onsdag 21. oktober 2009

Bøker. Og pencillines #156

Jeg elsker bøker. Og har heldigvis klart å overføre det til ungene mine. Ihvertfall et par av dem. Jeg leser gladelig for småtassene, men det er noen bøker som jeg synes er treigere enn andre. Sånn som "Tassen på bondegården," "Tassen leker hjemme", "Tassen leker ute", "Tassen vil ikke leke","Tassen er syk", ""Tassen og vennene hans, "Tassen hjelper gammel dame over gata" osv. Hva med "Tassen på eventyr i Kongo"? "Tassen går seg vill i Afghanistan"? Eller "Tassen blir grusom"? Da blir det kanskje litt mer interessant lesing for mor også.

Henny er heldig som har tre storebrødre som leser for henne. På bildene er hun noen uker gammel, og følger ivrig med på Edvards spøkelseshistorier.

5 kommentarer:

 1. Haha - så kult! Hun ser ut som hun syns det er kjempespennende! Flott med sånn tekstark bak tittelen. Og fine farger, så klart!:o)

  SvarSlett
 2. Herlig LO! Nydelige farger du har brukt. Fint med avispapiret, ugla og alfabetet. Liker også oppsettet ditt veldig godt! Liker også veldig godt å lese blogginnleggene dine. Du skriver på en veldig fin og humoristisk måte, so gjør hvert eneste innlegg interessant!

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 3. Så flott lo ☺ Jammen er Henny heldig som har storebrødre som leser for henne ☺

  SvarSlett
 4. Passet så bra med uglen og bokstavtapen her:-)

  SvarSlett
 5. Jeg opplever nok at det er et par huller i bibliografien her. Hvis vi nå for eksempel tar for oss "Tassen sover borte". Han sover jo da hos sin gode venn Sam - som er en ape. Så har vi "Tassen feirer fødselsdag". Gjestene er en flodhest, en skilpadde, en løve, en krokodille, en ape m fl. Jeg synes det er mye som tyder på at Tassen faktisk BOR i Kongo!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails