fredag 23. oktober 2009

Isn`t she lovely? Skissedilla#30

Ok, nå begynner jeg sjøl å gå i den fella. Jeg lager sider der budskapet egentlig bare er at ungen er skjønn. Men til nå er det liksom ikke så mye annet hun kan. Regner med at jeg tidsnok vil lage de flotteste sider med titler som "Henny spiller balalaika for første gang", "Henny knuser en murstein med bare nevene", og kanskje "Henny går amok i Kongo" (Håper jo jeg slipper den siste,da...). Men enn så lenge har jeg bare bilder av henne der hun bare er søt.

Dette er et bidrag til Skissedilla#30, der denne flotte dama er gjestedesigner denne uka.
Jeg har brukt ark fra RoseMoka, hjerte og snakkeboble fra Michelle Clement, og en del resteark. Og så har jeg brukt blomster!
Så kan dere jo nyte Stevie som synger. "Isn`t she lovely". Bare sånn for å gjøre opplevelsen komplett. Have a beautiful, wonderful day!


5 kommentarer:

 1. Nydelig LO i flotte farger!

  SvarSlett
 2. Hohohohohohoho! For et festlig innlegg. Gleder meg til fremtidige LOer. Nydelig side du har scrappet nå iallefall. Synes det er helt ålreit med masse søt LOer uten fancy tittler om mursteinsknusing og Kongo. ;)

  SvarSlett
 3. HIHI, Jeg ler like godt hver gang av innleggene dine ...hihi. Digget den råååsa loen av jenta di:)Mange flotte detlajer og harmonisk oppsett

  Takk for at du deltar

  SvarSlett
 4. hehe!!! "Isn't she looooooooooovely....dam dam dam".... :-) Lekker LO av lille prinsessen din!

  SvarSlett
 5. Yessss, she is lovely!!! Hm, er det en felle? I så fall går jeg i den hele tida.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails