mandag 30. november 2009

Dyret går amok. Og vinn en flott kjole!


I 1. klasse har de et kosedyr som blir med en elev hjem hver helg. Dere kjenner sikkert til konseptet. Når helga er over, skal vi skrive i ei bok om kosedyrets opplevelser. Vel, denne helga var det vår førsteklassing som endelig fikk med seg Dyret hjem. Og i går kveld satt vi oss ned for å skrive. Jeg begynner først å skrive normalt, slik som andre foreldre gjør. Altså at det var så koselig å få Dyret på besøk, vi har spist pizza, vært på svømming, skikkelig familieidyll, og så videre. Men så begynner Dyret (eller jeg...) å ta av. Den rolige adventsstunden med tenning av et lys, utvikler seg til å bli tenning av både to og flere lys, og diverse interiør. Dyret går rett og slett amok. Og må tvangslegges i vogna til lillesøster. Skriver jeg i boka. Og både Brage og jeg hikster av latter når vi leser opp alt som Dyret (liksom) har gjort. Og i denne stund sitter nok en stakkars lærer og leser opp alt det Dyret har opplevd hos oss, og jeg håper inderlig at hun skjønner at den siste delen er en smule overdrevet....
Tenning av adventslys


Dyret (jeg har endret navnet for å         
anonymisere kosedyret)                          
slapper av med en paraplydrink

Dyret (til høyre) må ligge i ro sammen med lillesøster.


Så var det kjolen. Jeg snubler over voldsomt mye i bloggverdenen. Her  har du sjansen til å vinne en herlig kjole!6 kommentarer:

 1. så UTROLIG bra!! Jeg ler så jeg griner her. og sender en varm tanke til læreren *rofl*
  Herlig og kreativt Pia! Nok en gang. *når kommer boken*???

  SvarSlett
 2. Ha, ha, du er bare herlig! Det er så deilig med mennesker som ikke tar seg selv så høytidlig og tillater seg å være pedagogisk ukorrekte:-)

  Likte forresten veldig godt bildet av bamsen med paraplydrinken..Hi, hi..

  Jeg vil også ha Pias verden i bokform!!

  Klem Barbro
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 3. Nok en gang Pia... takk for at du deler... Vi har hatt "dyret" her hos oss også... Men det ble glemt at det var med hjem, og det oppdaget vi mandag morgen før snuppa skulle på skolen. Da måtte dyret vårt bli her helt til onsdag, og det fikk også en historie med seg som kanskje ikke helt var slik som de andres. Med melding i meldeboka blandt annet. Synes sånne dyr er fantastiske, og så morro for førsteklassingene ;o)
  Paraplydrinkbildet var ubetalelig!!!

  SvarSlett
 4. Herlig du er !!!
  Ikke kjedelig i ditt hus tror jeg hihi:)

  SvarSlett
 5. Hehe, må flire, men jeg regner med læreren etterhvert kjenner litt til deg Pia og tar humoren hihi!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails