fredag 27. november 2009

Jeg vant! Og en award.

Nå står ikke verden til påske. Eller væla, med tjukk l, som jeg ville ha sagt.
For det første vant jeg inne på Scrappehuset. Jeg så det i går, og optimist som jeg er, tenkte jeg at det sikkert var en feil. Men det står der i dag også. Så tusen takk!

For det andre har jeg fått en award av Barbro. Stor klem til deg! Men så kommer problemet - den awarden skal sendes videre til ti stykker. Og jeg vil jo gjerne sende den til mange! Alle som følger bloggen min, og alle som legger igjen koselige kommentarer. Men det blir for lettvint å si som Kristian Valen, at alle skal få.
Derfor sender jeg denne videre til følgende blogger:


Ellen : den første scrappebloggen jeg oppdaget. Hun skriver bra, tar gode bilder, og jeg elsker fargebruken!
Sydney: Også en blogg jeg har fulgt lenge. Ryddig dame med bildene i fokus!
Ellen: en ny bloggvenn som jeg synes fortjener litt oppmerksomhet! Har mye av den rufsete scrappestilen som meg!
Linn Kristine: Dyktig dame, med mange talenter. Og så har ho humor!
Ingrid : en award bør gå utenom Norges grenser. Ei koselig scrappedame!
Randi Elisabeth : fargerik og hyggelig dame!
Berit: ei oppmerksom og flink scrappedame som absolutt fortjener et besøk i bloggen sin!
Torunn : ei morsom og kreativ dame (må jo være det, med 4 gutter i huset;), flink til å legge igjen koselige kommentarer.
Kristin: en humørspreder! Dame med mange talenter, og har lært meg litt mer om valthornets gleder.
Vibekke: når man er 38 år og lærer, fortjener man en oppmerksomhet. Hilsen lærer på 38 år....
Lula: ok,da, denne dama får vel nok skryt av andre. Hadde tenkt til å styre unna de verste kjendisene i scrappeverdenen. Men ho er en av de få scrappedamene jeg har møtt "live", og det er artig med noen man kan gjøre grimaser til. Og så er ho jo flink, da...

Og dette ble visst elleve, ikke ti....

10 kommentarer:

 1. Tusen takk Pia! Du er nå så søt, og en herlig humørspreder. Ler godt når jeg leser dine små betraktninger rundt hverdagslivet :)

  SvarSlett
 2. Tusen takk, Pia!!! Så koselig! Får se om jeg ikke får sendt den videre etterhvert...... :-)

  SvarSlett
 3. Næmmen Pia da!!! Tusen takk for en slik påskjønnelse! Så gøy at du valgte å gi en slik til akkurat meg... trengte den i dag jeg! Bloggen din er magisk... og jeg tror du er litt magisk du og, koser meg stort hver gang jeg er inne og leser hos deg! Ha en koselig første søndag i advent helg da!

  SvarSlett
 4. Kult Pia, TAKK, dette var akkurat hva jeg trengte - jeg er nemlig 42 og lærer - he he elsker jobben min, men akkurat nå er jeg LITT sliten. Hva gjør jeg nå dafor å få den in til meg???

  SvarSlett
 5. Så koselig Pia! Det satte jeg stor pris på! :) Forter meg alltid inn til deg når du har lagt ut noe nytt, for jeg liker så godt humoren din og siden du skriver så "muntlig" er det nesten som jeg hører du snakker!

  Fiiiin fredag!!!

  SvarSlett
 6. Åå, så gøy!! Gratulerer, din superscrapper!! Kjempefin Lo du hadde laget av tullemor:-) Vel fortjent vinner av konkurransen og awarden! Skulle gjort det like koselig som du, og skrevet noen ord om hver...

  Og forresten, pakke er sendt til Kongsberg, men den er nok litt i største laget for postkassen din...

  Ha en superduper helg!!

  Klem Barbro

  SvarSlett
 7. Tusen takk. Du fortjener alle gevinster og awarder - fordi du scrapper og skriver veeldig bra. Ha en fin helg.

  SvarSlett
 8. Så utrolig koselig Pia!! Tusen hjertelig takk. Og det er faktisk en FRYD å besøke bloggen din - for jeg ler meg nesten skakk hver eneste gang. :)

  SvarSlett
 9. Å hallo, var det dette du mente,så aldig så langt må jeg innrømme, ble så opptatt av kjolen som som jeg trodde du mente jeg skulle se hi hi. Tusen hjertelig takk må jeg jo si:D Har aldi vært borti sånt, ny blogger som jeg er. Hva gjør jeg nå?

  SvarSlett
 10. Du er god da! Tuusen takk Pia (kjedis dU liksom HAHAHAHA)!!

  Vi burde treffes oftere altså, blir bare sånn tilfeldig vettu..heisann er det deg liksom *lol* men du hvor jeg koser meg når jeg møter deg..ler godt og humrer på vei hjem.

  KLEM

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails