lørdag 12. desember 2009

Engel. Og bøssebærere.

Denne flotte engelen har havnet hjemme hos meg! Sjekk ut Randis blogg og kjenn kjøpelysten sildre gjennom kropp og sjel.

Så til deg som sto med ei bøsse utafor Kiwi i dag: Det var nok den litt uheldige kombinasjonen av et meget mutt og dystert utseende OG de småfrekke nisseflettene med matchende blinkende nisselue som gjorde at jeg ikke akkurat slang penger etter deg. Det at du spratt fram og skremte livskiten ut av meg mens du mumla et eller annet uforståelig, ble heller ingen knallsuksess, synes jeg.  Det var nok en eller annen sosial kode som har gått deg hus forbi, men sånt kan vel fort skje i julestria. Jeg hadde forresten bare tre kroner i lommeboka, så det hadde vel ikke monna så mye, trøster jeg meg med.

7 kommentarer:

 1. Pia da! Alle monner drar, hoho ;-)) Men engelen til Randi liker vi svært godt, og DEN lekre kjolen Ellen har laget til deg - den var utrolig fin! :-))

  SvarSlett
 2. Å, du har kjøpt rødvinsengelen! Kjempefin! Jeg kjøpte jo selvfølgelig prikkeengelen, pluss et par til.....Og har lyst på enda flere!

  Kjole fra Ellen? Noe som har gått meg hus forbi, eller?? Kjolene til Ellen er jo bare rålekre!!!

  Tre kroner her og tre kroner der...Mange bekker små gjør en stor å...:-)

  Klem

  SvarSlett
 3. Har nettopp vært inne hos Ellen, og DER var kjolen. Kjempefin!!! Heldige du! Masse flotte detaljer og nydelige farger!

  Men, denne bloggingen begynner å bli litt dyr, merker jeg....Fristelser over alt!

  SvarSlett
 4. Barbro: bloggingen blir veldig dyr, ja. Men du verden så mye flott man oppdager etterhvert. Og det er jo snart jul, så noe må man jo kjøpe... Kjolen ser skjønn ut, skal skryte mer av den når jeg får den hit og får den på meg;)

  SvarSlett
 5. Takk for hyggelig omtale igjen, Pia:-) Og du kan snakke om fristelser ja.. Jeg er så "heldig" at jeg får gå innimellom alle fristelsene på Galleri Skjold en dag i uken, og nå har jeg jammen disse flotte blogg-sidene som frister også. Ja ja, gøy er det ihvertfall å ha noe litt spesielt..

  Veldig fin kjole Ellen har sydd til deg:-) Er spent på min;)))

  Ha en fin lørdagskveld..

  Klem

  SvarSlett
 6. HUffda,frekke nisser vil vi IKKE ha...

  SvarSlett
 7. Hei Pia:)

  Takk for herlig kommentar:)
  Skal sjekke ut ang søstra mi! Ho anbefales på det varmeste, der ho fyker energisk rundt med kluten , og småkakler. Lurt å invistere i diverse JIF-produkter på forhånd :)

  Ha en fin søndag:)

  Klen fra Anett :)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails