onsdag 6. januar 2010

Bursdag. Igjen!

I dag fyller min kjære førtito år. Eller toogførr, som de på hans alder sier. Jeg går hjemme i en lekker liten neglisje, som jeg jo alltid gjør, og bare venter på at han skal komme hjem fra jobb.

Jeg skal i hvertfall skifte til noe annet enn joggebukser. På programmet i kveld står kjøring til og fra korps og til og fra kulturskolen. Pluss et par turer opp i gymsalen. Så egentlig burde jeg bare beholde joggebuksene på.

Jeg har ikke leid inn en dverg kortvokst for å underholde, som din (tidligere?) heltinne Anna Anka ville gjort. Men vi skal nok more oss etter at gutta har lagt seg. Bare at da legger jo jeg meg...Ok, du kan få more deg med gele og Discovery Channel i kveld fra kl 21.30- 22.30. Eller du kan få bruke fritimen til å pusse litt på en kniv.Til slutt får jeg legge ut kunstverket du fikk fra dine barn. Bildet er bestilt her (ja, mamma, da klikker du på ordet "her"). Bestilt av meg, og kjapt og skeivt montert av meg. Du retter det nok opp.

Jeg vet du er blitt en ivrig leser av bloggen min, og siden vi neppe rekker å snakke noe sammen i dag, ønsker jeg deg en herlig bursdag! Det blir gele til kveldsmat, har Brage bestemt.
Ha en fin dag dere andre, med eller uten bursdag!

17 kommentarer:

 1. Må få gratulere gamlingen jeg også da! Du holder ham vel sprek, tenker jeg, hohooo :-))

  SvarSlett
 2. Gratulerer til mannen i huset!:o) Kos dere med kjøring og gelé! *fnis*

  SvarSlett
 3. Måtte le når jeg leste innlegget ditt (som vanlig..) Håper at du har det varmt og godt i stuen, ellers kan det bli kaldt med neglisjen..

  Håper at du og dine får en fin kveld og at han setter pris på all oppmerksomheten.

  Kjempefint kort/bilde!! Helt herlig!

  SvarSlett
 4. Gratulerer til Hans Ivar fra alle oss her på Nøtterøy. Håper dere får tid til litt kos innimellom slagene - men slik er det jo når man er småbarnsforeldre...

  Og klart det er gele til kvelds på en bursdag - slik skal det jo være i følge våre håpefulle.

  Kos deg i kulda, fyr godt (det gjør jeg) og ta godt vare på bursdagsbarnet :-)

  SvarSlett
 5. Gratulerer med dagen i huset!
  Håper du har fyrt godt ja, så du kan beholde neglisjeen på ;-)Bursdagsgave i seg selv det..hihi

  Klem :-)

  SvarSlett
 6. Gratulerer så mye med dagen til Hans Ivar -( det heter faktisk storebroren til min mann og:-) ) Kos dere masse med gele, neglisje og bilkjøring. Høres ut som en strålende bursdag!

  Nydelig kunstverk han har fått fra sine barn!

  Klem

  SvarSlett
 7. Grattis med mannen på toogførr!! Gratulerer også som scrappelys inne på Scrappehuset! Så velfortjent!!!

  SvarSlett
 8. Gratulerer så masse til mannen din ☺ Og for en kul presang - rett og slett digga det designet ☺

  SvarSlett
 9. Hei hei. Gratulerer med "gammel" mann i huset ;D
  Kos dåkker!
  KLæm Susanne

  SvarSlett
 10. Nå har scraphaugen sendt meg videre til bloggen din. Og det er jeg jammen glad for. Etter bare ett innlegg og jeg er hekta. Jeg ler så tårene spruter og tannkjøttet tørker her.
  Må også bare si at jeg ble så frelst av dine herlige LOer. For en leken og fargerik stil du har. Gleder meh virkelig til å følge deg. Kanskje jeg kan lifte og låne litt ideer også.

  SvarSlett
 11. Gratulerer så mye med dagen til mannen. Må fortelle deg at du er jammen flink til å skrive og veldig morsom! Stå på

  SvarSlett
 12. Gratulerer så mye til knivmakeren! Jeg regner med at den beste gaven mannen din kan få er deg i neglisje. I alle fall hvis han er litt lik på mannen min:)

  SvarSlett
 13. Gratulerer med mannen ;). To-og-førr. Det tror jeg min er også. 67-mod.

  Åh - så morsomt å se at du har funnet Isa. Jeg elsker Isa sine bilder og like de for mye til at jeg har klart å besemme hvilket jeg skal kjøpe - og så gå de litt i glemmeboka - og så titter jeg - og så klarer jeg ikke å bestemme meg etc. Jeg liker veldig det med klessnora - så langt har jeg kommet.

  Isa var faktisk en av de første bloggerne og grafikerne jeg begynte å lese blogger og slikt. Det var etter det så mye omtalte planetkrasjet mitt og 4 - 5 måneder på sofaen med Oprah, som var bestevenninna mi da. Har en venninne som blir 40 år, kanskje rett og slett skal se om jeg finner noe hos Isa. Takk for at du oppfrisket minnet mitt.

  Og gaven - veldig fint. Jeg vil si at det er en inntier. Mor har organisert og barna er delatige i selve kunsten ;).

  Kramkram som jeg sier her i grenseland. Når kommer du på besøk forresten? Eller når møtes vi - for å må vi jo ha bloggtreff skjønner du ;).

  SvarSlett
 14. Malin ville nok gjerne ete kvelds hjå dokke idag. Géle er favoritten :-) Eg går i joggebukser sjølv heile tida. Trur ikkje eg har ein neglisjé ein gong...

  SvarSlett
 15. Jeg får kaste meg på gratulasjonsbølgen jeg også. Skal du ha neglisjeen på når du skal ut å kjøre også - det kan bli i kaldeste laget.

  Kanskje bursdagsbarnet kan ordne med varmen senere på kvelden?

  Akkurat i dag tråkker jeg rundt i joggebukse selv også, men jeg kaller det kosedressen. Det er så utrolig deilig og komfortabelt.

  Spis litt gele for meg også. Ha en kjempefin feiring.

  Klem fra det frosne vestland

  SvarSlett
 16. Psst...jeg har noe til deg på bloggen min.

  SvarSlett
 17. Hm... jeg noterer meg at du har strøket ut det om å legge seg - tror nok det er noe du har glemt over oversikten over hva han skal få til bursdagen ;)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails