lørdag 10. oktober 2009

Edvard & Henny

Ut fra overskriften, tror dere sikkert at dette er et innlegg om mine besteforeldre eller et annet gammelt ektepar som sitter stuet bort på en eller annen heim. Men det er faktisk mine barn. Rart dette med navnetrender. Jeg hadde vel aldri trodd som barn at jeg skulle kalle mine egne barn for sånne "gubbe"- og "kjerring"-navn.
Anyway - dette er et bidrag til skissedilla# 28. Og det blir jo en del varianter etter hvert av "Storebror og lillesøster", "Storebror for andre gang", "Storebror for tredje gang", "Herregud, storebror igjen?", "Storebror nok en gang, will they ever stop?", osv.
Jeg elsker jo å blande ark, og her er det ark fra Prima, Sultane og Basic Grey.

Til slutt - en stor takk til dere som legger igjen kommentarer - det er kjempe-koselig å lese!

7 kommentarer:

 1. HIHI *Ler høyt* Du skulle blitt forfatter! Skrevet kåseri iallefall...hihi

  Dette var en fargerik og fresh side. Likt løsningen din på oppsettet. Og nuuudelige pipper.

  Takk for at du deltar

  SvarSlett
 2. Åh, kule bokstaver, har du laget de selv? Ja ja ja jeg har jo valgt sånne gammelmodige navn på barna mine også. Og jeg elsker de navnene. Edvardnavnet er jo er jo udødelig - har alltid vært kjekkaser med det navnet, he he! Får så babysug av å se layoutene dine, heldigvis har jeg to små nieser som også er våre nærmeste naboer! Og ja, jeg liker måten du blander ark på!

  SvarSlett
 3. ellen: kan ikke skryte på meg de bokstavene - det er thickers fra American Crafts. "Chipboard Glossy Nutmeg" heter de.

  SvarSlett
 4. Du skriver så morsomt!!
  Også misunner jeg deg som kan scrappe baby LOer.....jeg skulle begynt med denne hobbyen lenge før, mens mine var små nurk også.

  SvarSlett
 5. nok en flott LO, og en stolt Edvard da :-)
  flotte navn du har på ungene dine synes jeg, og er glad for at det ble Henny, oh ikke Tommy eller kubæsj hihihi
  ha en flott søndag.

  SvarSlett
 6. Så koselig en LO du har lagd! og kjempe-søte bilder.
  Barna dine har så fine navn! Jeg syns det er så fint med de gmle navnene.
  En av guttene mine heter Edvin - det er jo også et sånt "gubbe-navn" nesten som Edvard.

  SvarSlett
 7. Herlig farger, du er god på ark-blanding. Aldeles nydelige navn på veldig vakre unger.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails