fredag 30. oktober 2009

Urettferdighet. Og Scrappehuset

I går var gutta i Oslo og så på dinosaurer i Spektrum. Før forestillingen var de ute og spiste, og jeg hadde gitt streng beskjed om at når de først var utpå i hovedstaden, så fikk de styre unna McDonalds. Så de hadde gått på Cafè con Bar i Brugata, hvor de var de eneste under 20 år. Og mens karene koste seg med entrecote og scampi, var jentene hjemme og mesket seg med tørre skiver med brunost og brøstmjølk. (Altså, jeg tok skivene, litla tok brøstmjølka). Og til den av mine sønner som begynte å klage på urettferdighet seint i går kveld, fordi han fikk samme leggetid som brødrene sine - les menyen fra i går en gang til, og tenk over hva urettferdighet er. Scampi? Eller kneipp?

Inne på Scrappehuset har de en utfordring der vi skal scrappe monokromatisk og temaet er skjønnhet/vakker. Og der har jeg jo utallige bilder som skriker etter å bli scrappet.


Ha en fin fredag!

6 kommentarer:

 1. Herlig rosa, du er bare kanon flink med de sterke fargene:) Virkelig ei skjønn lita jente:)

  SvarSlett
 2. Utrolig lekkert!! Skikkelig godkjent:0)

  Ja, verden er urettferdig, gitt!!

  God helg!

  SvarSlett
 3. Nydelig LO;-) Og jeg sitter stadig og flirer av moten du skriver på - glimrende....en tur innom bloggen din får meg alltid til og smile;-)

  SvarSlett
 4. Takk for koselig kommentar i bloggen min! Måtte jo inn hit og titte, og jammen har du masse flott her! Denne rosa her var bare kanonflott! Og søte lille jenta da! <3

  SvarSlett
 5. Lekker LO med et herlig bilde !

  SvarSlett
 6. Så uberkuuul denne ble. WOOOOW

  Takk for at du deltar.

  Scrappeklem
  Renee/ruffa
  ScrappeHuset

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails