg igjen med en krypende følelse av at jeg var iferd med å bli som Kurt. Og vesla var blitt min vesle Bud. Og aner dere ikke hvem Kurt og Bud er, bør du snarest lese bøkene av Erlend Loe for deg sjøl eller for ungene. Eller i det minste se filmen "Kurt blir grusom" (og humre litt ekstra når en av de joviale truck-førerene hilser med et kjapt og blidt "motherfucker" nede på kaia. Slapp av - ungene får ikke med seg akkurat det)Jeg hadde vel kun tenkt til å drive valgkampanjen innenfor husets fire vegger. Men i går slo mannen til. Nede i idrettshallen, mens gutta var på håndballtrening, sto han for et lite underholdningsbidrag. Sånn som han ofte gjør. Og han kunne ikke dy seg for å drive litt PR.  Selv jeg slang meg med på et par dansesteg.

Enjoy!


<a href="http://www.grapheine.com">Agence web Graphéine</a>


Ha en flotters dag, med eller uten dans!

26 kommentarer:

 1. Ha ha ha ! Jeg vet ikke om jeg klarer og skrive for tårene ränner og jeg jag fått latter krampe. Pia du er best! Jeg har stemt på deg 2 ganger for sikerhets skyld ;-) Har värt inne på bloggene til de andre og du er utstanding best.
  Ha en fin dag vennen og lykke till! Klem
  Og du det er klart det blir Ellen kole på meg også, skal bare gå ned litt til först ;-9

  SvarSlett
 2. Ler så tårene triller jeg og!! Du er bare fantastisk! Du er best og desidert morsomst! Den tovede boksen blir nok din skal du se:-) Skal inn og stemme mer.

  Ha en flott dag, din morodame!

  Klem

  SvarSlett
 3. Hei Pia.
  Den var fiiin:)
  Klart jeg stemmer på deg!

  Ha en fin fin dag videre

  SvarSlett
 4. Haha det var jo herlig! Kurt er favoritt hjemme hos oss også. Har lagt deg til som lenke på min blogg.

  SvarSlett
 5. Hahaha.. jeg døøøøøøøør

  SvarSlett
 6. Utrolige artige og koselige innlegg du har her:D
  Skal si dere slo dere løs i idrettshallen;)
  Dans deg videre hjennom uka og klem fra meg;)

  SvarSlett
 7. Hohoiii for et leven dere laget på trening i går da... flinke til å danse er dere også! For ikke å snakke om lyrikken, den var STOR!
  Den tovede boksen er så godt som på plass i hylla di. Stemmen min har du iallefall sikret ;)

  SvarSlett
 8. Tenk om det kunne vere så artig og besøke treningshallen her... :-)

  SvarSlett
 9. Hahahahaha...fantastisk morsomt...igjen ;-)

  SvarSlett
 10. Ho ho ho, det er utrolig hva du og mannen din får til, hohohohehehe...:)

  SvarSlett
 11. Gøøøøy!!!
  Skal inn å legga stemmeseddelen i urna om litt..;)
  Og vonar Sophie la girafe fall i smak:) Her i heimen er ho no vorte heilt uunnværleg...hehe!
  Og Kurten é jo berre heilt løyen!

  SvarSlett
 12. Det er bare så FANTASTISK OG LATTERGIVENDE å lese dine innlegg.

  Men Pia - du kan ikke vinne bare ved å drive valgkamp innenfor husets fire vegger.

  Flott gjort av mannen din - som er dårlig med komplimenter (???).

  Takk for koselig hilsen i går.

  Tror jeg tar et par dansetrinn for deg.

  Klem

  SvarSlett
 13. Ante ikke at du lever et sååååå glamorøst liv altså! Vi har hatt mye moro med Kurt og Bud her i huset. Har lest dem for skolebarna også. En mamma holdt på å bli helt gal av Kurt. Hun sa; uansett hva jeg leser for ungen min så begynner hun å fortelle om Kurt; Ja vet du hva Kurt gjorde da mamma, da de var ute med den fisken vettu....
  Og til jul fikk vi Erlend Loes siste; Mixing Part. Liker dere Erlend Loe så er det bare les og le og føl deg skikkelig NORMAL. Det hemmelige mantraet etter denne er: "Tenker du på teater nå eller, skriver du om teater nå eller?" Har jo ingen mening når man ikke har lest den, men ment som en fristelse, finn ut hvorfor!!!!

  SvarSlett
 14. Hei hei,

  Registrerer at mine evner (eller snarere mangel på slike) til å gi komplimenter er blitt et tema på denne blogsiden. Det er jo vanskelig for en stakkars mann med sterkt reduserte talegaver å prøve seg på noe verbalt forsvar her. Men som dere ser av de filmsnuttene Pia har lagt ut at jeg uttrykker meg best gjennom dans. Ber dere derfor sjekke filmen en gang til og legge merke til kroppspråk og innlevelse her, alle som har sett "so you think you can dance" vil se at jeg forguder min kone, om enn ikke verbalt og i gaveform.
  Mannen

  SvarSlett
 15. Har du vært på shoppern på Epla ;). Allerede pakket og klart - med en liten xtra overraskelse inni til den lille prinsessa.

  Har som mål å stemme på deg via alle pc/macer i huset - og det er vel 6 stykker til sammen som vi kan koble oss opp på nett mot. HEIA PIA!!!!

  Tobias henger ved siden av meg nå - så jeg skal vise han den langhårete bass- og håndballspillende sønnen din.
  Poster i morgen - og håper du blir grisefornøyd! Hilsen budeia

  SvarSlett
 16. hæhæhæhæhæhæhæhæhæhæhæhæhæ!!!!!!!!!

  Hadde du hørt latteren min........
  Ungene lurer på hva jeg driver med!!!
  Og jeg gjentar....leser Pias blogg, eller leser Pias kommentar:):):)

  Lo av den rødspriten:)

  Anett:)

  SvarSlett
 17. Som konkurrenten din ble jeg nå veldig misundelig og ganske så sur pga av den fantastiske dansen til deg og mannen din. Min mannen er nå ute og lærer seg å steppe slik at også vi kan ha et slikt dansenummer.
  Har også tenkt på en annen ting; vi er faktisk naboer til forsamlingshuset til Smiths venner og skal nå melde oss inn der. Tenk så mange som har PC der og tenk på alle barna som må kjenne flere 1000 barn som kan stemme på meg. Får jeg til dette kan dere bare ha den dumme dansen dere for da vinner jeg :-)
  God kveld og nå stikker jeg ned i veien i ført skjørt og fletter.

  SvarSlett
 18. Å, jeg gleder meg til å se denne tovede boksen - veldig spent på hva det er for noe... :-)

  SvarSlett
 19. Her er har du enda en knallfin en:

  http://brekkevold.no/blog/2009/05/07/baldy-baldy/

  SvarSlett
 20. Hi hi hi hi hi hi hi hvor tar du det fra??????

  SvarSlett
 21. Du er bare helt rå! Hvor tar du det fra, sier jeg også!!
  Fikk meg en god latter - og ja skal inn og stemme på deg. Jeg ser for meg deg som leverer rundt broderte (hvordan i huleste kom du på det?) brosjyrer i nabolaget, og kjenner at det rykker i lattermusklene!

  Og du - tusen takk for flott kommentar inne hos meg. Kult at du trodde jeg hadde funnet bilde en annen plass, men nei - hos meg er det bare mine egne bilder!! Klem!

  SvarSlett
 22. Du er ikke riktig på en flekk,du MÅ komme på neste bloggtreff i Osloområdet...!!
  Ler meg fillete..

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails