onsdag 11. november 2009

Jeg har blitt tante!

Yuhuu! Jeg har blitt tante! For noen timer siden ble ei lita jente født i Bergen, og hun er, i følge min bror, verdens vakreste. Og det må jeg jo tro på. På bildet jeg fikk på mobilen, ser jeg kun litt hår. Men det var absolutt et vakkert hår, altså.
Tenk at den lille lillebroren min har blitt far! Ok, han er ikke så liten ennå - han har passert tredve år, og rager veldig høyt over bakken. Men for meg er han en lillebror.

Jeg må få si beklager, bror, for at jeg har latt deg tro at under fødselen kunne dere bare hygge dere med et brettspill, en grandis og Paradise Hotel på tv - ungen kunne lett trykkes ut i reklamepausen. Jeg pynta nok litt på sannheten der. Men pytt pytt. Nå er gulljenta ute!

Jeg tviler ikke på at dere blir glimrende foreldre, men legger ved et par tips.

1 kommentar:

Related Posts with Thumbnails