mandag 19. oktober 2009

Bleieskift. Og layouts

Bleieskift om natta skal jo skje i dunkel belysning, rolig og stille. Lettere sagt enn gjort. Altså, vi har jo ikke flombelysning på soverommet, men det blir jo lyst når jeg slår på ei lampe. Noe lys må jeg jo ha for å få skifta bleia. Og når et lite, våkent ansikt stråler mot deg når du skifter, så må jeg få hviske fram et lite "hei!" i det minste. Ikke noe surt morratryne her i gården, nei. Og jeg skjønner at vi straks er i perioden i livet hvor dagen definitivt starter klokka 5. Hadde bare ønska det kunne gå noen måneder til...Men vi har vært gjennom dette før, og trøster oss med at om noen år så sover de litt lenger.
Legger ved et par sider. Jeg er ikke flink til å skrive hva slags ark og dill jeg bruker - delvis fordi jeg tror at ingen er interessert i det, og delvis fordi jeg blander så mye forskjellig at jeg ikke har helt peiling sjøl...Men lurer du på noe, må du bare spørre!
Ha en fin dag!

6 kommentarer:

 1. Den øverste fikk mine stemmer inne på scrapping.no ivertfall! Kjempekul!!! Fargene, bildet og tittel var helt maks! :)

  SvarSlett
 2. den nerdete stemte jeg på inne på scrapping. skikkelig kul altså.
  og den med karusell på var herlig med at du ved å male og "meshe" hadde fått frem skikkelig svimmelfølelse :-)

  SvarSlett
 3. Jeg blir så glad når jeg ser de fargerike LOene dine.
  Skikkelig spreke er de!!!

  Ha en flott tirsdag!

  SvarSlett
 4. Herlige og fargerike LOer!

  SvarSlett
 5. To kjempeflotte LOer altså, og jeg likte speseielt godt den øverste:D

  SvarSlett
 6. Puuuuh, nå ble jeg virkelig glad! Tenk at det går over om noen år, du. Gjeeeeesp :-)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails