tirsdag 10. november 2009

Burkakluter. Og trippelhaker.

Hvis jeg legger gulpekluten over venstre skulder, gulper hun på min høyre. Og omvendt. (Ok, da, jeg burde kanskje løfte henne opp til den skulderen gulpekluten henger over.) Hvis jeg har kluter på begge skuldre, gulper hun i håret mitt. Eller så klarer hun på en eller annen måte å treffe innenfor klærne mine. Derfor lurer jeg på om det finnes en slags burkavariant av gulpekluter, altså noe som dekker alt? At absolutt alle mine kroppsdeler blir tyllet inn i en absorberende klut?
Noe annet jeg undrer meg over akkurat i dag, er under hvilken hake jeg skal knyte lua. Skal jeg velge den ytterste haka, eller skal jeg grave meg fram til den innerste haka, og knyte der, med det resultat at de ytre hakene blir presset litt ut og gir et enda mer, skal vi si, rundt utseende? Og nå snakker jeg om vesla, ikke meg selv. Men jeg hadde nok hatt samme problemet, hvis jeg hadde gått rundt i en lys rosa babylue.
Så husk det, hvis dere ser en litt lubben kvinne med rosa babylue knytt stramt under en av hakene, og som er iført en heldekkende gulpeklut - det er ikke meg. Så langt har jeg ikke sunket.

7 kommentarer:

 1. Hi, hi, humret godt da jeg leste innlegget ditt:-) Ikke vanskelig å kjenne seg igjen i dette for oss småbarnsforeldre. Heldekkende burka var ingen dum ide:-) Nå er vi heldigvis kommet over verste gulpestadiet hos oss, men jeg går stadig rundt med en "snørr-rose" på en av skuldrene...

  Må bare si at du skriver veldig godt, Pia - alltid gøy å lese dine små historier og hverdagslige betrakninger. Ha en kjempefin dag!!

  Klem B

  SvarSlett
 2. Haha, utrolig bra. Ingenting å tilføre. Annet enn et takk. Takk for den lille lattermilde pausen jeg fikk nå :)

  SvarSlett
 3. Hehe, herlig! Jeg kjenner meg veldig igjen i det du skriver - høres akkurat ut som meg for et års tid siden. ;) Ha en fin dag! :)

  SvarSlett
 4. LOL - får rene deja vu her jeg sitter ;) Men du, har du hørt om gamle T-skjorter? Funker helt fint som heldekkende gulpeklut. Bare du har mange nok av dem og skifter de ofte nok ;)

  SvarSlett
 5. Jeg elsker og titte innom bloggen din og lese komentarene dine ....de gjør dag topp!!!!!

  SvarSlett
 6. hahaha! så utrolig bra! tusen takk for latteren :D

  SvarSlett
 7. Så hvis jeg ser en dame som passer til den beskrivelsen på Stortorvet eller i Storgata så vet jeg at det ihvertfall ikke er deg ☺

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails