søndag 20. desember 2009

Fotosession

På grunn av tidligere erfaringer (se forrige innlegg), ble det hentet inn eksperthjelp denne gangen.

Det var egentlig ikke julekortfotografering som var i tankene mine, men en fotosession med vesla. Jeg snublet tilfeldigvis over denne bloggen, hvor jeg så de skjønneste babybilder. Og jeg tok kontakt, og ikke mange dagene etter sto Tanja og Charlotte på døra. De rigget seg til i stua, og satt i gang. Og bildene ble jo helt skjønne! På slutten av økta kom gutta hjem fra skolen, og fikk slenge seg med på noen bilder.

Er du gravid og bor på det sentrale østland, vil jeg anbefale deg å ta kontakt med disse damene! Ellers også selvsagt. Men jeg synes jo at de nyfødtbildene de tar, er helt fantastiske. Henny var allerede for stor (og våken) til sånne helt nyfødtnurkskjønnebilder. Men, som dere ser, fikk Tanja og Charlotte tatt massevis av nydelige bilder, og jeg er SÅ fornøyd. Sånn som det bildet av veslas føtter er noe jeg aldri hadde tenkt på å ta sjøl. Og bildene av gutta er så typiske - åtteåringen som må komme med en eller annen morsom kommentar...Lurer på hvor han har det fra...Det som tilslutt ble julekortbildet?
Kommer i morra - må spare noen av bildene!

Ha en flott adventssøndag, og lykke til med siste innspurt før jul!

14 kommentarer:

 1. Å, heldiggris, så flotte bilder! Skikkelig gøy med kreative fotografer!

  Ønsker deg og alle dine en riktig god jul! Husk å pust med magen! ;)

  SvarSlett
 2. Nydelige bilder av vesla. Det nederste var jo bare helt herlig:)

  SvarSlett
 3. NUUUUUDELIG! Når det gjelder nissen så husker jeg at jeg angret på at jeg hade sagt til mamma og pappa at jeg ikke trodde på nissen. For da kom han jo ikke mer, dvs da måtte jeg være nisse for broren min, og det var ikke det samme!!!!

  SvarSlett
 4. Bildene er bare så nyyydelige! Er spent på hva som ble julekortbildet.

  Ha en fin kveld!

  Klem

  SvarSlett
 5. Fantastiske bilder,så fiiine unger du har (du og..!!)

  SvarSlett
 6. Herlige bilder.....gleder meg til du legger ut julekortbildet:)

  SvarSlett
 7. Heisann! De øverste bildene så jeg da Tanja og Charlotte la dem ut på sine blogger - knallfine!! Gleder meg til å se det som ble julekortbildet deres. Klem:)

  SvarSlett
 8. Hei hei og takk for hyggelig kommentar.
  Virkelige nydelige bilder du viser. Flott blogg.
  Klæm Susanne

  SvarSlett
 9. Skikkelig flotte bilder. Vesla er jo bare så skjønn, men likevel tror jeg det med føttene blir min favoritt (hvis jeg må velge). Det var helt, helt annerledes enn det man vanligvis ser.
  Takk for flotte ord i går. Det hjelper med god backing. De som ikke føler ekte varme av ros, er feil skrudd sammen.

  SvarSlett
 10. Hei igjen, tusen takk for skryt :) og ungene dine, de er bare helt herlige alle sammen.
  Skjønne barne både på utsiden og innsiden.
  De var utrolig sammarbeids villige og såå glad i lillesøsteren sin.
  Gleder meg til å se julekortet.
  Han en flott jul og nyttår

  SvarSlett
 11. Så lekre bilder av vesla - og det siste bildet der alle fniser var bare så utrolig herlig!!! :)

  SvarSlett
 12. Så koselig innlegg, tusen takk for skryt :) Barna dine var utrolig samarbeidsvillige og herlige. Ikke vanskelig å ta bilder av dem. :)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails