søndag 24. januar 2010

Bilder. Bare bilder

En Stephen Hawkins og en Knutbypastor kan være en god match. Vi har fått usedvanlig vakre barn, om jeg selv får si det, helt sånn ubeskjedent. Jeg har tidligere vist dere dette.

Og i mangel av tid, har jeg dessverre ikke tid til å skrive noe hysterisk, og legger heller ut disse bildene av ei skjønn lita jente. Og kommer dere nå med kommentarer som "Jeg dauer av latter!" eller "Nå overgår du deg sjøl -FOR noen artige bilder!!!" så har dere bomma litt. Men det kan jo skje.
Min litt dårlige samvittighet her, er at jeg ikke klarer å lage et sånt vannmerke på bildene mine. Et sånt som er gjennomsiktig, om dere skjønner? Jeg får bare til tekst som på valgkampanjeplakatene. Noen tips?
Hvordan ta så skjønne bilder, lurer du nok på? Vel, ta en stk velfødd baby, sleng på et hodeplagg og knips i vei.

Ha en herlig dag, med eller uten latter!

21 kommentarer:

 1. Hei. Nydelige bilder av ei lita frøken.
  Ang sånn gjennomsiktig skrift på bildet. Hvis du bruker Photoshop, kan du etter du har skrevet navnet ditt gå å dobbelklikke på laget du har skrevet det på, og velge f.eks 40% tetthet. Da får du skriften gjennomsiktig. Lykke til.
  Klæm Susanne

  SvarSlett
 2. Flotte bilder av ei delig liten jente, fikk lyst å komme å hente henne og knuge(koze) henne "i hjel" :)og takk for oppskriften på å ta skjønne bilder hi hi men her er nok produksjonen på slike nurk slutt;)og med to gutter i tenårene må man være enda mere kretiv for å få bra bilder he he;)

  SvarSlett
 3. :) så sjønn!
  Takk for kommentar og gode tips og råd! :)
  Veldig fint å høre andres synspunketr og erfaringer!
  Hatt en lang kveld med masse skriking og uro, men en fin natt med flere timers sammenhengende søvn!:)

  Ha en fin dag

  SvarSlett
 4. Nydelige bilder av veslefrøkna! Herlig smil:-) Gi lille søte Henny en god klem.

  Ha en fin dag!

  Klem

  SvarSlett
 5. Nydelig bilder av tulla!!

  Hilsen en annen Myrsnipe-mamma :)

  SvarSlett
 6. Nyydelig!! :)
  Angående å legge vannmerke til bildet, så kan du gjøre det med flere bildeprogrammer. Hvilket program bruker du?
  Jeg bruker picasa. Der kan du enten eksportere bildet og legge til et vannmerke nederst i hjørnet. Eller du kan legge til tekst, som du kan gjøre gjennomsiktig og legge rett oppå bildet.

  SvarSlett
 7. Nydelige, lille Henny! Jeg også mener man kan gjøre det i Picasa. Har ikke prøvd selv. Photoshop er jo veldig dyrt, troro jeg. Picasa er gratis :)

  SvarSlett
 8. Haha...jeg ler meg i hjel... NEIDA, det gjør jeg ikke. Men smiler godt, det gjør jeg, for hun er så god og skjønn lille gulljenten din!♥ Ser du har fått flere gode innspill ang. vannmerke, det er lett som en plett i både Picasa, Photoscape eller Photoshop:)

  SvarSlett
 9. Nydelige bilder, Pia.

  Om du ikke henger helt med i f.eks. Ellens sytråder og slike ting, så behersker du foto- og skrivekunsten i bøtter og spann.

  Ha en fortsatt fin søndag.

  SvarSlett
 10. Veldig skjönn liten jente du har! Og herlig heklelue! Har du heklet den selv?
  Jeg burde vel ogsaa vannmerke bildene mine etterhvert...
  Ha en herlig söndagskveld og lykke til i innspurten av avstemningen.
  Jeg vinner IKKE i min kategori; det er naa sikkert og visst:)
  Heidi.

  SvarSlett
 11. Nydelig som vanlig lille tulla!
  http://www.joridkvam.com/
  På denna bloggen finns det tips på hvordan du kan göre med bildene (hon hade det noen gang i april, du finner det sikkert)
  Klem til deg og super goe Henny!

  SvarSlett
 12. Flott tulle og fine bilder!!

  HA en fin kveld! Klem!

  SvarSlett
 13. Takk for kommentar inne hos meg;) Kan nok desverre ikek hjlpe deg med signatur på bildene, sku ha lært det selv og...

  Så energisk du skriver og herlige bilder her inne;)

  Kos deg videre!

  SvarSlett
 14. Heidi: Jeg kan love deg at jeg IKKE har hekla den lua sjøl...Jeg har linka til Etsy-butikken der lua er kjøpt - bare klikk på "et hodeplagg" i innlegget mitt.

  SvarSlett
 15. Herlig tulle, og så fiiin lue!
  *iler inn til de esty-linken*...

  SvarSlett
 16. hei !flott blogg du har og takk for kommentaren på min ;)
  er du også kongsbergjente??

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails