lørdag 5. desember 2009

Discojul! Kom i julestemning...

...med denne danseglade familiens julehilsen. Jeg synes jo sånt som dette er ustyrtelig morsomt. Vi er jo så fryktelig mange, så nok en gang er det mannen i huset som må vike. Gjett om vi har øvd lenge på dette! Kostymer er selvfølgelig sydd av meg. NOT. Vel, her er vi:


Send your own ElfYourself eCards

6 kommentarer:

 1. Å den jule dansen var bare toppen! Kjempe fin blogg du har,jeg har lagt meg som fölger. Klem fra Rachel

  SvarSlett
 2. Herlig! Norske talenter neste????

  Ha en fin lørdag!

  Klem

  SvarSlett
 3. Utrolig artig. Nå fikk jeg meg en god latter. Dette var fristende å prøve :)

  SvarSlett
 4. Kjempegøy video:-) Tror vi også må prøve....

  SvarSlett
 5. Jajamen, en riktig disco tjej som vet å tilpasse seg familien sin!!!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails