fredag 2. oktober 2009

Skissedilla#27

Var i tvil om jeg skulle legge ut denne - liker ikke å legge ut de sidene med mye tekst. Men her står det intet morsomt, og heller ikke noe inderlig og personlig a là : "Til min elskede datter! Ukene før du ble født, sang alle verdens sommerfugler en serenade for å hylle deg der du lå varmt og vakkert inne i din mors liv." Osv osv.
Jeg har rett og slett bare kjapt skriblet ned hvordan de siste ukene av svangerskapet artet seg. Så akkurat teksten her er ikke interessant for dere.

Dette er et bidrag til skissedilla. Arket fra Sultane var ypperlig til å skrive på - det er viktig å få skrevet ned ting, for man glemmer så utrolig fort!

8 kommentarer:

 1. For et herlig bilde! Kan nesten ikke huske hvordan det føltes å være høygravid. Tøff og morsom LO med viktig innhold, for det er som du sier fort gjort å glemme.

  SvarSlett
 2. Fy søren som jeg digger det bildet....det er bare såååå superkult!!!

  SvarSlett
 3. Helt knall bilde! Og flott med disse fargene sammen! Jeg syns det er flott med masse tekst på LOer, men jeg har ikke laget så mange av dem enda. Denne blir flott både for deg og henne å lese om noen år! :)

  SvarSlett
 4. You may regret not having written it. But you will NEVER regret having done so. ,)
  Hilsen,
  Nora

  SvarSlett
 5. Otroligt stiligt bilde og så flott med mye tekst!

  SvarSlett
 6. hehe, denne var morsom, teksten er koselig, og bildet er jo bare topp!

  Takk for bidrag!

  SvarSlett
 7. Bilder av den typen har jeg og flere av. De morsomste gravidbildene jeg har, får meg til å huske hvordan det var å gå der med kulen på magen.
  Herlig fargekombinasjon. Kult med så mye tekst, selv om den ikke er morsom. ;D Dokumentasjon er kjekt.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails