tirsdag 20. oktober 2009

En kopimaskin. Og STM

Jeg var innom jobben i dag, og fikk en trist nyhet. Min gamle venn kopimaskinen hadde vandret heden. Den hadde vel fått nok av grammatikkoppgaver, lydlære, og ikke minst, sortering og stifting. For ikke å snakke om kreativ tasting av små, ivrige damehender som febrilsk prøver å tyne den perfekte overhead ut av stakkaren. Det kan jo ta livet av enhver.
Men livet må gå videre for oss andre. Og innen jeg er tilbake på jobb, har det nok dukka opp en ny, snasen maskin, med innebygd scanner og cappuccinomikser.


Ellers - et bidrag til STM. Siden fødselen gikk så kjapt,rakk vi ikke å ta noe særlig med bilder mens det hele foregikk. Men vi tok et bilde før fødselen starta, og da den var over. Det i midten er kanskje like så greit å glemme...

4 kommentarer:

 1. Herlighet for en flott dokumentasjon!! Bedre en det jeg har.
  Takk for at du deltar!

  SvarSlett
 2. Vet du - dette er nok en av de tøffeste fødsels-LO'er jeg har sett! Kjempetøft at du har valgt å bruke så sterke farger! Og herlig med så mye tekst - og personlig så er jeg jo glad for at du ikke har med noen bilder fra det i midten *fnis*.

  Og du - når du får den kopimaskina med cappucino-mikser på jobb - ta et bilde av den da;)

  SvarSlett
 3. Hihi! jeg er av den typen som elsker sånen bilder fra "midt i" jeg da! Men denne var jo flott da, så bra emd så mye tekst! Det kommer du til å være glad for seinere og! :)

  SvarSlett
 4. Så herlig LO av et meget spesielt øyeblikk. Må være godt å ha det slik dokumentert. Veldig stilig fargevalg og oppsett:)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails