fredag 13. november 2009

Vestlandet here I come!

I ekstase over å ha fått ei lita, hårete niese, har jeg slått til og bestilt en svipptur vestover. Gleder meg til busser, tog og fly, ut og inn med vogn, med ei dinglende dokke på armen. På kalenderen min er nemlig neste helg helt tom - ingen konserter, kamper eller loppemarkeder. Ikke så mye som en liten gjærbakst en gang. Og da ser mor sitt snitt til å forlate heimen noen dager. Mer oppdateringer om vestlandsturnèen kommer seinere.
Legger ved mitt bidrag til skissedilla denne uka. Nå måtte jeg vise fram andre sider av vesla, ikke bare at hun er så veldig skjønn og vakker. Og dette blei jo klæsj og klin. Og spray. Men det passer jo perfekt til de bildene. Uten å gå mer i detalj.


Så må jeg få si tusen takk til dere som er innom og legger igjen kommentarer. Jeg har jo en litt ironisk og spydig skrivemåte, men jeg setter oppriktig pris på at dere legger igjen en hyggelig kommentar, og jeg koser meg veldig når jeg er innom alle de flotte bloggene som finnes!
Ha ei flott helg!

11 kommentarer:

 1. Utrolig fin LO, med en veldig passende overskrift :) Likte veldig godt fargevalget og alle de små detaljene. Stilig slik du har skrevet datoen.

  SvarSlett
 2. Haha - herlig layout!! Virkelig. Kult med de gulbrune spryflekkene... *fnis* Skulle såå ønske at jeg hadde vært en scrapper da ungene var babyer - da hadde jeg hatt et litt annet syn på hva som måtte dokumenteres...
  Velkommen på besøk når du inntar Bergen, forresten! Er du i nærheten av sentrum, så gi meg et pip - skulle gjerne likt å hilse på både deg og lille snuppa. God helg!

  SvarSlett
 3. Ironi er artig. Spydig syns jeg ikke du er, bare morsom. Herlig LO, vi har alle vært der. Vi kjøper btw heller ikke Pampers (uten å gå mer i detalj, haha). God tur vestover, kos dere! Og god helg :)

  SvarSlett
 4. Hi, hi, så morsom og fin den ble! Helt herlig!

  SvarSlett
 5. Såååå kult og scraååe sånne bilder;-) Og jeg elsker din skrive måte;-) Du er mitt muntrasjonsråd i bloggverdenen...LOL Fortsett med det ;-)

  SvarSlett
 6. næ fyyyyy flate altså!kjenner meg så igjen! hahaha veeeeldig kjipt når sånt skjer! synes den var knallbra laget! tiih!

  SvarSlett
 7. Uærk... Har jeg sagt det før - jeg ÆÆÆÆÆÆR så glad jeg er ferdig med den tida - men jeg elsker å lese dine skrå blikk på hverdagen som småbarnsmamma - og denne LOen var bare helt ... rå!!! :)

  SvarSlett
 8. bæsj er og blir bæsj sier jeg bare *lol* Kult dokumentert LO! Og jeg er stadig innom og smugleser i bloggen din. Digger måten du skriver på!
  Og tusen takk for trofaste kommentarer i bloggen min. Setter enormt pris på det!

  -klem-

  SvarSlett
 9. Herlig at du tok deg tid til litt fotografering, ingenting er et problem, bare en mulighet til et bra bilde! Digger bølgearkene og de håndskrevne lappene dine. Fargebruken din er herlig! Enig i at du ikke er spydig, bare morsom!!!! Og takk til deg og for kommentarer!!!

  SvarSlett
 10. *hehe* Helt herlig!
  Fargerik og flott LO.

  Takk for at du deltar

  SvarSlett
 11. Hey hey, da var det din tur, så gøy og så fortjent, denne er superkul!!!!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails