fredag 4. desember 2009

Interiør - velkommen hjem til oss!

Som sagt før, er det en grunn til at jeg ikke skriver noe om interiør i denne bloggen. Fordi jeg simpelthen ikke har peiling. Jeg eier ikke estetisk sans, og jeg er klønete og rotete. Altså, vi har etterhvert malt våre mørke panelvegger hvite, men vi har en LAAANG vei å gå før hjemmet vårt vil ta seg ut for særlig andre enn oss sjøl.

Her er noen tilfeldige eksempler. Lesere bør merke seg at dette ikke er manipulerte bilder - this is reality!


Vinduskarm i stue med to lekre premier fra fotballcup. (Hvorfor lages det kun sånne premier? Skjønner de ikke at en familie med flere aktive barn etterhvert vil få veldig mye av sånt? Hva med en premie som kan spises? Eller noe som inneholder helium så vi får hatt litt gøy med premiene før vi kunne kaste dem? Hva med en premie som absorberer seg selv etter ei uke eller to?)

Bokhylle med plasthodeskaller, kortstokk og klesklype. Og der var visst Swiss Army Knifen til han far - spidda gjennom den ene hodeskallen. Enten er det mannen i huset som driver med vodoo etter jeg har lagt meg om kveldene, eller så er det en av gutta som har fått utløp for sin kreativitet. Håper og tror på det siste.
Akkurat her må jeg gripe inn sjøl med en kommentar - det er IKKE vi voksne som synes det er trivelig å pynte med hodeskaller, altså. De småfrekke skallene var det gutta som valgte seg ut før Halloween. Hodeskaller og gresskarbriller. Merkelige barn. Skjønner ikke hvor de har det fra.To unike matchende barnestoler med blå fleecejakke og Remapose med korpsuniform. Sunn plante, mobilladere og dvd-er i bakgrunnen. Legger merke til at vi har kvalitetsfilmene Bakugan 1 og 2. De må jeg sannelig få satt meg ned og sett på en dag.
Du spør deg sikkert "Hvorfor rydder du ikke?" Jo, jeg gjør det. Så i morra er det kanskje en rød fleecegenser og en Kiwipose der istedet. Eller en fotball. Eller en skistav.
Beveger oss videre til toalettet: Servant i lys pastell fra åttitallet, med matchende armatur. Såpe fra First Price. Og en litt mer artig barnesåpe. Men den var visst tom, oppdaga jeg nå. Og så står det en nydelig rosa flaske der med tittelen Rosewater og cinnamon. Som mora mi har satt fram, for å pynte litt, liksom. Men mamma, det er ikke såpe. Det er "body gel". Eller kroppsgele,som vi sier på godt norsk. Fjerner jeg flaska? Nei. Og morer meg veldig når gjester kommer ut med klissete og roseduftende hender.

Og slik kunne jeg fortsette, men regner med dere har skjønt tegninga, for å si det sånn. Ha en fortreffelig fredag!

17 kommentarer:

 1. Hei Pia. Må si jeg kjente meg veldig godt igjen i dette innlegget. Akkurat sånn er det hjemme hos oss også :)Jeg prøver å tenke at dette er et HJEM, og ikke et utsillingslokale.:)

  SvarSlett
 2. PS! Det er et utrolig herlig bilde du har oppe i headeren din.:)

  SvarSlett
 3. Hahahaha!!! Nå ler jeg så snørr og tårer omtrent spruter her. Jeg vil ha flere interiør poster fra deg altså! Fantastisk!!

  SvarSlett
 4. *fnis*

  Ha en feiende flott fredag! (du kan jo ha film-kose-Bakugan-kveld):o)

  SvarSlett
 5. HERLIG!!! Et hjem skal være til å leve i...

  Du må bli med på ***FOTOMORRO***
  Finner den på blogglisten min:-)

  SvarSlett
 6. Ha, ha, TOPP!!! Pia, du virkelig burde hatt en reality-interiør blogg!!!! Det er dette som er livet, ikke hvite, strøkne sofaer og Bonytt, Maison, Interiørmagasin hjem!!!

  Jeg liker å drømme meg vekk i interiørblader og blogger jeg! Og liker å pynte og ha det fint rundt meg! Men har forstått at med 4 (eller 5 med pappan) gutter i huset så er jeg i grunn glad når jeg klarer å komme inn ytterdøra uten å tråkke på en sko, støvel, sekk, gymbag, lue, buff eller hanske! Tror jeg rydder gangen 15 ganger om dagen! Og ja, jeg har prøvd å la det ligge til de tar det selv.....

  SvarSlett
 7. Haha, så utrolig bra, sitter her og knegger for meg selv. Perfekt avbrekk i jobbdagen min. Utrolig bra innlegg, sånn som dette er det jo hos de fleste av oss! Knallbra. We want more! :)

  SvarSlett
 8. Så glad jeg ble når jeg så at det ikke bare er hos meg at det ligger ting og tang som bærer preg av at det bor folk i huset. Drømmer meg vekk i hvite interiørblogger jeg og men skjønner ikke hvordan det går ann å ha det sånn og leve samtidig, hos meg hadde det vært nytteløst. Vi malte forresten panelen vår hvit først i fjor så vi er også skikkelig trege ☺ Og når det gjelder pokaler som, det begynner å bli en del av så har ungene fått hver sin hylle på rommene sine hvor de kan stille de ut så slipper vi å ha de i stua i tilegg til alt annet som har en tendesn til å ende opp der ☺

  SvarSlett
 9. Jeg ler så tårene triller! Det er så herlig og befriende å lese bloggen din. Absolutt et av dagens høydepunkter.

  Kjenner meg så godt igjen, spesielt med fraslengte jakker og plastposer. De glir liksom helt naturlig inn i interiøret her hos oss...Suvenirene fra Ibizaturene min mann hadde i sin ungdom har jeg imidlertid klart å få sporløst til å forsvinne:-) Og vi har sånn bad som dere - i pastellfarger, og måker som flyr inn i solnedgangen - og first price såpe....Det er så godt å se! Jeg er ikke alene!

  Deilig med et hjem som ser bebodd ut. Vil ha flere interiørinnlegg!

  God helg!

  Klem

  SvarSlett
 10. Vidunderlig, rød fleece og KIWI -pose - I KNOW!!!! I denne gata finnes det en herlig gruppe på facebook som kanskje du vi like. Den heter: For oss som fasineres av bildene på FINN. NO
  Sjekk denne:
  http://www.facebook.com/profile.php?ref=profile&id=649946463#/group.php?v=photos&gid=2297824567

  SvarSlett
 11. Hei! Fantastisk bra innlegg:) Må innrømme at jeg også kjente meg igjen her!! Vi har tre små, og jeg syns jeg rydder på klær, leker og plastposer m.m hele dagen!!!! That`s life:)
  Ha ei fin helg!
  Hilsen Cathrine

  SvarSlett
 12. Hehehe, nå måttte jeg riktig flire! Det er viktig å ikke ta seg selv altfor høytidelig og et rotete hjem med rosa servant (eller hva det var) er helt klart et hjem jeg ville trivdes mye bedre i som besøkende enn i et hjem strigla etter en Bolia katalog :lol: Og bare så det er sagt vår servant er lysegul! Vi pusser opp men det går ikke akkurat fort frem. Pengene har en lei tendens til å gå til ferie... *S*

  SvarSlett
 13. Veldig artig, og kjenner meg veldig igjen! Spesielt i alt mulig merkelig som havner på den ledige plassen i bokhylla :)

  SvarSlett
 14. HOHOHOHOHOHOHOOOO! "Eller en skistav!". HohohohO!

  SvarSlett
 15. Haha! Derfor skriv ikkje eg om interiør heller. Eg har for masse rot og det er ikkje berre til å plassere det vekk heller for å ta eit bilete. Trur nok du har tilstrekkelig peiling på interiør til at du veit kva du likar vel? Kjedelig når alle har det likt :-)

  SvarSlett
 16. Velig bra!! syns du skal interiørblogge mere, for å vise hvordan flesteparten faktisk har det i hjemmene sine. For tror ikke du er alene om denne stilen :) Jeg liker og pynte og stasje her, men kjenner igjen den med rød eller på fleecgenser og rema 1000 poser, som "NOEN" tilstadighet skal pynte med her....

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails