torsdag 5. november 2009

Valthornkonsert. Og skissedilla #32

I går var det huskonsert med aspirantene. De fleste skulle fram og spille hver sin lille melodi. Vår aspirant har ikke akkurat vært så veldig ivrig med øving, og jeg fryktet total ydmykelse. De startet med noen små søte jenter på fløyte, som spilte melodier som man faktisk kunne høre var melodier. Så kom den ene etter den andre som var skikkelig flinke. Ok, det var litt piping i klarinetter og noen som ikke turte å spille noen ting, men alt i alt ble jeg imponert. Så kom vår aspirant. Jeg dylter til moren ved siden av, og sier lett nervøst "Valthorn er et vanskelig instrument!", bare sånn at hun skal være klar over at dette ikke er lett. Aspiranten kommer fram, sier høyt og tydelig :"Nå skal jeg spille en sang som heter ROCK", setter på en CD (gudskjelov, tenker jeg, CDen kan kanskje kamuflere valthornspillinga), og så spiller han i vei. Og det lyder bra!! Han kan det jo! Altså, jeg skal være såpass ærlig å si at han er langt fra noe vidunderbarn på hornet, men han klarte seg absolutt bra! Så noe må ha skjedd mellom elefantblåsinga han driver med nede på rommet og konsertspillinga foran alle foreldre i går. Tipper at det er alvoret som har dukket fram. Han kan når han vil.

Her er mitt bidrag til skissedilla denne uka. Størstebror er ivrig med å fotografere lillesøster med mobilen sin, og nå som hun smiler så mye, er det ekstra stas med bilder! Ark fra franske 4h37, litt pynt fra love,Elsie og Sassafrass, bokstaver fra Making Memories og Jenni Bowlin.

8 kommentarer:

 1. kjempefin!! Og morsom og koselig historie:-) De kan når de vil disse søte små.

  SvarSlett
 2. Nydelig og herlige fargekonboer. Digger grønt og lilla sammen!Herlig med det grønne rundt arket (er arket sånn eller er det noe annet)?

  Takk for at du deltar

  ps jenta de vokser til og er jo sååå søt...sukk..

  SvarSlett
 3. herlighet så stor hun har blitt da, og det herlige smilet, ikke rart en stolt storebror fotograferer.
  herlig LO og skikkelig tøffe farger sammen, uvanlig men tøff kombinasjon av farger.

  SvarSlett
 4. Digger måten du skriver på. Humrer meg alltid gjennom innleggene dine. Ser for meg hvordan du sitter på konserten. ;D

  Herlig bilde på LOen. Festlig tema. :D

  SvarSlett
 5. For et herlig bilde! Liker veldig godt arkene, fargesammensetningen og den festlige pynten.

  SvarSlett
 6. Herlig side, flott fargevalg!Kult med det grønne rundt kanten på det bakerste arket, er det slik?

  SvarSlett
 7. nydeligt bildet:)likte godt oppsettet og fargekombien:)

  SvarSlett
 8. Baby som smiler, finnes det noe mer viduderlig!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails