tirsdag 13. oktober 2009

Sterk

Merker at jeg er bittelitt lei av Joshua nå. Og Tjostolv. Altså, det er ikke kult med malaria, jeg har sjøl hatt en runde med det, men malariaen er liksom ikke nok til at jeg får noen særlig sympati for de karene. Sorry.

Her er en kul og sterk fyr. Vi driver ikke hardtrening for å skape verdens sterkeste gutt, bare for å få sagt det. Det er IKKE Brages ekte muskler - det er en lekker drakt.
Veldig mye av det som er brukt her, er fra Prima rebellious.

6 kommentarer:

 1. Kjempekul freestyle, skikkelig leken i oppsett, farger og pynt:-) Likte denne kjempegodt;-) Hvilket ark har du brukt som bakgrunn?

  SvarSlett
 2. Herlige LO med herlige farger! Og kult bilde! De monstrene til Sassafras er så lekre! :)

  SvarSlett
 3. HERLIG!!!!

  Må bare spørre - har du et mål og lage en ny LO hver dag?

  SvarSlett
 4. Enig med innledningen - som man reder ligger man. Gutter som ville leke krig og fikk rett i fleisen at virkeligheten ikke oppfører seg helt som på Playstation gir ingen symptati herfra i det hele tatt.

  LOen er helt rå - rett og slett rå., Sprell levende fyrverkeri av en LO - og så kanonkult bilde! :)

  SvarSlett
 5. ah jeg er helfan av å bruke rosa og diverse på gutte-layouter. Fargerik layout som understreker bildet, det er jeg også veldig tilhenger av!

  SvarSlett
 6. Supre LOer, digger de fargeglade LOene dine, virkelig fresh:) Du har utrolig mange flotte og morsomme situasjonsbilder som passer fantastisk bra til måten du scrapper på:)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails