mandag 28. desember 2009

Tegning. Og sikkerhet.

Det har faktisk vært noe som har fenga hele familien nå i desember. På TV, altså. Og det har vært Øisteins juleblyant. Det har vært befriende å se gutta like noe annet enn all skit mye av det som sendes på Cartoon, Nickelodeon, Jetix og hva det nå heter.

Jeg har dessverre ingen bilder av barna der de smilende, hånd i hånd, støvsuger rommene sine mens de snakker om hvor fornøyde de er med alt foreldrene gjør for dem. Men jeg har klart å fange opp at vi også har noen seriøse stunder hjemme hos oss. Her er hele familien i tegnemodus. (Bortsett fra meg. Jeg har aldri vært i tegnemodus i hele mitt liv, ifølge min mor.)
Vær så snill å overse at vesla sitter i en sånn stol OPPÅ et bord. Vi VET at det er livsfarlig. Minst. Men vi har henne under oppsikt.

Ha ei fortsatt flott romjul, med eller (helst) uten brudd på sikkerhetsadvarsler!

6 kommentarer:

 1. hehehehehe.....full tillit til deg....at Snuppa blir paset på, med Så mange kunstnere rundt er det trygt!!!!!
  Ho blir jo inspirert!!!!

  Kos dere videre, og takk for hyggelige kommentarer:)

  Klem fra Anett:)

  SvarSlett
 2. Det der så jo riktig trivelig ut! For en kjernefamilie. Øisteins juleblyant er kjempekjekt - og inspirerende.

  Og klart vesla må få være med der det skjer! Helsesøsteren vår oppfordret oss til å ha småen på bordet til og med når vi spiste middag (blant varme gryter og kjeler...), for å få være en del av det sosiale fellesskapet. Så dette er en VELDIG viktig del av sosialiseringsprosessen. Å ha vesla på bordet er med andre ord pedagogisk HELT korrekt! Så det så!

  Klem

  SvarSlett
 3. Vi hadde våre små som bordpynt gjennom hele vippestol-tiden så jeg reagerte ikke :) Så kreativ familie du har, og så koselig det ser ut :) Fortsatt fin romjul. *klem*

  SvarSlett
 4. Øisteins tegning vært populært her hos oss også i hele høst, såpass at dvd-ene hans lå under juletreet *S*. Kos dere meg tegning og ha en fin romjul Pia.

  SvarSlett
 5. Hei Pia. Har hatt en trivelig stund med lesing av bloggen din- her var det mange gode hverdagshistorier:) Kommer helt sikkert til bake! Og det er klart husets lille prinsesse må sitte på bordet - der er vel hun som er det store midtpunktet i familien og derfor må tildeles hedersplassen!( Det skulle da bare mangle )

  SvarSlett
 6. Vi hadde også ungene på bordet i den perioden. Veldig praktisk og koselig. :)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails