mandag 21. desember 2009

Julepynt. Og bilde

Nå er de herligste Sarah Bernard-kaker i hus! Både bestilt og hentet av meg!

Ellers har det blitt julepynting i helga - gutta ser sitt snitt når jeg sitter og ammer, da vet de at de har helt frie tøyler. Det blir liksom ikke noe tema-pynting hos oss, sånn a la "Svart og sølv" eller "Hvit nostalgi". Nei, her er det alle former og farger som gjelder. Og alle slags materialer er blitt brukt i julepynten - selv om dorullkjerner nok utgjør størsteparten av julepynten, så har vi også pynt laget av kongler, gips, perler, bomull, glass, ispinner, trekuler, keramikk og papir. Bare for å ikke gi dere et helt feil bilde - det er dorullkjerner MED litt pynt som settes fram, altså. En liten rød filthatt eller litt bomullsskjegg. På noen dorullkjerner er det tegna et par øyne eller tre. Og kanskje en munn. Eller vampyrtenner. Jeg ser at gutta har satt fram litt mer alternativ pynt også, som en liten oransje kikkert og en liten bordvifte.

Tiåringen så også sitt snitt til å pynte ute - helt alene klarte han å dandere ei lang remse med utendørsbelysning rundt inngangspartiet vårt. Jeg så han vakla på en gardintrapp ute mens han hang opp lysene på en...vel, la oss si KREATIV måte.  Jeg tenker litt på det faktum at en del naboer vet at det med dekorering ikke akkurat er min sterke side, så de fleste vil dessverre tenke at "Jøss, der har Pia fått hengt opp julelysa, ja. Ja, ja...Ho gjør vel sitt beste..."

Nå tenker dere vel at årets julekortbilde fra oss er fyllt av farger og ablegøyer og kaos. Neisan meisan! Her er vårt julekortbilde - alle fire ligger så pent og pyntelig inne på stueteppet (Nei, de er verken neddopa eller fastbundet). Men så hjalp det vel at ho mor ikke styrte showet, bildet er tatt av Tanja. Med god hjelp fra Charlotte.


Ha en flott dag! Men morgendagen blir enda bedre...!!

14 kommentarer:

 1. hihi, du beskriver alt så bra :) er kjempe moro å lese postene dine. Har sagt det før, og må si det igjen.

  Kjempe flott bilde du har valgt til julekort :)

  Ha en riktig god jul

  &

  Godt nytt år!

  Klem

  SvarSlett
 2. Jeg koser meg hver gang jeg leser innleggene dine:)

  Julekortbildet ditt......HERLIG!!!

  Jeg ønsker deg en koselig julefeiring og et godt nyttår.

  Klem

  SvarSlett
 3. Jeg storkoser meg når jeg leser innleggene dine. Ikke minst fordi jeg kjenner meg igjen. Barn bør og skal sette sitt preg på jula.:)

  SvarSlett
 4. Det er en fryd å lese det du skriver:D og for et kjempeflott julekort bilde;)
  Rikrig god jul og godt nytt år:D

  SvarSlett
 5. Synes det høres helt herlig ut jeg,klart barnas pynt skal opp!! Så gøy å høre at vimpelen er tatt i bruk:)
  Ha en herlig julefeiring med gjengen din!!
  klem fra Anette

  SvarSlett
 6. Tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min..

  Skal si at du er flink til å ta bilder...

  Julekortet ditt er kjempefint, imponert over at du får alle til å være fin på bildet samtidig.

  Ha en fin førjulstid!

  SvarSlett
 7. Aldeles nyydelig bilde av fire vakre barn. Ha en riktig god jul, gleder meg til å lese og se mer av deg og dine.

  SvarSlett
 8. ÅÅÅÅÅÅ, jeg får lyst til å ha fire barn jeg også!!!! Har lenge tenkt at tre er bra....Så bra at du fikk tatt de bildene. Det er noe med det at alle er med. Vi tok jo et sånnt familiebilde for ca 2 år siden. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle gjøre det og det kosta skjorta, men det er veldig moro å ha, og jeg fikk alle 75 på en CD for evig og alltid.

  SvarSlett
 9. Så herlig det ble da, en frodig, fargerik bukett;)

  På bloggen min kan du se min "turbosøster" i aksjon:) Jeg spurte om ho var til låns, men ho holder seg trofast til sin søster:) (kanskje ho synes det er nok å gjøre her........)

  Og julepyntinga høres levende ut!!

  Anett:)

  SvarSlett
 10. (sorry hvis denne kommer to ganger, det skjedde noe rart her i stad ;) Lekkert julekortbilde - og som alltid like herlig med dine skrå sideblikk på hverdagen :) Her er det minstemann som pynter, han har skjønt at det blir for lenge å vente skal han vente til mor får fingen ut ;)

  SvarSlett
 11. Hi, hi, så herlig da! Ser for meg at kreativiteten blomstrer hjemme hos dere:-)

  Julekortbildet var helt fantastisk!!! Utrolig skjønne barn!

  Klem

  SvarSlett
 12. Den var fra meg - ikke min mann.....Utrolig irriterende at han driver og logger meg av...

  SvarSlett
 13. Fantastisk!!! Tenk å ha fire så velskapte og pene barn. Kan tenke meg du er stolt av de.
  Takk for oppmuntrende ord om blogging. Det gir en ekstra piff for å fortsette.
  På et eller annet mystisk vis er noe av det jeg hadde gjort klart for publisering forsvunnet.
  Den Gimpen, den gimpen..... Forsøker på nytt imorgen.

  Klem

  SvarSlett
 14. Så flott julekort bilde ☺ Jeg danderte faktisk mine 3 på samme måte fjor og det er vel et av de mest vellykka julekort bildene vi har tatt mens de har vært 3 stykker, tror de syns det var litt kult å ligge på gulvet og se opp i kamera, ble litt mer avslappa stemning ☺ Ønsker deg og dine en flott jul ☺

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails