torsdag 26. november 2009

Blogging. Og en kjole.

Det er så utrolig mange flotte blogger! Jeg besøker en blogg, og derfra hopper jeg over i en annen, og så sprer det seg. Jeg har jo kun beveget meg i scrappeverdenen ( "Rart at akkurat DU har begynt med scrapbooking", sa mora mi da jeg var på besøk. Ja, vel? Hadde det ikke vært rarere om jeg hadde begynt med for eksempel hestehvisking? Eller heroin?) Uansett, nå har jeg utvida horisonten, og oppdager damer som syr, strikker, tar bilder, de skriver om reiser, hobbyer, hverdagsliv. Og interiør. Snart må jeg lage et innlegg om hvorfor jeg IKKE blogger om interiør.
Ei dame som jeg mistenker kan absolutt ALT, har laget denne flotte kjolen. Og nå kan dere jo gjette fem ganger hvem som skal ha den?

Ha en strålende dag!

5 kommentarer:

 1. Jeg ble så nysgjerrig at jeg måtte inn og se på kjolen du snakker om. Den var bare helt fantastisk: )

  Det er sjelden jeg blir så imponert. Jeg skjønner at du gleder deg.

  Du har også en fin blogg. Bildet du har som heading er veldig beskrivende. En "livlig" familie: )

  SvarSlett
 2. Du er nå vel skjønn, Pia! Takk skal du ha! Kjolen og bildet blir sendt i morgen:-)

  Klem

  SvarSlett
 3. Det ligger en award til deg på siden min:-)

  SvarSlett
 4. Hellanussen så nydelig kjole! Er bittelitt misunnelig, har ingen småtulle å kjøpe kjole til jeg vet du... Men gjett om mine jente-barnebarn skal få drukne i de lekreste kjoler..... ;)

  Ha en koselig helg, her skal huset pyntes til advent! Like koselig vært år - altså ikke vaskinga og ryddinga - men pyntinga! ;)

  SvarSlett
 5. Så utrolig søt kjole, skjønner godt du gleder deg. Og ha, ha, jeg er HELT enig med deg, det er jammen mye annet RART du heller kunne begynt med. Ha en kjempegod helg *klem*

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails