torsdag 29. oktober 2009

Quinoa

Det blir jo endel reklamepauser mens jeg sitter og ammer. Og det slår meg at det er veldig mange ukjente ingredienser både i hudkremer og knekkebrød. For eksempel wasa solruta med quinoa. På reklamen nevner de quinoa som om det er noe helt dagligdags. Er det virkelig det? Går man i butikken og kjøper to liter melk, en brunost og en kilo quinoa? Eller er det en pose quinoa man kjøper? Tube? Boks? Bruker dere mye quinoa i hverdagen?
Ja, ja, det er mye man kan undre seg over...

Og som vanlig får jeg legge ut en side, som overhode ikke inneholder quinoa. Eller spelt. Ikke engang sesam. Ha en flott dag!

7 kommentarer:

 1. Jeg har óg lurt litt på det der...
  http://en.wikipedia.org/wiki/Quinoa - og vips er jeg et hakk klokere idag;o)
  Digger sidene og produktiviteten din, forresten *ønsker-meg-en-baby-så-jeg-får-tid-til-å-scrappe*
  Ha en super torsdag!:o)

  SvarSlett
 2. Kul bildeserie! En ekte scrappemamma gidder jo ikke advare poden om at bølgen kommer, for å så gå glipp av en slik max bildeserie! ;)

  Så herlig bakgrunn du har laget! Digger detaljene med blekkspruten og sjøstjerna. Og så liker jeg at du lager stor dato oppe i hjørnet. Lekkert!

  SvarSlett
 3. Thanks for the link. I still don't care about quinoas... But I can filet a salmon and fry it.
  Super LO by the way - you get my Mother of the Year Award. You're great!

  SvarSlett
 4. Festlige betraktninger om reklame ☺ Og nok en lekker og morsom side fra deg ☺

  SvarSlett
 5. Er ikke kommentaren min blitt lagret *dåner*..jeg skulle inn igjen å si at jeg holder kurs på Gillers hus i Slemmestad;) Er et stykke unna deg da hihi 50 min kjøring tenker jeg...Herlig bildeserie, virkelig blinkskudd!! hihi

  SvarSlett
 6. Liker oppsettet og pynten her, kult:-)

  SvarSlett
 7. Kanonkul side, digger fargene :)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails